Утре ще го сапунисам хубаво , първо ще му ударя една прахосмукачка
Утре ще го сапунисам хубаво , първо ще му ударя една прахосмукачка
Да ви покажа , какво е оставил след себе си озонатора ... това чудо явно наистина кара прахоляка да полепва по повърхностите :
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
12 LMCE , отива в хола 22кв.м. Да се поразкърши малко тая зима
Фирмите мн. заети в момента ... за сега конвектор
И третата ми профилактика и преместване приключи успешно :
Нещо което ми направи добро впечатление е че с 7м. тръбен път няма и помен от шум на фреон при фуджака !
Този пост е редактиран от rosswen; 15-11-18 в 22:09.
Не само при триото, при почти всички марки, показателите на машините в сервизните са при 5 или 7 метра тръба.
Не е без значение и какви специалисти ти идват вкъщи. Няма да забравя преди години на единия от монтажите как ме убеждаваха че всичко над 1м. е загуба на електроенергия за мен. Като купувах тръбите онзи ден само дето не ми казаха че съм луд да сложа 7м. на един монтаж В случая беше и наложително защото вътрешното се пада по диагонал на външното на срещуположна стена ...
Аз визирах специалистите, пишещи във форума. Всички знаем кои са. А това, че си го установил от първо лице и го споделяш тук, може да бъде от полза на много потребители.
Мене пък ме нахокаха, че с 8м. тръби как да очаквам климатика да слезе на минимума обявен в сервизното. Специалисти, спецяляги....