Обадих се, искат 80 без да свалят турбината и 100 ако я свалят.
Обадих се, искат 80 без да свалят турбината и 100 ако я свалят.
А за свалане на цялото вътрешно тяло колко искат, защото вероятността да не ти изчистят добре топлообменника, особенно отзад, към стената е твърде голяма.
пуснах за 2 часа климатика на студено, но почти нищо не капа от тръбата на конденза. После 2часа работи програмата за подсушаване. След това пуснах на топло и струята беше супер влажна. Вече си мисля че климатика събира яко вода вътре в него.
Това преди или след профилактика? Защото, ако е след профилактика викай тия дет искат пари, за да правят поразии. Ако е преди профилактита изсипи едно шише с вода върху топлообменника и ако прелее кондезната вана на вътрешното тяло ти е запушена тръбата за изтичане на конденза.
Изчистиха го добре. Много кадърно момче дойде с един стажант, той ми е слагал доста климатици вече и всичко е 6. 2 часа и половина се занимава. Доста трудно ми се стори, ако някой има в моята ситуация и не го е правил или гледал поне как става да не се наема. Особенно ако климата е скъпа.
Успех.
Здравейте. Отдавна не съм писал тук заради безпроблемната работа на машините ми. Почистване на климатиците си правя сам, заради отказ на фирмата от която взех Уруру-то да си вдигат телефоните. Мой познат също не иска да дойде защото имал много монтажи и сега с профилактики не му се занимавало. Та директно на въпроса - какво мислите за почистване с парочистачка. Насочил съм се към един SC 5 EasyFix PREMIUM заради по-високото налягане. До сега чистих с японските спрейове и вряла вода с пулверизатор и излизаше прилична гняс, като преди това минавах с прахосмукачка. Идеята е да мога да почиствам по добре вътрешните редове на топлообменниците, до сега външно стават като нови.
Ден за пролетно почистване на една от машините.Това е резултата след зимния период смесен със пушене в помещението.
Изпратено от моят 2201116SG с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Genadi80; 24-04-24 в 12:52.
Поздравления, добре свършена работа.
Този чувал синия от къде си го купи?
Днес направих основно почистване на едното МХИ, че се беше вмирисало, но така и не успях да откача от мотор пустата турбина и с отвертка напъвах, но излиза с около сантиматър и до там.
Защо ги правят толкова спекли в тази част и да се свалят с такова усилие на ръба да счупиш нещо, не знам и с ЛГ-то същата история.
Виж дали си развил хубаво болтчето. С плоска отверка, тънка щанга или нещо подобно напъваш между турбината и мотора, но близко до оста в металната част на турбината, да не я счупиш и би трябвало да стане,поне така я вадя аз на по -стария ми модел МХИ -ZG-S.И при мен не излиза лесно,Обаче, после ще видиш голям зор при вкарването обратно,А не си я вкарал до край, а се е "разцъкала" втулката,т.е. турбината ще ти трие във ваната.
По добре си купи това, вместо да сваляш турбината и на място я измий:
https://www.temu.com/goods.html?_bg_..._page_sn=10045
Аз го купих, но още не ми се е налагало да го ползвам.
Този пост е редактиран от Palev; 20-07-24 в 20:49.
Болтчето го свалих и пак неще, а не посмях да напъвам много, защото си е пластмаса всичко, а не ми се чупи вътрешното насред лято.
Иначе я измих на място, то друг вариант нямаше.
Като дойде време за другия, ще видя дали при него ще излезе по-лесно.
Направи ми впечатление, че поне втулката беше гресирана, но нямах грес под ръка да й сложа още.