Ако трябва да се измие добре - трябва да се свали и да играе пароструйката всичко останаоло е краткосрочно решение
Ако трябва да се измие добре - трябва да се свали и да играе пароструйката всичко останаоло е краткосрочно решение
Напълно съгласен....Първоначално публикувано от cooler
ква пароструика ... ще го скапиш тоя климатик да не става вапрос за водоструйка
Точно водоструйката ще го скапе, веднага огъва ламелите от налягането.
При профилактика на единия от климатиците ми , преживял мнооого тежък домашен ремонт, гледката беше къде по-приятна от тази в снимките на Mmitaka. Климатика не е щаден изобщо и работеше при все пушилки и прах. Чудно ми е как живеят някой хора(жени), ама разни хора-разни идеали. Та, при въпросната профилактика, на питата и беше достатъчно третиране със спрей за почистване на климатици. При турбината обаче, нещата бяха много по-зле. Техниците я свалиха и отнесоха за почистване с пароструйка. Като я върнаха, светеше като нова.
Всяко нещо си има чалъм и реглаж .... както и водоструйката
нее ли по-добре с пароструика ?Първоначално публикувано от cooler
Първоначално публикувано от elmo82А ти що така се луташ между водоструйка и пароструйка?Първоначално публикувано от elmo82
Действаш с каквото имаш подрака само трябва да се внимава ....
А в този случай, не питайте как съм действал....
Отвратителна работа.....
Да не е бил във въгледобивна мина
а дали си заслужава и колко живот му остава като се има предвид маркатаПървоначално публикувано от Aleksandars
Уаууу, от къде се пръкна този климатик Алекс? Мисля си че външния агрегат не е бил на открито, а в голямо затворено пространство, предвид тези сажди ли са, какво са по тялото.
Пред некоя кебапчийница сигурно над скарата.