Ако трябва да се измие добре - трябва да се свали и да играе пароструйката всичко останаоло е краткосрочно решение
Ако трябва да се измие добре - трябва да се свали и да играе пароструйката всичко останаоло е краткосрочно решение
Напълно съгласен....Първоначално публикувано от cooler
ква пароструика ... ще го скапиш тоя климатик да не става вапрос за водоструйка![]()
Точно водоструйката ще го скапе, веднага огъва ламелите от налягането.
При профилактика на единия от климатиците ми , преживял мнооого тежък домашен ремонт, гледката беше къде по-приятна от тази в снимките на Mmitaka. Климатика не е щаден изобщо и работеше при все пушилки и прах. Чудно ми е как живеят някой хора(жени), ама разни хора-разни идеали. Та, при въпросната профилактика, на питата и беше достатъчно третиране със спрей за почистване на климатици. При турбината обаче, нещата бяха много по-зле. Техниците я свалиха и отнесоха за почистване с пароструйка. Като я върнаха, светеше като нова.
Всяко нещо си има чалъм и реглаж .... както и водоструйката![]()
нее ли по-добре с пароструика ?Първоначално публикувано от cooler
Първоначално публикувано от elmo82
А ти що така се луташ между водоструйка и пароструйка?Първоначално публикувано от elmo82
Действаш с каквото имаш подрака само трябва да се внимава ....
А в този случай, не питайте как съм действал....
Отвратителна работа.....![]()
Да не е бил във въгледобивна мина![]()
а дали си заслужава и колко живот му остава като се има предвид маркатаПървоначално публикувано от Aleksandars
![]()
Уаууу, от къде се пръкна този климатик Алекс? Мисля си че външния агрегат не е бил на открито, а в голямо затворено пространство, предвид тези сажди ли са, какво са по тялото.
Пред некоя кебапчийница сигурно над скарата.