Акцентът ми беше към "момчетата на черно" в свободното си време. Това с "мурдарите" е другата страна на медала. На изкривени и малки пазари като нашия най-често се стига до тях и момчетата на черно.
Акцентът ми беше към "момчетата на черно" в свободното си време. Това с "мурдарите" е другата страна на медала. На изкривени и малки пазари като нашия най-често се стига до тях и момчетата на черно.
Вакуумирането нито оскъпява нито бави монтажа , стига да знаеш кога да го направиш и най-важното да има с какво да вакуумираш . Това го знам от приятели които се занимават с това . На въпроса не бавили ги вакуумирането отговора им е бил че почват да вакуумират веднага след полагането на тръбния път , през това време си правят ел. часта , чистят запълват и подмазват отвора . Елементарно и въпрос на желание .
Може ли да ви поръчам 100 комплекта давам ви по 45лв. на бр. не обявените от вас 35лв.
Даржа в комплекта да има:
3 метра тръба 6=ца и 10=ка.
Тръбна изолация 2х3 метра
1бр. стойка от дебелите
5 метра кондензен маркуч
10 метра кабел 3х1.5
1бр. щепсъл ползвам само на Макел г-образен
1бр. изолирбанд -работя само с ТЕСА
8 бр. дюбели 6х40мм
6бр. дюбели 12х100мм
с дюбелите да има и шайби
4бр винтове с болтове и 8бр. шайби за закрепване на тялото към стойките.
и бандаж ма не от този ронещия се след 1год.
Ще се радвам да зареждам от вас!!!
Този пост е редактиран от bobovo; 18-09-17 в 15:30.
@bobovo: С кабелите до 45лв да го докараш. Само забрави да си поискаш и стойки неръждавейка и дюбелите да са Fisher и бандажа ако може да е 3М.
Е пиши им на тея, за 100 бройки може да те уредят.
https://apogee99.com/index.php?main_...0klmns9j00snk2
- - - - - - - - - -
За нашия народ в пълна сила е вярно - прост народ, слаба държава....
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Почвате да прекалявате- и потребители, и майстори!
Aleksandars .По-точно е :тарикат народ, слаба държава!Работил съм в чужбина в някои държави и да ти кажа са по-прости, но не са тарикати от там се получават нещата, да не изпадам в подробности защо и как ...
Но, като цяло съм съгласен с този разпространен Български лаф .
няма смисъл да се продължава.
Както казах всеки сам решава какво да купи и кой да му го монтира.
Хляб има за всички !
Идеята ми бе ,че не е необходимо ние потребителите да се съгласяваме с всичко което ни се говори и най-вече препоръчва-предлага-продава.
Вярно е че от скоро съм в форума . Вярно е че не обичам да си мълча за разни неща които според мен не са правилни .
Видях че форума е разделен на няколко групи ,които се нападат и защитават.
Идеята ми бе спрямо потребителите на които се продава дадена стока на доста по висока цена .
Не заради толкова по голямато качество на стоката ,а защото са в по-малко населено място без конкуренция и фирмите там се имат за монопол.
Както и тук в форума има професионалисти ,които го ползват за набавянето на клиенти .
Това също не мога да го разбера .
За мен форума е да изказваме мнения и коментираме ( субективно) какво ни харесва и какво ни дразни .
От друга страна специалистите да кажат и предложат (ако имат желание и време) какво и как може да променим и да си спестим пари и главоболия.
Това което виждам е ползването на форума за търговска дейност .
Не може за профилактика да се препоръчва задължително посещение от специалист и даване на едни 100-200лв .
Да в някои случаи е задължително , но не винаги и всяка година да се дава това.
Не искам да засегна никого .
Това е което констатирам от скормното ми пребиваване в форума .
Дано това мое мнение бъде опровергано с действия ,а не с още коментари.
Те такова ми монтираха и на мен .В предишните постове съм написал колко съм платил за два часа работа.Нема смисъл да се правим на ударени с мокър парцал,и некой си да се прави на ощипана мома и да вика че иска 200 бройки.Ако ние потребителите бехме монтажници и ние щяхме да искаме по толкова,така е устроен човек.Окото му се засища едва когато друг му го затвори.Не съм Майка Тереза и не жаля никого.След като всички вземат по 180 лева например,и аз ще вземам толкова.Байко комшията си купил два климатика за 4000 ,ще събере още 40
0 за монтаж..
.Байко комшията си купил два климатика за 4000 ,ще събере още 40
0 за монтаж..
ето тук е разковничето ...... балъци колкото щеш
rafailiev, щом на Байко са му издали и касова бележка за монтажа, не мисля, че има проблем. Аз също имам удръжки на заплатата, че ако не се плащат удръжки и данъци-как беше-слаба държава!