Да си ровил с някоя програма за туикване на уиндоуса? Опцията "fast restart" като се включи и машината прави точно това ...ти я гасиш , тя се рестартира
Да си ровил с някоя програма за туикване на уиндоуса? Опцията "fast restart" като се включи и машината прави точно това ...ти я гасиш , тя се рестартира
Абсолютно никакви програми не съм му слагал. Вече е прясно преинсталиран, има само драйвери за дъното който си иска и това е. Той си е доста слаб нищо не му качвам (1ГБ рам ; АМД3000+ 1.81Ghz; видео на дъното Nvidia6150.) То само за нет. става и гледане на някое филмче, ако TV е зает. Може да му кача по-нова врсия на биоса ама не съм сигурен как ще му повлияе.Първоначално публикувано от stenly
Това рестартиране също може да е от скапаното захранване , по добре направи проба с друго защото когато тръгне да изключва компютъра , тогава се натоварва доста и е възможно захранването да кляка тогава .
Сменях го това захранване, не е от него. Но не ме притеснява това рестартиране, приспивам го и няма грижи или като имам време го чакам да изгасне и като тръгне да се рестартира му изкл. захранването.Първоначално публикувано от jonov