от известно време започна да капе при входа на топлата вода,ТЕSY на около 6 год.,дали е възможно да е пробил
от известно време започна да капе при входа на топлата вода,ТЕSY на около 6 год.,дали е възможно да е пробил
Определено има пробив на гърнето , дали е в зоната където влиза тръбата за топлата вода , някъде нагоре по казана или пък от уплътненията на фланеца и нагревателя което е по добрия вариант и по често среещания , купуваш резервни уплътнения нагревател анодна защита и сменяш.
Да ти кажа живота на сегашните бойлери си е около 6 години, така че няма нищо ненормално да ти се пробил водосъдържателя. Ако е от уплътнението на фланеца ще се види като се махне капачката отдолу. По добре се ориентирай към най-близкият магазин за бойлери.
Taзи ръжда никак не е от гарнитурата на фланеца. Жив пробив си е. И за да я има пробива е отдавна - може дае избивало само пара и да е овлажнявал без теч по капака на бойлера.
свалих пластмасовия капак,всичко е както си трябва,почти като ново е,няма и следа от ръжда,явно трябва да си купувам нов бойлер.За първи път ми се случва да видя на това място да пробие бойлер,явно качеството е на "ниво",пък и годините на са му много,не мога да намеря гаранцията мисля ,че ми го дадоха с 10 год. гаранция на водосъдържателя,но какво да се прави радвах се ,че го взех евтино,а сега съжалявам, че не дадох малко повече пари за нещо по добро.
че какво е това чудно място я пусни снимка да видим.5 години е масова гаранция не вярвам да са ти дали 10 освен ако казана не е неръждаем.