Захранващият кабел влиза директно във кондензатора, и оттам във платката на програматора.Други предположения? И някой има ли идея как точно изглежда този предпазител?
Захранващият кабел влиза директно във кондензатора, и оттам във платката на програматора.Други предположения? И някой има ли идея как точно изглежда този предпазител?
Този пост е редактиран от lipi4; 08-05-16 в 23:28.
Някой знае ли как се поставя заключалка на пералня Аристон?
Здравейте!
Имам главоболия с пралня/сушилня Candy Evo 4964, не върти и изписва грешка Е08 (помпата работи).
До тук я погледна техник и каза, че проблемът не е механичен, т.е. 'програмирано остаряване' - ако някой има опит нека сподели.
Поздрав.
Здравейте.Имам проблем с пералня със сушилня AEG L87695WD.От закупуването й декември 2013г. къса дрехи. Не го прави всеки път, но периодично вадя дрехите с малки дупчици. Докато беше в гаранция си скъсахме нервите с разправии с Технополис и няколко сервиза. Идваха, опипват й барабана и казват, че нищо й няма.Накрая я взеха уж за смяна на барабан, но честно казано не съм убедена, че са сменили нещо. Моля ви кажете от какво може да се получи, защото иначе си е ок уреда, но си съсипахме дрехите. Опитаха се да ми кажат и че сигурно са били стари дрехи, но се получава и при нови. Аз не смея да я пускам на повече от 1000 оборота и пак същата работа.
Закача дрехи с ципове.
Мисля, че е от праха за пране ако са малки дупчици.
Здравейте!
Имам проблем с пералня Bоsch WAS24468ME.Избирам програма ,пускам я ,пере известно време и се изключва напълно.След изваждане на щепцела от контакта ,включвам отново ,продължава да работи от мястото ,на което е спряла.След като поработи малко пак изгасва.Някой има ли идея какво се случва.
Здравейте,
Търся крепежите, които са между "ухото" на пружините на окачването и казана на Zerowatt ZX647I. Part numbers: 92138551 92138551 КРЕПЕЖ и 92682178 92682178 КРЕПЕЖ . Първият изглежда добре, но вторият направо се е разпаднал. Или поне някаква идея с какво да ги заменя.
Излизат само на руски и украински сайтове, но не и на наши. Даже ми казаха, че поне от 10 години няма такива части.
Вземи си такива от някоя изхвърлена пералня.Почти еднакви са на повечето марки и се заменят без проблем.
Благодаря, badr!
Не успях да намеря втора употреба.
Един приятел ми направи подобни крепежи от тефлон. За момента, да чукна на дърво, пералнята работи.
До две-три седмици се надявам да пристигнат "оригиналните" китайски крепежи, които поръчах от ЕКОМ.
Пък колкото изкара вече. След месец пералнята прави 20 години! Нищо друго по нея не е сменяно.
Като знам какви са сегашните просто не знам с какво да сменя пералнята. А честно казано й е време.
Благодаря!
И аз си мислех за едно BEKO с 5г гаранция и 10 на мотора, но за момента ще отложа покупката.