Първоначално публикувано от
Karata Дали можеш да дадеш идея
колко да го удължа (предполагам в проценти от настоящата дължина) за да постигна резултат около 10-15 литра вповече (вероятно е доста сложен въпрос, предвид че за съжаление, аз не мога да дам информация колко вода понастоящем налива пералнята).
Да, има винт пресостатът, просто е скрит под капачката (
ето тук човекът раздроби един такъв и се вижда винтът). Разбирам, че не ти допада идеята малоумници да бърникат по пералните, но аз все таки ще направя някаква интервенция - било с маркуча, било с пресостата, защото наливането на вода с тубата не ми е приятно занимание, а така или иначе, не съм склонен да оставя пералната да "пере" с идеята за икономия на вода.
Имам още един въпрос: пералнята има програма "плакнене и центрофугиране". Нямам никакви забележки по отношение на нивото на водата при тази програма. Ако направя желаната манипулация на нивото, това предполага, че и тази програма ще бъде с коригирано ниво, нали? (предполагам, че там ще ми напълни до средата на люка
)
Моля те, обясни вкратце що е то диференциална разлика и как би могла да се настрои, след като няма втори/трети винт пресостатът?