Страница 12 от 12 ПърваПърва ... 2101112
Резултати от 166 до 167 от общо 167
Like Tree10Одобрявам

Ремонт и сервиз

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Отговор: Ремонт и сервиз

Благодаря за съветите, всичко това и аз го мисля. Освен плазмата имам комплект с него и ресивър Panasonic навремето беше звяр с 7.1 канален цифров усилвател и би-ампинг но няма HDMI вход/изход има два оптични и coaxial входове. Към тях съм вързал Пуканката и ДВД Panasonic а видеото им е вързано директно към плазмата с HDMI. До сега не съм изкарвал звука на ТВ с оптика към ресйъвра. Защото като седна да гледам телевизия не ми се занимава да пускам ресивъра и суббаса. Но сега трябва да го направя за да видя дали този номер с пращането на звукът в говорителите ще го има и при тази връзка, защото имам лошото чувство, че пращането не е от самите му говорители. Ако всичко е наред ще си купя един малък саундбар Панасоник който ще тръгва автоматично с пускането на ТВ. Между другото благодарение на вашите съвети се обадих на сервиз Жицата и се разбрахме другата седмица да дойдат на място да го видят.
    Този пост е редактиран от bobi700402; 14-08-25 в 14:38.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Отговор: Ремонт и сервиз

Вероятно всеки саундбар с ARC ще свърши работа
    аз доскоро ползвах ресивър с HDMI входове и изход, но нямаше ARC и сигнала от плазмата ми влизаше по оптика - нямах никакъв проблем със звука, а управлението си работеше по HDMI
    Сега съм с Пионер ресивър висок модел с ARC

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 12 ПърваПърва ... 2101112

Подобни теми

1. Препоръчайте добър сервиз за ремонт на телефони в София
    От ockac23 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 10
    Последно: 15-01-17, 01:08
  2. Отговори: 22
    Последно: 21-06-16, 14:34
  3. Сервиз за ремонт на хладилници в София ?
    От kuehlschrank във форум Ремонт и сервиз - Хладилна техника
    Отговори: 30
    Последно: 06-07-11, 21:32
  4. ремонт на рс
    От RISTAKI във форум Общ - хардуер
    Отговори: 8
    Последно: 24-07-07, 15:27
  5. ATI - ремонт TV OUT
    От commguy_79 във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 6
    Последно: 20-10-05, 17:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе