Страница 11 от 98 ПърваПърва ... 9101112132161 ... ПоследноПоследно
Резултати от 151 до 165 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2004

Почти 11 000 човека са видели развитието по темата.

Да обаче развитие вече май няма...

За голямо съжаление на ВСИЧКИ тези 11 000.

Съжалявам, че не казвам нищо ново или интересно по въпроса, но очаквах това да стане от друго място.

"Гаргата вече не вярва[!]"

2.  

3. Тук е от
    Sep 2004

UPDATE-a за DivX цифровата система за домашно кино DHT-790X, решаващ проблема с *.SUB файловете е готов и публикуван на сайта.

http://www.elite.bg/bg/home_video/dht_790x_update.htm

Утре ще бъдат публикувани и ъпдейтите за плеърите.

SUPPORT ELITE

4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Разочароващо...

Все пак, благодаря, че ни извести своевременно.

5. Member
    Тук е от
    Oct 2001

Затова ли чакахме 100 години?!

Че то това не беше проблема бре! суб се конвертира за 1 секунда!

Проблема Е С ОРЯЗВАНЕТО!!!!!!!!!!! С *****ския 2х който не се маха, със синия четириъгълник, с центрирането, със субтитрите които не се четат като има бял фон.

Ясни сте ми... само замазвате положението....

6. Тук е от
    Oct 2004

Елит съпорт намерете си нещо друго с което да се занимавате.Оставете я тая работа явно не е за вас. Некадърни сте и тва е![}] що не дадохте сорсовете на Крис??? Кво се натискате да правите нещо което хич не ви е ясно!?

7. Тук е от
    Sep 2004

Здравейте,

радвам се все пак, че получаваме поне малко разбиране от повечето от Вас. От днес на официалната ни интернет страница можете да намерите "частичен" упдейт за всички модели, които са на пазара, който оправя проблема със синхронизирането на "sub" субтитри.

Останалите проблеми ще се опитаме да изчистим в наи-кратък срок.

Благодарим Ви за търпението!

8.  

9. Тук е от
    Oct 2004

Е тва вече беше пълна гавра.НЕ знам кво да правя да се смея ли да псувам ли... Тва ли измъдрихте за тия месеци ве???? Синхронизиране на .суб??? Е,браво! Никва не я свършихте![|)]

10. Тук е от
    Sep 2004

Здрасти pippo653111,

виждам, че не си особенно добонамероно настроен/а. Едва ли има смилъл да ти обяснявам причините за забавянето. Всеки сам си прави изводи на основата на информацията която има. Аз лично мога да Ви уверя, че по ъпдейта на плейърите се работи сериозно. Друг е въпроса доколко на нас ни се предоставя възможност да свършим нашата работа навреме. Все пак имайте в предвид и мащаба в който работим - не можем да се сравняваме с никой от големите марки.

Но да оставим това на страна, този форум е с друга цел. Надявам се и за напред да обменяне нужната и за двете страни информация.

ПОздрави!

11. Тук е от
    Sep 2004

Здравейте,

ето линкове за ъпдейтите на останалите два плейъра:

http://www.elite.bg/bg/home_video/pv_377x_update.htm

http://www.elite.bg/bg/home_video/pv_388x_update.htm

Всички са налични на интернет страницата www.elite.bg

Поздрави!

12. TODD_BG
    Guest

За модела 370 ъпдейта работи и се инсталира без проблем само дето са молко екстрите дето добавя но да се надяваме в най-скоро време за още. [:D]

13. Тук е от
    Dec 2000

Ъпдейт ли?

Смех....[:P]

14.  

15. Тук е от
    Oct 2004

Да зема да се включа и аз.

Та нагоре по темите ревяхте искаме ъдейт няма значение докъде сте стигнали, дава ви се сега ъпдейт докъдето са стигнали и общото мнение тва е боклук. Що не земете да се замислите над някои прости фактори а именно:

1. Ъпдейта се прави в Китай демек ELITE SUPPORT чака тях.

2. Колко ДВД-та може да продаде ЕЛИТ

3. Колко ДВД-та може да продаде HUNDAY например.

Е ще ви кажа разликата е от тук до морето следователно ще чакаме Китай да се натутка и обслужи по платежоспособните клиенти докато стигне до нашият ъпдейт защото всеки гледа парата.

Колкото до отворените а те не са малко в това число и аз имаме на разположение необходимиа софтуер работещи ъпдейти, сглобявайте!

Но не всичко опира до сглобяването иначе досега да съм пуснал ъпдейт и аз!

На всички недоволни им препоръчвам да си купят philips или Samsung на които пише Китайско произведено за Philips или Samsung. А не да си купувате за 100 кинта ДВД и после да ревете че било китайско на кутията си пише че е китайско произведено за ЕЛИТ!!! [8D]

16. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Имам малко въпроси към SUPPORT ELITE, може ли да ни обясни подробно какво точно е поправено в ъпдейта. Другият ми въпрос е свързан с кода на езика за субтитрите и менюто , може ли да ни каже кой е той(за български), иначе благодаря за ъпдейта, но ми се струва че е малко закъснял и липсват поправките за зума, бордера на субтитрите, центрирането на субтитрите, възможността за изписването на таговете на mp3-йките и т. н. т.

17. Тук е от
    Oct 2004

foxer ми те не са стигнали до никъде ве!!![xx(]

18. Тук е от
    Oct 2004

Ха така foxer,

Хем дайте FIRMWARE, а после мрън-мрън. За PHILIPS-a го чакаха хората с месеци... Ама да не се впускам в това...

Вчера след като си свалих и качих FIRMWARE-a наистина много му се изкефих - освен че наистина сега суб-формата се чете чудесно, но са сменили и версията за сервото с по-нова. И мисля че не си въобразявам - сега доста по бързо, струва ми се, разпознава диска... т.е. минава по малко време от вкарването на диска до показването на директорията.

Досадни обаче останаха гигантските разстояния м/у буквите и нищожното разстояние между думите - това прави четенето мнооого трудно и УТРЕПВА КЕФА ОТ ГЛЕДАНЕТО НА ГОТИНО ФИЛМЧЕ.

Та взех го в ръце ;о) и след около 5-6 часа успях да оправя този отвратителен поне за мен ПРОБЛЕМ.

ЕТО ТОВА МОЖЕХТЕ И ВИЕ В ELITE ДА ГО НАПРАВИТЕ - или неможехте?!? Съществува вероятност да не сте имали право да го сторите, но не ми се вярва много...

Иначе лично кьм SUPPORT ELITE: Комплименти за търпението Ви към досадни забележки и ентусиазма Ви да информирате хората във форума. Да си призная до преди да подадете "вътрешна" информация за пускането на FIRMWARE-ите, не вярвах осбено много, че наистина работите в ELITE - сега вярвам доста повече ;о) Ако успеете преди коледната треска да оправите и OUT-LINE-а на шрифта да излиза, или да навържете FIRMWARE, който оправя този и другите дразнещи проблеми, ще имате супер продажби ... Защото тези плеъри са наистина страхотни.

Та в заключение, ако някой се интересува от модифициран FIRMWARE коригоращ проблема с разстоянието между буквите/думите имам готов такъв за 370-тката. За другите модели ще са ми необходими по около 20 мин. за модел. Смятам като имам малко време да ги направя и тях и да ги кача на FREE сървър. Не съм коригирал проблема за латиница - нямах повече време - спеше ми се страшно, а и като че ли - няма смисъл. Поне кирилицата и разните препинателни знаци са ОК.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 98 ПърваПърва ... 9101112132161 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе