Страница 61 от 98 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследноПоследно
Резултати от 901 до 915 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2005

Re: Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Голямо благодаря на КТТ.
    Снощи качих фирмуера - супер е, има малки нещица, но те нямат значение. Само дето на един филм като повърви известно време - гасне дисплея и трея (все едно е изключен) и след малко ми изплюва диска. Направи ми впечатление че го прави само на определен филм - най-вероятно е от рилийза - малко е кьопав.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2004

Здравейте. Виждам, че не само аз се интересувам от новите ДВД-та на Елит, та...Според моята информация в момента(казано полу-сериозно,полу на шега) работливите китайци ги сглобяват, след това транспорт, митници и т. н., .... значи около 3 месеца (към Нова година)! Новите, както и старите, са проектирани да издържат "физически" около година и половина при голям тормоз (почти 24 часово използване всеки ден)...да кажем , че за парите си това е супер Естствено частите са едни и същи - само нов вид. Който използва ДВД с Медиатек - просто да не си го сменя, а само да си ъпдейтне фирмуера ( май ще има съвсем нов). Вчера приятел си взе 390Х...Продаде го същата вечер...Субтитрите се четат лесно, но са само на два реда. Забива от време на време. Има някакъв странен шум в колоните, който по никакъв начин не можеш да махнеш. Какво да ви кажа - единствения сериозен плюс беше, че дистанционното му е значително по-добре, но за едното дистанционно и разпознаване ИД3 тага на МР3 не си сменям 388! Явно моделите със Зоран имат проблеми. А може би 388 излезна най-доброто (все пак говорим за Елит-т.е.марка с доказано непостоянсттво). Айде със здраве!

4. Member
    Тук е от
    Aug 2005

388Х ........... да, да, ....... ДА .....................................................така е!

5. Тук е от
    Sep 2005

Здравейте, Ciel това значи ли че модел 400USB въобще не е влизал в БГ още. На сйта на ЕлитФен го има отдавна с параметрите , на сйта Елит го има от над 2 месеца.Имаш ли някакви сведения дали е продавн досега.Аз съм от Русе и го търся над месец вече ,никъде не го намерих .Писах на Елит но оттам ни вест ни кост сякаш са мъртви нито сайта е обновяван нито на телефоните които са дадени за връзка отговаря някой.Писах и на Технолукс (те предлагат цялата гама на Елит )защото от магазина при нас казаха каквото изпратят от София и не знаеха а в сервиза не бяха чували да съществува такъв модел , от София от маркетинга на Технолукс ми казаха че не се сещат за този модел така че е тъмна индия във връзка със модела , пък го има на сайта.Имаш ли някакви други телефони на Елит на които има някой който може да отговори.

6. Тук е от
    Sep 2005

Здравейте отново , преди малко получих отговора на Елит относно новите модели .

"Модела DVD ELITE 400USB е още мого нов и ще бъде пуснат в търговската мрежа в края на м. октомври
    (включително и в Русе).
    За информация: в началото на м. октомри на пазара ще бъдат пуснати и DVD Home Theater 800USB и 801USB
    информация за които ще въде побликувана на сайта ни до няколко дни. "

7. Тук е от
    Sep 2005

Здравейте и от мен.Изчетах всичкине 46 страници,но така и не разбрах дали някой е поправил фърмуеара на ELITE FAN за модела 370Х.Ако има такъв,моля някой да ми го публикува във форума или да ми го прати на plamen_o@abv.bg
    Благодаря предварително.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2004

доста време ми отне да изчета всички постове до момента, но беше много полезно
    интересно обаче, че някои от новите модели на Елит ги няма нито в техномаркет, нито в технополис, нито в технолукс.
    някои има ли идея защо е така?
    още се колебая на кой модел да се спра от серията PV 3xx X
    кой от тях все пак бихте ми препоръчали?
    10х предварително!

10. Тук е от
    Sep 2005

Новите модели ще бъдат пуснати в края на тоя месец , това е отговора от фирмата

"Модела DVD ELITE 400USB е още мого нов и ще бъде пуснат в търговската мрежа в края на м. октомври
    (включително и в Русе).
    За информация: в началото на м. октомри на пазара ще бъдат пуснати и DVD Home Theater 800USB и 801USB
    информация за които ще бъде побликувана на сайта ни до няколко дни. "

11. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Не мога да разбера едно нещо, как може хората по света, които са си купили плеъри и са недоволни под една или друга форма от тях, да правят такива модификации на фирмуера, а Елит да разтягат само локуми по форумите. Ето ви една обобщена част от нововъведенията, които са вкарани от поназнайващи потребители (едва ли е нужно да казвам, че въпросните потребители са достатъчно заети и отделят единствено от свободното си време за модификациите) на някои МТК базирани плеъри като Pioneer, Philips, LG и по-малко известните Boda, Yamada и доста други:

- избор на големина на шрифта - обикновено е 3 или 4 вида - напълно достатъчно - small, medium, large
    - избор на цвят на шрифта - също 3 или 4 вида, напълно достатъчни - бял, сив, жълт
    - избор на цвят на очертанието - т.нар. outline
    - автоматичен пренос на субтитри - когато изречението е дълго се пренася автоматично на следващ ред
    - избор на позиция на субтитрите - могат да се местят в няколко позиции по вертикала
    - в някои от плеърите с по-нов фирмуер вече е решен проблема с т.нар. packet bitstream - което означава, че проблема въобще не е в процесора
    - името на субтитрите вече не е нужно да съвпада с името на видеофайла

спестявам разните екстри, свързани с МР3-ките, поради простата причина че не слушам такива и не съм се интересувал кой модел какво точно поддържа от рода на - поддръжка на специални символи в имената, изписване на името на изпълняваната песен в момента на екрана на DivX плеъра, и т.н.т.

P.S. за съжаление проблема не е само в Елит, големите марки също не си мърдат и малкия пръст за това. Следя повечето значими форуми за потребителски модификации на фирмуер, и мога да ви кажа че и 1/10 от това, което са направили потребителите не е въведено от големите прозиводители - една част от тях даже не си правят труда въобще да качват по страниците си каквито и да било ъпдейти.

P.S.S. някой има ли идея Elite PV-400USB дали ще може да чете през USB-то портативен хард на NTFS? Защото някъде бях гледал подобен плеър от друга марка, но четеше само FAT.

12. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Eddie, абсолютно си прав. Преди една година когато супорт елит се мяркаше на форума и от елит се ослушваха за апдейтите им писах, че има закон за защита на потребителя и май се стреснаха и излязоха 2-3 версии. Нeзависимо дали са ни изтекли гар. срокове мисля, че това не променя нещата. Някой беше писал, че са обещали за Септември нещо но той вече мина. Другият вариант е да се оправяме сами което засега не е много успешно. Не знам какво се случи с MTZ който беше обещал за след 15 - ти Септември да се заеме с нас ? Друг вариант е да се открият "сродни" модели от по известни марки за които нещо вече е направено и да се кърпят нещата от тяхните апдейти.

13. Тук е от
    Oct 2004

KTT ще ми пратиш ли ъпдейта за 388х на pippo1@abv.bg? Предварително благодаря!
    И да питам с тоя ъпдейт работят ли бутоните на предния панел?

14.  

15. Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от naskonr
    * Някой виждал ли е някаде да продават ELITE PV - 400USB и накаква цена са . От МЕТРО не знаеха нищо и продалжват да продават старите модели,същото бе и в ТЕХНОЛУКС.

DVD/DivX Плейър PV-374EX 89.00 лв.
    DVD/DivX Плейър PV-366X Black Color 109.00 лв.
    DVD/DivX Плейър PV-371X 99.00 лв.
    DVD/DivX Плейър PV-399X 109.00 лв.
    DVD/DivX Плейър PV-400USB 119.00 лв.
    Система за домашно кино с DivX и USB – DHT-800USB 259.00 лв.
    Система за домашно кино с DivX и USB – DHT-801USB 269.00 лв.

16. Member
    Тук е от
    Apr 2005

@cocofilmcd

Пич, къде си намерил 371Х?

17. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от cocofilmcd

DVD/DivX Плейър PV-374EX 89.00 лв.
    DVD/DivX Плейър PV-366X Black Color 109.00 лв.
    DVD/DivX Плейър PV-371X 99.00 лв.
    DVD/DivX Плейър PV-399X 109.00 лв.
    DVD/DivX Плейър PV-400USB 119.00 лв.
    Система за домашно кино с DivX и USB – DHT-800USB 259.00 лв.
    Система за домашно кино с DivX и USB – DHT-801USB 269.00 лв.
    Къде ги намери тези модели? В кой магазин?
    В Техномаркет няма никакви плеъри на Елит, в Технолукс има само един модел, а в Технополис - два.
    Наистина трябва да купя утре един плеър, мисля да е някой от серията Плейър PV-374X или PV-399Х
    Благодаря предварително

18. Тук е от
    Sep 2005

Бях питал в Техномаркет и ми казаха че за момента не предлагат техника на Елит , по принцип гамата на Елит се предлага от Технолукс .И аз се интересувам каде cocofilmcd
    ги е видял ,особено модела 400 който ме интересува.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 61 от 98 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе