Браво и овации за jordany!
Моля те, когато си готов с работата си да ни уведомиш тук.
Колкото до останалите, за сетен път се убеждавам, че в българското интернет пространство потребителите нямат елементарно чувство за такт и поведение при комуникация с други същества... [V]
До това разглезено и пуберитетско поведение се стигна благодарение на фрий сървърите според мен.
Разберете най-накрая, че в интернет обществото НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН НА НИКОГО!
А колкото до поддръжката на ELITE... хе, ами че, купете си плейър за 600-700 лв. и тогава пискайте. Въпреки всичките меко казано груби нападки и обиди, SUPPORT ELITE продължава да спазва добрия тон, да ви отговаря и показва, че се работи по въпроса. Поучете се, консуматори!
Аз казах. Хау!

] ), хората в случая са закупили един продукт, за който има подвеждаща реклама - т.е. хем има БГ субтитри, хем на практика е трудно или почти невъзможно да се гледат филми с тях. Мисля че повечето от потребителите имат право да са изнервени от чакането, още повече че една част от тях са достатъчно технически грамотни, за да разбират за какво точно става въпрос. А че за фирмуери и за по-скъпите марки се налага да се чака с месеци, спор няма - за Philips DVP-720SA, който струва 320лв, фирмуера излезе преди няколко дена, а плеъра - в началото на лятото. Преди седмица някъде писах на K&K Electronics, че за 400-левовата Yamaha DVD-S550, която те внасят/продават има фирмуер с кирилица (или поне като отворя bin-а се вижда шрифт на кирилица с черен кант), да вземат да флашнат един плеър, барем клиентите видим за какво става дума - ни отговор, ни флашване на който и да е от плеърите. А плеъра без този фирмуер дори не поддържа субтитри! Pioneer - след много реване на клиентите, решиха другата седмица (по непотвърдени слухове от форумите) да изкарат фирмуер, поддържащ субтитри за техните 470 и 575, но кирилица - чак в моделите от 2005-а. За Sony - вече писах във форума, отговора на търговеца беше: "нямаме право да даваме информация за чипа/поддържаните субтитри, вие ще си я намерите по един или друг начин" - все едно да си купя кола и да не знам какъв й е двигателя?! Ако не друго, поне за момента от Елит показват загриженост за клиентите си. Дано наистина да намерят начин със собствени сили да решат по-бързо проблемите, явно имат причина да отказват помощ от по-напредналите потребители, които за съжаление не само в България са принудени сами да решават доста от проблемите на закупените от тях продукти.
!]