Страница 6 от 98 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Здравейте,

от вчера и аз съм горд собственик на модела 388Х, и много му се радвам на плейърчето. Дизайна е супер (най-мразя плейъри които изглеждат като подобрена версия на тухла четворка; или пък такива които можеш да ползваш вместо трупче когато си сменяш гумите на колата). По-важното обаче е, че от няколко марки дискове с които го пробвах нито един не даде грешка (че не се чете и така нататък).

Доколкото разбирам, по някои от бъговете се работи в момента. Интересува ме дали се прави нещо по проблема с избързващи субтитри - при мене се получи при няколко филма.

Здраве.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2004

Здравейте,

Днес ми демонстрираха плеъра в Технолукс, не разбрах точно коя от трите модификации беше - действително субтитрите са без контур, ляво подравнени и първата буква на втория ред е изядена, т.е. всички проблеми, които вече са споменати във форума са налице. Обаче аз забелязах нещо друго - докато върви филмът на екрана, постоянно стои един таймер, който показва докъде е стигнал. Освен това ако е включен zoom излиза и надпис "2Х" -

Въпросът ми е към ELITE SUPPORT и тези които са си купили плейра - и при вас ли излизат тези неща на екрана или просто в магазина не са успяли да го настроят?

Иначе днес бях готов да си го купя, ама тези две неща ме накараха да се въздържа за момента. Някой има ли инфо за така очаквания ъпдейт?

4. Member
    Тук е от
    Jan 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте,

Днес ми демонстрираха плеъра в Технолукс, не разбрах точно коя от трите модификации беше - действително субтитрите са без контур, ляво подравнени и първата буква на втория ред е изядена, т.е. всички проблеми, които вече са споменати във форума са налице. Обаче аз забелязах нещо друго - докато върви филмът на екрана, постоянно стои един таймер, който показва докъде е стигнал. Освен това ако е включен zoom излиза и надпис "2Х" -

Въпросът ми е към ELITE SUPPORT и тези които са си купили плейра - и при вас ли излизат тези неща на екрана или просто в магазина не са успяли да го настроят?

Иначе днес бях готов да си го купя, ама тези две неща ме накараха да се въздържа за момента. Някой има ли инфо за така очаквания ъпдейт?

<div align="right">Originally posted by il_santo*-*06/10/2004*:* 23:02:55</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

С бутона за On Screen Display OSD се махат тези цифри, така че нямаш проблеми, купувай [^]

5. Тук е от
    Oct 2004

Абе и аз съм му много навит и всеки ден проверявам по форумите какво става с update и ако видя че са си оправили проблемите веднага си го купувам. От 7.10. май ще го има на промоция в Метро за 120 лв.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Крис, и на всички които са си купили или ще си копуват Моделите 370/377/388/790! Снощи един клиент дойде в магазина крайно разочарован, защото както пишеше на плеъра и в книжката поддържа DTS. Да ама не, филми с DTS или музикални DVDта с DTS, забравете да ви изкара звук. Трябва да имате след плеъра усилувател, който поддържа DTS и той да ви даде към колоните сигнала. Обадихме се в главният офис и от там потвърдиха това, което беше констатирал клиента, плеърът няма DTS декодер.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2001

за съжаление надписът 2х не се маха с натискането на бутона за OSD :-( иначе функцията е много полезна защото хич не обичам да гледам черни ленти отгоре и отдолу. така поне се намаляват. надписът 2х обаче е много дразнещ и не се маха. поне да беше върху черните полета.

ако оправите и това в ъпдейта сте супер.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2004

Ама нещо много взеха да му стават кусурите на този уред. Ако може SUPPORT ELITE да обясни на аудиторията кои от бъговете ще бъдат оправени с новия дългоочакван UPGRADE. Ама ако може да каже точка по точка - за да можем да преценим дали да си го купуваме или да търсим нещо друго.

10. Member
    Тук е от
    Oct 2001

Забелязах още нещо. премахването на черните ленти на 4:3 ТВ по принцип не е предвидено да става с бутона за зуум, а чрез опцията Pan Scan в setup менюто. тя обаче просто не работи...[V] няма абсолютно никаква разлика между опцията letterbox и panscan.

като го сложа на widescreen става цял екран но се разтяга изображението.

11. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ама нещо много взеха да му стават кусурите на този уред.

<div align="right">Originally posted by mmony*-*08/10/2004*:* 10:11:00</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Много спрямо кой аналогичен плейър???

Не е лошо да обясниш какви плейъри си тествал досега и кои бъгове, които се наблюдават при Елита липсват при тях...

Ако искаш уред без бъгове.. - купи си видеокасетофон.

12. Member
    Тук е от
    Oct 2001

абе те субтитрите да оправят - да не се изрязват дългите редове..

че така както ги реже все едно няма суб.

13. Member
    Тук е от
    Oct 2001

намерих следната зависимост за субтитрите.

плеъра не може да изкарва повече от 34 знака на ред и не повече от 59 знака общо на двата реда. трети ред изобщо не се поддържа дано ви е от полза при правенето на ъпдейта. според мен най важното е да може да се направи да може да поддържа повече от 2 реда субтитри.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2004

Здравейте,

Имам няколко въпроса към Elite Support.

1-От къде мога да си купя устройството на най-добра цена? Може ли директно от вас?

2-Къде точно се намират ъпдейтите на фърмуера? На сайта търсих, но не намерих?

3-Кога се очаква (горе долу) новия фърмуер?

4-По-специалния ми въпрос, който наистина е важен:

Ето каква е конкретната ситуация. Имам звукова карта която може да изкара 24битов 96/192 херцов звук, обаче колоните ми са аналогови и сътветно не се чува нищо. По принцип са 5.1 конфигурация с вграден DD/DTS декодер, но са си аналогови. Как се справя модела 388 с 24битов 96 килохерцов звук, ако го свържа чрез SPDIF/Optical към звуковата карта и след това накача колоните към него, дали ще стане? По принцип съм решил да си купя отделен рисийвър и отделни колони за целта , но нямам в момента нужните средства, та дали за момента мога да закрепя нещата за 100 и косур лева докато събера поне 2-3 хиляди лева [:D].

5-Дай ако може ICQ, та да си поприказваме там, искам да питам и за телевизорите.

Ако някой друг може да даде отговор на въпросите ми, ще съм му благодарен.

16. Member
    Тук е от
    Oct 2001

мисля, че в момента най-добра цена на Елит 370Х е в Метро - 120лв

в техномаркет има 388х за 139 лв

в технолукс същия модел е 135 лв

.. да добре ще е да се каже кога горе долу ще има ъпдейт, че не мога да ги трая ти огълцани субтитри.

пък и това дето на бял фон нищо не се чете си е дразнещо.

17. Тук е от
    Oct 2004

в метро май вече е 109? или аз се лъжа , в технолукс дали приемат кредитни карти транскард? ако в техномаркет наистна го има е добре , щото май в сайта го няма.

18. Тук е от
    Oct 2004

пък и мен не ми е заради дивхикса , поне не чак толкова , по-скоро искам да си цифровизирам колоните

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 98 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе