Страница 56 от 98 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследноПоследно
Резултати от 826 до 840 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

Аз искам да помоля тези които са направили ъпдейт, направят screenshot на TV си, за да се види подобрението на субтитирите. Да изберат по-дълга фраза. При мен примерно с последен ъпдейт от Елит на някои филми, ако първото изречение е дълго, ми реже последната дума от първия ред и трябва да гадаеш смисъла. Вярно е че на сайта има даден пример, но за база за сравнение трябват още 2-3 pics. А нали 99 % от участниците във форума са направили ъпдейт имено за подобрение на субтитрите. Благодаря.

Поздрави

2.  

3. Тук е от
    Apr 2005

Ето още малко снимки. Ако искате кажете кво точно искате да видите да ги изпипам, че на авто снимам и бързам и са гадни и тези...

http://store1.data.bg/bigstoyan/

Искам да помоля ако някой знае точно как да сменя шрифта в този последен ъпдейт на elitefan.hit.bg да каже. ЗНам че е с MTK Remaker, ама май не е само с това и някакъв пач се пуска. Кажете плс.

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

Като големина на щрифта от снимките се вижда че е добър, но както каза по-нагоре bigstoyan (10х за pics), outline им не е достатъчно дебел и на светли сцени...Но както се подразбира от новия fen site, този ъпдейт не е финален

5. Member
    Тук е от
    Oct 2001

Всичко е много хубаво в новия ъпдейт само, че забелязах от пръв поглед два сериозни според мен проблема.

1. при зуум надписът 2х не се скрива. това беше проблем още много отдавна и елит си го отстраниха. дано и тук се погриижат

2. докато се плейва филм менюто за настройските не излиза :-(

6. Member
    Тук е от
    Oct 2001

Всичко е много хубаво в новия ъпдейт само, че забелязах от пръв поглед два сериозни според мен проблема.

1. при зуум надписът 2х не се скрива. това беше проблем още много отдавна и елит си го отстраниха. дано и тук се погриижат

2. докато се плейва филм менюто за настройските не излиза :-(

7. Тук е от
    Apr 2005

Да, наистина и аз го видях това със зум-а, но... тъй като не го ползвам и съм против ползването му не му обърнах внимание. Но наистина - на малки телевизори и др. си е кофти. И аз се надявам да го оправят.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2001

Още проблеми с новия ъпдейт... поне при мен е така, казвайте има ли го и при вас - забелязах, че чете по зле филмите - дивхикс на ДВД подложка. затруднява се с някои, като се случва филма да блокира и да излезе в главното меню. също така превърта много по-бавно. като върнах официалния ъпдейт въпросните проблеми изчезнаха.

също така с новия ъпдейт скалата за усилването на звука се появява когато си иска. веднъж я има, друг път - не. така трябва да се гадае в момента на колко е усилен звука.

явно ще поизчакам малко, за да видя как ще се развият нещата. ъпдейта определено има голям потенциал.

аз съм с 370Х

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

Аз мисля, че Elite.bg до 2 месеца ще изкарат нови ъпдейти, които ще съвпаднат с финалните на Elite fan. Може основата да е една и съща разработка дори? Последният основен ъпдейт бе миналата година Ноември. Несъмнено би трябвало да има напредък в разработката на нов ъпдейт, защото продуктите се търсят и мина доста време. Горя от нетърпение да видя добре свършената работа на всички ентусиасци, защото краяният резултат в важен - перфектно съчетание на картина, субтитири и звук.

Ще чакам най-много 2 месеца. После както във филма "Изкуплението Шоушенк" когато му отказали пари за библиотеката, ще ви изращам запитване по e-mail два пъти на седмица до къде сте стигнали, докато ви втръсна и първо на мен пратите ъпдейта. Разбира се последното бе шега

Поздрави

11. Тук е от
    Jul 2005

Здравейте Фенове,

аз не се сдържах и си сложих едно USB[:D]

Да ви кажа честно не съм очаквал такъв гъдел да може да се вгради в тази и така добра машинка. Всичко което може да се плейва от CD сега не ми е нужно да го пиша на дискове а директно го плейвам от HDD. За целта обаче ми се наложи да си взема HDD External Box (естествено 2.0, макар че се съмнявам вътре да е 2.0 контролер). Понеже си имах един 2.5" HDD сега станах още по мобилен с 10GB в джоба[:D]

Бая страх брах докато чаках да си взема плейърчето, но се оказа че няма за какво. Пичовете даже ми го изкараха на кабелче отвън за да не ми пробиват корпуса - мен тва най-много ме притесняваше. дадоха ми и един телефон за връзка 0885 744 738. Все пак помолиха да не ги тормозим защото нямали възможност да отговарят на всички обаждания тъй като все още имали много работа по софтуера.

Та малко за новата продобивка. USB-то се активира от специален бутон, който досега май не мие бил активен - "VIRTUAL". След търпеливо изчакване около минутка на екрана се появява Explorer-а със първата партиция на диска. За съжаление поддържа само първата партиция. Малко гадно но ще преформатирам диска да е само с една партиция и нещата ще си дойдат на мястото. Иначе проблеми с плейването никакви - DivX, XviD, MP3, MOV, ASF, WMA, JPG, GIF и каквото друго имах да пробвам под ръка. На мен това ми е предостатъчно. Мисля, че след финалния ъпдейт който пичовете трябва да изкарат ще си седна на г*за и ще си гледам на дивексчето без да мрънкам повече. Мисля, че за момента даже изпреварвам повечето от най-големите в тоя бранш - даже SAMSUNG май нямат поддръжка на DivX/XviD през USB-то. За последното не съм сигурен защото не съм го пробвал лично, но така са ми казвали.

Е аиде, ако някой има въпросчета да пита ще гледам да отговарям[:D]

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

Здравей kircho. Нещо ми убягва в цялата тази ситуация. Доколкото разбрах в сайта пишеха, че трябва да им занесем DVD-то, за да сложат специален хардуер, към който да се върже хард. Значи ако приемем че всички знаем цените на новите хардове по магазините или пък си имаме такива стари, колко ти излезна привилегията в сервиза като цена?

И този сервиз един и същи ли е със сервиза на Елит, че после ако някой път опре до гаранция... Би си споделил. 10х

Поздрави

13. Тук е от
    Jul 2005

Здрасти svetliof,

цялата работа ми струваше 20.00 лв. за пичовете + 40.00 лв. за кутийката(вероятно може да се намери и по-тънка но аз бързах все пак). Вярно е, че диска си го имах и ако трябваше да си го купувам щях да се замисля но честно да ви кажа без да ви агитирам смятам, че си заслужава. Нямате си на представа с каква лекота само прехвърлям файлчета от компа и без да ме е еня дали съм записал правилно диска или други подобни включваш и гледаш. Ако нещо си объркал обратно при компа и променяш за секунди.

Значи пичовете са отделно от сервиза на ELITE. Казаха, че ако имам някакви проблеми да се обаждам нямало нещо което да не може да се оправи[:D]. Това последното в кръга на шегата разбира се но до колкото успях да погледна нямаше никакви следи от тяхната намеса по платката. Добавен е само един конектор и кабела на USB-то. Не е много естетично но пък върши работа и е почти без пари.

Аиде със здраве!

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

Здравей kircho. Какво е твоето мнение за субтитрите в новия ъпдейт? Сега щеш не щеш ще караш с него, иначе се обесмисля инвестицията ти. А това означава, че ще пускащ много филми и най-добре ще си запознат с + и - им. Имаш ли възможност и ти да направиш малко "шотове"

Поздрави

16. Тук е от
    Jul 2005

Здрасти svetliof,

както вече казах разлика между CD и USB не съм открил до момента.

Що се касае до шрифта в началото ми беше малко терсене но да ти кажа честно свикнах и така е значитено по-добре в сравнение със стария шрифт. Нещо друго ме изненада отново приятно - както rdk вече писа има значителна положителна промяна в качеството на картината. Останах изумен когато пуснах няколко стари филма (естествено през USB -то вече [:D]) - картината беше невероятно плавна и мека. Или аз нещо съм се повредил или това наистина е яко променено. Най-добре се вижда при филми с доста орязано качество и на анимация.

"Шотчета" ще кача ама кажи за какво точно искаш. Ако е за USB-то тва си е един кабел изведен от задната част на корпуса и леко стърчащ щото не ми се щеше да си развалям плейърчето. Стандартен А към В порт за USB и тва е. Не съм пробвал още само дали мога да вържа USB Hub и дали ще разпознае нещо изобщо но като му се накефя и тва ще пробвам.

Айде със здраве!

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

От новия ъпдейт ме интересуват главно субтитрите. Поради затвяреното на Warez-ите си правя хубава колекцийка от филми, които са издържали проверката на времето. Затова и си купих DVD с DivX. На някои филми ми ги реже, а това е дразнещо. Ето че новия ъпдейт обещава по-големи субтитри, също центрирани. Ежечасово проферявам фен сайта за ъпдейт на моята машинка, за сега нищо. Но все ме човърка че при вас субовете са значително по-добре, та ми се иска да си "изплакна окото" както се казва докато се разработи софтуер и за мен [:D]

18. Тук е от
    Apr 2005

Ако си скапете плейъра с кофти фирмуер и сте ентусиасти и не ви се дават пари да ви го оправят - ето ви лесен начин... Може някой да го е постнал преди тоя линк, за което се извинявам, ама.... чел съм почти всички постове тук и не си спомням и моля да ме извините, ако го повтарям...

http://mtz.softpedia.com/index.php?o...id=20&Itemid=2

Взимате евтин кабел за ГСМ, свързвате кабелчетата и готово. Само да се надяваме, че на платките на Елит-ите има показаните изводи за ъпгрейд.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 56 от 98 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 18:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 21:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 12:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 09:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 09:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе