Страница 21 от 33 ПърваПърва ... 11192021222331 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 482

Elite PV-400USB - Мнения, проблеми и тяхното решение

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2007

Re: Elite PV-400USB - Мнения, проблеми и тяхното решение

PV-400USB NEW Това DVD е най-новият модел на ЕЛИТ с USB.На него фърмуера PV-400USB-secondshoe-v2 от elitedvd@abv.bg не може да се качи.Оригиналните субтитри са бледо жълти,почти бели,но големината им е добра само дето шрифта е много зле и на бял фон много трябва да се напрегнеш за да разчетеш какво става и през това време се показва нов ред.Би било добре,някой,който се занимава с писане на фърмъуер да драсне един и за него защото PV-400USB-secondshoe-v2 е наистина чудесен от към субтитри (6+)направо..Забелязва се един много досаден проблем с USB-то.Когато включиш подвижен харддиск(шейна) с външно захранване 12V,на екрана започват да се появяват снежинки(получава се брум).Ако изключиш кабела за антената за кабелната телевизия,брума изчезва.Колкото и филтри да навивах на кабела от кабеларката,брума си се получаваше.Няма никакво значение дали ще върти харда или не,стига да е включен в мрежата проблема се появява.Опитвах да захраня харддиска от друга фаза да не би там да е проблема,но уви.Пробвах и с друг подвижен харддиск...,отново не.Направих опит и в друг квартал,на друга кабелна фирма,пак същото.Иначе като цяло се държи стабилно.Това са ми впечатленията от PV-400USB NEW на ЕЛИТ.

2.  

3. Тук е от
    May 2007

Нямам решение на проблема, доста се разочаровах честон казано, в момента проучвам възможността да го върна и да си взема едно LG от Технополис. Дефакто, те може и да увеличат размера на субтитрите, но като е толкова голям пък ще закрива екрана. При всички случаи, тъпо.

4. Тук е от
    Jul 2007

Купих си в петък от МЕТРО Елит PV400USB, може би е по-нов модел от този, за койъо говорите тук, с SD/MMC card reader. Въпроса ми е:
    пробвах DivX и XviD видео с различни формати субтитри. При XviD не излизат никакви. Аз ли съм в грешка или грешката е вярна, т.е. субтитри излизат само с DivX видео файлове?

5. Тук е от
    Jul 2007

Elite PV-400USB new

Привет купих си новия модел на PV 400 с надеждата, че когато на един продукт пише „ НОВ” значи е по добър от старият.

Впечатления:
    Много грозен на външен вид!
    Мен то е отвратително!
    Дистанционното е смешно! И с гаден обхват! Липсва копче за смяна на аудио от 5.1 към стерео!

Положителни впечатления:

По малко накъсва видеото когато има „сложни детайли” предният модел се зациклеше на определени ефекти: вода , гора с трепкащи листа и т.н.

А браузъра с USB то е отвратителен! Направо няма да го описвам. Дели всичко на 3 , снимки ,видео, аудио.
    Папките ги номерира и ти ги вади една от друга и ти ги предлага показани от ляво а от дясно кво има ,като файлове.
    Така че ако имаш папка и в нея имаш още две папки става мазало.

Старият ми външен хард диск пълен с филми ,музика и снимки , просто не тръгна. Той тръгна , но си пусна една песен и не приемаше команди. Явно прекалено много информация е имал. Не съм си играл , но с предният модел всичко си беше ок със същият обем данни.
    Трябваше да се трият.

Заключавам: заслужава си парите от Метро за около 65лв. по простата причина, че ще можеш да гледаш двдрипове без да накъсва. Е на места пак си накъсва, но е доста по добре от предният.

6. Тук е от
    Jul 2007

Здравейте и аз си купих от новия Елит PV-400USB new.
    --------------------------------------------------------------------------------------
    засега имам един проблем на DIVX независимо от USB или CD
    !!! Звука ми изостава. !!! (около 1s. ,мисля че не се увеличава тази разлика)
    ------------------------------------------------------------------------------------------

настройки дефолт

DVD свързано към TV(mono) със двоен SCART.

Някои да помогне

7. Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от slowset
    Здравейте и аз си купих от новия Елит PV-400USB new.
    --------------------------------------------------------------------------------------
    засега имам един проблем на DIVX независимо от USB или CD
    !!! Звука ми изостава. !!! (около 1s. ,мисля че не се увеличава тази разлика)
    ------------------------------------------------------------------------------------------

настройки дефолт

DVD свързано към TV(mono) със двоен SCART.

Някои да помогне
    Не съм забелязал такова нещо, гледах 2-3 филма, вкл. конвертирах разни откъси от DivX в XviD, но се държи нормално.

А при мен проблемът беше явно във формата на субтитрите, които пробвах първоначално. Вероятно ги разпознава по разширението на файла, а не по неговия формат

8.  

9. did
    did е офлайн

Тук е от
    Jul 2002

А декодира ли DTS музика през аналоговите канали?

10. anchev_ab
    Guest

здравейте на всички,
    и аз си купих новия модел на Elite и да ви кажа честно останах много разочарован.Не знам какво е представлявал предния модел, но аз имам и LG DVX 9900 и мога да кажа че разликата е огромна в полза на LG. установих следните проблеми при елита:
    1.много лош шрифт и цвят за субтитрите е подбран. Те заемат половината от екрана,много са широки и не се виждат на светъл фон.
    2.Някои филми които са кодирани със определен кодек Xvid 1_1_12... не ги възпроизвежда.
    3.Не възпроизвежда филми с много дълги заглавия.
    4.Някои субтитри със разширение .sub не ги възпроизвежда.
    5.Понякога при възпроизвеждане на филми divx пропуска някои от субтитрите-не ги показва след което продължава да показва субтитрите.проверих sub. файла със subtitle workshop и видях че въпросните пропуснати субтитри ги има.
    6.Рипнати DVD та ги възпроизвежда със повтарящ се размазващ импулс, т.е. през определено време картината се размазва за секунда, след което се оправя.При оригинални DVD та това го няма.Пробвах на 60 диска, рипнати с поне 4 различни програми за рипване, защотот си мислех , че е от програмата за рипване, но ефекта е един и същ.
    7. При възпроизвеждане на divx филм, след натискане на еднократен stop и натискане наново на play не продължава жинаги филма от спрянотот място , а някой път започва отначало.

Ако някой знае дали има нов фърмуер за този модел елит , който премахва тези проблеми ще му бъда много благодарен

11. Тук е от
    Jul 2007

Здравейте на всички, прекрасен и полезен форум.
    Имам стария модел PV-400USBL ELITE - чудесен плеяр. Въпросът ми е, как може да се променя големината на субтитрите и има ли такава опция. Благодаря предварително.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Прочети първите 15 страници на темата и ще разбереш как става номера

13. ccc
    ccc е офлайн
    Member
    Тук е от
    May 2006

аз търся да закупя старият 400юсбл
    прекрасен плеър, но за съжаление вече го няма никъде

14.  

15. Тук е от
    Aug 2007

Здравейте и от мен!! купих си и аз от 2 дни Елит PV-400usb
    Като цяло е добър,но ме дразни шрифта на субтитрите и това,че няма фон. Има ли смисал да преинсталирам фирмуера?Моля ,някой да каже- какви са впечетленията от него? Ще има ли смисал да го преинсталирам или напротив.Благодаря предварително!!!!

16. Тук е от
    Aug 2007

И аз от 16 часа имам ELITE PV-400 USB NEW ,като цяло единственото което не ми харесва е субтитрите.Имат бледо жълт цвят и са много големи и често излизат на по 4-5 реда,иначе бачка идеално с кабел USB to IDE 2.5/3.5 и един 20 гб хард от лаптоп.Харда се захранва от USB-то.Оспях да подкарам MMC и SD карта на четеца, даже пуснах XviD филм компресиран за N73-ката ми 240x320 с вградени субтитри.Доволен съм от ДВД-то за сега ,но ако има някав фирмлър които да оправи проблема със субтитрите, мисля че ще се получи добър плеар.

П.П. ДВД-то е купено от метро мисля че беше 54 или 64 лв с две години гаранция.

17. Тук е от
    Aug 2007

E добре де ,изчетох почти всичко от мненията тук. Опитах се да преинсталирам фирмъера,но не успях. Сигурно този "неро имидж фаил",които е поместен в абв пощата се отнася за стар модел на PV-400 USB.Опитах с няколко различни PV-400USB-secondshoe-v2.nrg) ;(400.BIN);(PV-400USB-secondshoe-v2 DTS.nrg),но нищо не се получава. Сигурно всички тук(освен мене) сте наясно ,как точно се получават нешата??? Изобшо има ли смисал да се опитвам,или този въпросен ъпдейт не се отнася за моя модел, или аз не правя това,което трябва!!!! Моля осветлете ме.

18. Тук е от
    Aug 2007

Здравейте,

Имам 17" MAG LCD с вградени колонки и само с VGA вход и искам да го свържа евентуално към ELITE PV-400USBL. Когато свържа VGA към VGA монитора ми дава "No Signal".

Пробвах да натискам копчето V-Mode на дистанционното на ELITE за смяна на режим към VGA (според ръководството), но нищо не става (нямам телевизор, на които мога да проверя какво се изписва на менюто).

Възможно ли е да се върже LCD към ELITE PV-400USBL и ако да - как да го направя?

Благодаря!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 33 ПърваПърва ... 11192021222331 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Elite PV- 4000 USB !!! - Мнения, проблеми и тяхното решение
    От soon във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 23
    Последно: 03-08-09, 23:17
  2. DVD ПЛЕЙЪР ELITE PV 400USB, ELITE PV 4000USB или NEO DVD-R45USB HD
    От stancho_75 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 11
    Последно: 27-02-08, 09:03
  3. сравняване на двата най добри DIVX playera{Elite PV-400USB ели DV-1000HD-new}
    От bigbanny във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 4
    Последно: 13-02-07, 00:12
  4. Elite PV-366x - проблеми
    От Kido във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 27-01-06, 13:56
  5. Мнение за новия модел DVD Elite PV-400USB
    От naskonr във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 18-09-05, 19:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе