PV-400USB NEW Това DVD е най-новият модел на ЕЛИТ с USB.На него фърмуера PV-400USB-secondshoe-v2 от elitedvd@abv.bg не може да се качи.Оригиналните субтитри са бледо жълти,почти бели,но големината им е добра само дето шрифта е много зле и на бял фон много трябва да се напрегнеш за да разчетеш какво става и през това време се показва нов ред.Би било добре,някой,който се занимава с писане на фърмъуер да драсне един и за него защото PV-400USB-secondshoe-v2 е наистина чудесен от към субтитри (6+)направо..Забелязва се един много досаден проблем с USB-то.Когато включиш подвижен харддиск(шейна) с външно захранване 12V,на екрана започват да се появяват снежинки(получава се брум).Ако изключиш кабела за антената за кабелната телевизия,брума изчезва.Колкото и филтри да навивах на кабела от кабеларката,брума си се получаваше.Няма никакво значение дали ще върти харда или не,стига да е включен в мрежата проблема се появява.Опитвах да захраня харддиска от друга фаза да не би там да е проблема,но уви.Пробвах и с друг подвижен харддиск...,отново не.Направих опит и в друг квартал,на друга кабелна фирма,пак същото.Иначе като цяло се държи стабилно.Това са ми впечатленията от PV-400USB NEW на ЕЛИТ.

PV-400USB-secondshoe-v2.nrg) ;(400.BIN);(PV-400USB-secondshoe-v2 DTS.nrg),но нищо не се получава. Сигурно всички тук(освен мене) сте наясно ,как точно се получават нешата??? Изобшо има ли смисал да се опитвам,или този въпросен ъпдейт не се отнася за моя модел, или аз не правя това,което трябва!!!! Моля осветлете ме.