после ще хода даги видя и чуя как звучат
попринцип двд-то ми трябва да има изходи ХДМИ, optical digital и USB също и онези изходи R и L зада е вържа към ПС-то
после ще хода даги видя и чуя как звучат
попринцип двд-то ми трябва да има изходи ХДМИ, optical digital и USB също и онези изходи R и L зада е вържа към ПС-то
Ти нали мислеше да купуваш отделен ДВД плеър? Купи си го, вземи Сони-то, включи плеъра с HDMI към ресийвъра, компютъра му сложи една звукова карта с оптичен изход /ако няма/ и с оптичен кабел във ресийвъра. После с още един HDMI кабел във телевизора. Така ще получиш максимума.
Не несъм аз
сега се връщам от техномаркета
харесах си този модел свири много добре
LG HT-762TZ (много добър дизаин с 4 високи колони )
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09041600
сонито не ми хареса
а филипса го нямаше
Някой ще кажели впечатления от горепосоченият LG модел
Едит:
сега видях и SONY DAV-DZ660
щеги чуя наместо и двата модела!
няма къде да избягат
Едит2:
Това възможно ли е и ще се усети ли ?
става въпрос за ЛГ системата
The 700W Champagne home cinema system with V.S.M (Virtual 10.1Ch sound)
така е дават навсякъде стаята ми е да кажем 7 на 5 измерено с мои крачки
та този ефект кйто го дават ще се усетили на такова пространство?
Ще се усети ,но ще трябва да наблегнеш на наместването на колоните и разстоянията между тях .Първоначално публикувано от LilScrappy
Поискай книжката в магазина и намери в нея схемата на разположение на колоните в помещението и пецени дали ще паснат разстоянията на размера на стаята ти.
И не е лошо да премериш колко сантиметра е една твоя крачка та да преценим колко е голяма стаята.
П.С.
Не намалявай разстоянията между колоните с повече от 10% от предложените в ръководството.
Ами стаята ми е 6 на 4 метра
канасе днес дахода ги чуя системите но си мисля че ЛГ-то ще свърши страхотна работа за стаята ми докато Самсунга ще върви повече на по големи помещения
И моята система има VSM, но не го ползвам, не ми харасва този ефект. Предпочитам чистия DTS.Първоначално публикувано от LilScrappy
Мощната аудио система можеш да слушаш тихо , а слабата силно дали ще свири?Първоначално публикувано от LilScrappy
със следното изказвам лично мнение и не задължавам никои с него.
аз бих заложил на по мощният вариант , аудио система се купува с идеята да служи по-дълго от един телевизор ,а при сегашните предложения 5.1 - 7.1 системи за 20г.напред аудиото е решено.
пред инженерите на големите марки сега стои усъвършенстването на ТВ технологиите ,а в аудио сферата подобренията може да са само козметика като разни виртуални подобрения на звука които са със малко съмнителни характеристики и в някои ситуации развалят усещането.
Ясно а кой модел от тези двата е по нов че никаде немога да намера коя година модел са:
SAMSUNG HT-TX500
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09036173
SAMSUNG HT-TXQ120
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09027440
Също новият модел на ЛГ от тази година ли е?
LG HT-953TV
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09043400
Двата Самсунга са на около 1-1,5 години.
Даваш си парите за лъскав дизайн и посредствен звук. Идеята на този тип системки е да даде някакъв звук замалко пари - 500-600 лева. Повече от това е чиста загуба.
Единственото, коеот получаваш в повече дизайн. Всяка една система, изградена от най-евтиния ресивър и нормални колони ще свири осезаемо по-добре. Не по-силно, а по-добре.
За 1200-1300 лева може да се събере система с ресийвър и колони.
Ясно значи подобре да се насоча към LG HT-762TZ която е 700 лева кво ще се набутвам за малко по мошна ( а и викаш зареди дизайна и е такава цената ) има си нужните изходи ЛГ-то
а скоро очакват ли се някакви намаления на домашното кино че тия цени не мърдат ми се струва
Те от няколко години са в този диапазон:
300-500 евтини боклуци
500-700 средна ръка
700-1000 напудрени
Да, така е, Lazarus18 , но колко хора имат разбирането за тези "звуци"....Звуковата "грамотност" изисква душевна потребност....
А дали съществува домашно кино с 6 аналогови входа?
Проблемът ми е, че саунд картата на компа ми е 6 канална, но няма оптичен изход...
Имам някакъв дърт Philips, но той има само 2 чинча ... повече от стерео не мога да му вкарам.
Възможно ли е този модел SAMSUNG HT-TZ225R да има HDMI вход и изход, както пише в брошурата на ТМ ?
отиди и го виж на мястоПървоначално публикувано от stoyanov79има ресивъри с 6 аналогови входа/ за домашното кино отиди и виж на мястоПървоначално публикувано от bymarto