Аз съм от София!
Malone знае []
За оная забележка за софтуера: Ей момчето със Siemens ... не говори за SE а погледни как Siemens си бавят SX1 4 месеца поради СОФТУЕРНИ ПРОБЛЕМИ ... толкова са некадърни че готовата платформа на Nokia не успяха да направят да работи.
Zetle: и на Siemens S45 и на Nokia 3650 сам качвал логота [^]
Pa3KaTaH: от Варна сам. Бях пуснал тема кадето да се пост-ват снимки правени от мобилни телефони, но не знам защо с IMG кода не искаше да ми зареди снимките качени на free.evro.net Никой друг не реагира на темата и я изтрих. Ще видя като не ме мързи ще се регвам в друг сайт за такива работи, а някой да ми каже кои сайтове ще зарежда ? Май проблема е от setcom че не отваря тези снимки защото иначе ми ги зарежда, само като ги препратя от тук не става ...
Едва ли някой ме е разбрал кво казах
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">За оная забележка за софтуера: Ей момчето със Siemens ... не говори за SE а погледни как Siemens си бавят SX1 4 месеца поради СОФТУЕРНИ ПРОБЛЕМИ ... толкова са некадърни че готовата платформа на Nokia не успяха да направят да работи.
<div align="right">Originally posted by CrossBlade*-*25/01/2004*:* 16:52:12</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
А това според теб казва нещо лошо за тях? Че изчистват бъговете си преди да пуснат нещо на пазара? А дали не се забавиха защото самата платформа Series 60 е бъгава? Знам със сигурност че имат център за формална верификация на софтуера на телефоните си близо до тук (в Aalborg, Дания); да се ползват такива методи отнема време и ресурси, но резултатът си струва!
За SE просто съм тотално разочарован. Втори техен телефон, който е с бъглив софтуер. Държа да имам един Ericsson заради менютата за аксесоари: идеята е много добра, особено в комбинация с bluetooth.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">За оная забележка за софтуера: Ей момчето със Siemens ... не говори за SE а погледни как Siemens си бавят SX1 4 месеца поради СОФТУЕРНИ ПРОБЛЕМИ ... толкова са некадърни че готовата платформа на Nokia не успяха да направят да работи.
Pa3KaTaH: от Варна сам. Бях пуснал тема кадето да се пост-ват снимки правени от мобилни телефони, но не знам защо с IMG кода не искаше да ми зареди снимките качени на free.evro.net Никой друг не реагира на темата и я изтрих. Ще видя като не ме мързи ще се регвам в друг сайт за такива работи, а някой да ми каже кои сайтове ще зарежда ? Май проблема е от setcom че не отваря тези снимки защото иначе ми ги зарежда, само като ги препратя от тук не става ...
Едва ли някой ме е разбрал кво казах
<div align="right">Originally posted by CrossBlade*-*25/01/2004*:* 16:52:12</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
разбрах те бе [:D]
hit.bg няма да имаш проблеми с снимките
имам един авер - та той е в екипа дето пише симбиан, година преди да излезе 7650 той беше с такъв да го тества за бъгове - всичко било ОК още тогава
проблемите идвали от калпав хардуер... []
Аз съм със 7110.
+кефи ме телефона че е почти уникален като форма, начин на отваряне и приемане на разговорите.
+това си е бизнескласата на Nokia( жалко че е от 99-та), но си има доста полезни функций
+батерията е литиево-йонна и при средно натоварване държи по 5 дена
-няма Java, камера, полифония, symbian, bluetooth..горе-долу това е.
И предвид че телефона в момента струва 60-70 лева запазен втора ръка си е много добра инвестиция за парите.
Крайната ми оценка е положителна.
barnie: първо съжелявам че малко грубо се изказах, второ - мисля го това. Факт че два конкурентни модела 6600 и SX1 на една и съща платформа са запланувани по едно и също време да излязат но Siemens си бавят ~4 месеца техния, е това не е за добро, такова забавяне намалява продажбите и увеличава цените, но както и да е, определено не Siemens са най-добри в това отношение.
Pa3KaTaH: setcom.bg някакво филтриране ли имат ? Забелязвам че на няколко човека освен мен аватарите им не се зареждат (явно такива които са линкед) ... също така не ми отваря и снимките от фрее-то ... хмм
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Pa3KaTaH: setcom.bg някакво филтриране ли имат ? Забелязвам че на няколко човека освен мен аватарите им не се зареждат (явно такива които са линкед) ... също така не ми отваря и снимките от фрее-то ... хмм
<div align="right">Originally posted by CrossBlade*-*25/01/2004*:* 23:37:07</div id="right">
не
просто по-малко хора имат достъп до evro.net. с hit.bg няма проблеми и от вънка... а за аватарите - и аз днес осъмнах без аватар - опциите нещо са се оплескали - виж си в Профайлс
offtopic
За SX1 какво разбрах:
Телефона непрекъснато рестартира от само себе си. След ползване на камерата често рестартира. Има проблеми с Bluetooth иGPRS. Software-а за РС не работи както трябва и други от рода. С версия 6.0 се пооправило но все още не било стабилно. В Германия след като ги купували на 400 евро масово ги продавали после в eBAY че да им вземат по 350 ако успеят.
Сега се очаква версия 7 може би тя ще пооправи нещата ...
Moq telefon e Nokia 3510i mnogo sam dovolen ot nego :}
Nokia 3510i
Razmera na pametta kam 800 KB (ka4il sam si kam 15 igri4ki i 2 progs + 10 jpg-ta)
Dizaina e interesen no se pak e malko golemi4ak no dostata4no za da se polzva i da se govori govori bez da te zavoli rakata koto nqkoi dinozavri NOKIA 2100 :}}}
Ima pamet na telefona 200 nomera
bateriqta darji kam 5, 6 dena
ima MMS, GPRS, WAP Browser
Kalendara e udoben i s dobur dizain
ima calculator, 4asovnik i data na desktopaako moje da se nare4e 90 x 65 display4eto desktop :}
Polifoni4ni melodie no sa samo s 4 instromenta malko e kofti ma melodiite sa si polifoni4ni se pak :Pp
V ekstrite ima Hronometar i obraten broq4 koito mejdu drugoto ne gi polzvam mnogo. Malko me drazni 4e nqma IR i displaya mu e samo 90 x 65 (malko e malak) i OS ne e Simbian koeto vodi do izvoda 4e ne podurja simbian programi a samo java programki :}
Izvod: Mene telefona me kefi mnogo i e dosta udoben ako si zariben po igri4kite daje sam si slojil i IRC client na GSMa i si 4atkam :]
@IBM4o
Малко уточнение: 4-каналната полифония на Nokia не означава, че мелодиите могат да са само с 4 инструмента. Просто едновременно могат да бъдат изсвирвани 4 различни тона, иначе няма проблем да се качват и мелодии с повече канали.
Niakoi da kaje neshto za Sendo, imate li nekvi nabliudenia ???
Puskat edin Smart "Sendo X", osven towa ima edin MT55 mai beshe s mnoo jotin design, ama namira li se neshto tuka v BG... po Sofia, Plovdiv...???
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Niakoi da kaje neshto za Sendo, imate li nekvi nabliudenia ???
Puskat edin Smart "Sendo X", osven towa ima edin MT55 mai beshe s mnoo jotin design, ama namira li se neshto tuka v BG... po Sofia, Plovdiv...???
<div align="right">Originally posted by krasyb*-*05/02/2004*:* 20:15:59</div id="right">
Sendo X скоро май няма да го пуснат [!] А в България едва ли въобще ще дойдат [:O]
Edit: offtopic
Тука никой ли не пише вече на кирилица ? [Duh!]
да - телефона е само за говорене?!
хаха - и аз си мислех така преди да си взема 6600 - по ICQ -то или мирката за 1 час можеш да си пишеш с някои в Америка примерно и да се разбереш - даже ще си полафите за простотии - един час е много време - даже да го използваш и без писалката с памет/за 3.6лв/- та друго което е - с картата ми от 128мб памет сьбирам 2 4аса и повече -стандартни Мп3 които са с отлично качество -стереото работи само на слушалки , но без тях свири страхотно /полезно е при пьтуване с влак автобус/ - та от другите екстри са игрите като дум , томб раидер.... , не мога да ги изброя, 3д има както има и много забавни 2Д игрички от сорта на Мариото - само че по шарени и готини. бьрзо меню , отлично качество при вьзпроизвеждане на МПГ4 видеоформат . филм час и 30мин /че и повече / се сьбира на карта 128мб. ,
минус му е че не можеш да сложиш в гнездото му ММЦ с повече от 128 мб рам.
друг минус - тежьк е - 150 грама някьде /
слаба батерия -850ма/4 - не стига за повече време от един ден ако слушаш 2 часа мп3 говорене , малко видео , и игри
маи забравих да спомена ХТМЛ браузера -операта
а камерата? -ами снима по добре от фотоклип-а фотоапарата - да кажа много добре - ако някои иска снимки - ще постна - перфектни са.
ми това е -
ма не прави С....и![]()
15 дни без зареждане,15 дни без зареждане,15 дни без зареждане,90гр.,отлична връзка!200лв.Какво му трябва повече на човек.ТОВА Е: NOKIA 1100
<div align="right">Originally posted by CrossBlade*-*25/01/2004*:* 18:52:12</div id="right">
Не бе, питам как можеш да изпращаш лога/мелодии/теми през Инфрачервения порт от един телефон до друг телефон?
Иначе за приемане само сименсите и СЕ-тата могат да приемат картинки от телефони.