Сега избирам ТВ-то - значи ще е SAMSUNG.
Thanks!
Първоначално публикувано от ivodivo
Thanks!
Thanks!
Първоначално публикувано от ivodivo
Thanks!
Колеги от Пловдив съм и имам чувството че DCC са кодирали DVB-C на повечето канали ми иска CI Модул.
При вас така ли е ?
Здравейте, извинявам се за невежеството си и а това че може да не съм в правилната тема, но имам следния проблем : купих си телевизор sharp lc40-le811e от Англия - перфектен е, когато му задам да търси канали на dvb-c започва да търси от 474.0 mHz и немога да го накарам да търси в по ниския чистотен диапазон. Ако някой знае как да ми помогне или да ми даде координати на хора или сервизи който биха се справили с този проблем ще бъда адски благодарен.
Живея във Варна. През октомври 2011 г. се отказах от услугите на Булсатком (телевизия) и Интербилд (интернет) и след дълго проучване и сравнение между MSAT и Херос, станах абонат на Херос. Предимството при тях беше, че не е нужен СА модул. Срещу 30 лв. месечна такса получавам цифрова телевизия с техен приемник + цифрова телевизия с десетина HD канала без СА модул + интернет със скорост до 20 Mb. Определено мога да кажа, че съжалявам за избора си поради следните причини:
1. Не ми беше предоставена възможност предварително да тествам услугите им - нямало как.
2. В предварителните разговори ме убеждаваха, че имат канали канали, излъчващи футболните първенства на Испания, Италия и Германия, което се оказа, че не е вярно. Излъчват единствено английската висша лига.
3. След сключване на договора се оказа, че чрез техния приемник някои програми само се чуват, но не се виждат (Baby tv, TV1000 и други).
4. Лисват доста от предварително обявените канали в хвърчащите им листи (Disney Chanel например).
5. На телевизора на който гледам без приемник дълго време липсваше Nova sport (сега вече я има).
6. Малък брой цифрови канали - 106.
7. Интернета не е с предварително обявената скорост от 36Мb - на практика е 18-20 Mb.
8. Висящи кабели по тераси и калкани.
Така в стремежа си да спестя 100 лв. от CA модул и карта при MSAT, сега с нетърпение чакам да ми изтече договора с Херос.
Съветът ми е - ако имате алтернатива, изберете друг доставчик.
Да се върнем на DCC Пловдив
На въпроса ще пускате ли нови HD канали ми отговориха.Вие имате 6.
Да попитам DCC дават ли със СА модула и карта,защото един колега има СА модул но му създава големи проблеми ,а карта не са му дали .
Има ли някакво развитие по въпроса? Тунера ли се оказа или оператора? Аз съм с LG LW659 на Близу и вече за втори път ми го прави този номер в рамките на 1 седмица.Първоначално публикувано от ivodivo
А как стоят нещата за Варна -мсат -ка модул/или нещо такова/?От тях ли се взема,колко струва и т.н.Моля ако има запознат или притежател,нека сподели,защото обмислям тази възможност.
Модула беше 75лв. - не виждам причина и сега да не е толкова...Аз съм доволен от мсат...Първоначално публикувано от iihtiandar
Днес питах по тел.-25лв. карта,69лв-преходник/или обратно/-94лв!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Искам да питам запознатите, приемника на Близу - N8750C/Coship дали с него ще имам по-качествена, по-лоша или същата като качество картина в сравнение с Topfield TF7700HCCF? Ако е наличен в местния офис искам да го взема най-вече заради допълнителните бутони, които могат да се обучат и да премахна ДУ на ТВ и възможността за записване на предавания. В случай, че вади по-добра или равна като качество картина от Topfield-а почти сигурно ще сменя сегашния приемник.
Благодаря предварително на отзовалите се!
Здравейте.Наскоро си купих този телевизор http://www.amazon.de/Toshiba-40TL838.../dp/B005K8LCWM
има вграден dvb c тунер но не знам как да го накарам да работи. Кабелната е РН Бургас има цифров сигнал проверил съм. Идеята е да не ползвам допълнителното устройство за цифровата телевизия, но като търся с настройката открива само аналоговите канали. Някой може ли да помогне , Благодаря
Сложи го на страна Германия.
Много Ви Благодаря !!! проработиПървоначално публикувано от svetlio1
с телевизор самсунг съм 32 инча модел 6500 , вързах се към нет 1 а хваща само 4 циврови??? странно какво да правя????
На коя държава е тв /макар ,че при Самсунг няма значение/? Кабелният тунер ли сканираш? Опиши стъпка по стъпка какво правиш?