Вижте резултатите от анкетата: По какъв способ приемате телевизионен сигнал ?

Гласували
568. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Цифрова кабелна с вграденият кабелен цифров тунер (DVB-C) + Cam modul

210 36.97%
  • Цифрова кабелна с вграденият кабелен цифров тунер (DVB-C) без Cam modul

130 22.89%
  • Цифрова кабелна с приемника на кабелният оператор (set-top-box)

152 26.76%
  • Аналогова кабелна телевизия с тунера на телевизора

76 13.38%
Страница 13 от 28 ПърваПърва ... 3111213141523 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 411
Like Tree29Одобрявам

Цифрова кабелна телевизия DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2012

Re:Кабелна телевизия и оператори DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения

Заслужава си, ако качеството на картината е критерий. Но ако телевизорът е старичък, може и да не видиш съществена разлика.Важно е и какви програми предлагат в цифровия пакет.Сам трябва да решиш дали си струва цената. Програмите кодирани ли са ?
    Трябва да ти дадат приемник с MPEG-4.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1330240272[/time]_________________________________________________

Зависи и откъде вземат програмите за цифровите пакети. Западните сат. оператори излъчват по 4-8 програми на транспондер/честота. Нашите за икономия набутват по 15-30 програми с голяма компресия.Съответно и качеството пада, има пикселизация. Картината е далеко от идеала.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Актуален списък с HD каналите на МСАТ кейбъл Варна:
    1. Eurosport HD (BG)
    2. Travel Channel HD (BG)
    3. Travel HD Bulgaria (BG)
    4. National Geographic HD (BG)
    5. National Geographic WILD HD (BG)
    6. Auto Motor and Sport HD (BG)
    7. Planeta HD (BG)
    8. Tiankov HD (BG)
    9. History Chanel HD
    10. BBC HD
    11. Nickelodeon HD
    12. ZDF HD
    13. ARD HD
    14. Arte HD
    15. Servus TV HD
    16. Mezzo live HD
    17. Unitel Classica HD
    18. Deluxe HD
    19. MyZen.tv HD
    20. LuxeTV HD
    21. Fashion ONE HD
    22. Astra HD
    23. Brava 3D
    24. High TV 3D
    25. Trace Music R&B HD
    26. Trace Tropical HD
    27. i Concert HD
    28. Canal + HD (ita)
    29. Sky Sport HD 1 (ger)
    30. Sky Sport HD 2 (ger)
    31. Sky Calcio HD (ita)
    32. CANAL+ footboll HD (esp)
    33. Nova Sport HD (cz)
    34. Sport 1 (ru)
    35. Trace Sport HD (fra)
    36. ESPN America HD
    37. Fight Box HD
    38. Anixe HD
    39. M6 Swisse HD
    40. The Food HD
    41. MTV Live HD
    42. Duck Tv HD
    43. TF1 HD
    44. F5 HD
    45. PENTEHOUSE HD 1 (18+)
    46. REDLIGHT HD (18+)
    47. HUSTLER HD (18+)

За съжаление още не са пуснали HBO HD....
    На мое запитване към HBO.BG ми отговориха
    За всякакви въпроси във връзка с пакета НВО, който плащате на М-Сат кейбъл, моля обръщайте се към доставчика си.
    Предлагам да упражним малък натиск над Мсат като ги засипем с имейли относно HBO HD
    http://www.msatcable.com/contacts.php

Притежателите на телевизори Панасоник имат проблем с картината на Canal+HD - дава съобщение - НЯМА ВИДЕО
    Преди седмица имаше тестове на FilmBox HD и FilmBox Action HD /бившата Hallmark/..
    За тези които са с модули Neoton - отидете в офиса им. да ви го сменят с Conax Smith или Best Cas.
    От 1 година предлагат външен приемник NETA 8400 HD с цена 100лв

4. Тук е от
    Feb 2012

И без HBO HD пакетът им е превъзходен. Друг е въпроса дали SKY, Canal +...знаят нещо за МCAT. Но пък за абонатите е супер.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от satman
    И без HBO HD пакетът им е превъзходен. Друг е въпроса дали SKY, Canal +...знаят нещо за МCAT. Но пък за абонатите е супер.
    Няма качествен филмов канал в HD! Освен това си плащам за HBO - редно е да го получавам.
    Е ако пуснат SKY Film HD с озвучаване на български - няма да им се разсърдя
    Нищо не пречи да им пуснеш един имейл...Отнема само 2 минути. Ако получат 300-400 запитвания, ще се замислят сериозно по въпроса.

6. Тук е от
    Mar 2012

Имам следното питане , скоро си взех филипс които и ма вграден цифров тунер,промоционалните които са в техномаркет в момента.В родния град плащам аналогова и имам 220 канала ,явно тунера си я прави цифрова ,качеството в супер.В стара загора на близу имам бонус аналогова но като пусна да сканира намира само 57 канала.Въпроса ми е ,кодирано ли е при близу че не намира повече канали.Да добавя че тази аналогова на близу,качеството не може да се сравнява по никакъв начин с тази която ми е в родния град(нарочно не споменавам доставчика в родния град).Говоря за два абсолютно еднакви ТВ.

7. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Re:Кабелна телевизия и оператори DVB-C / FAQ - обсъждk

Цитат Първоначално публикувано от bai ganio
    Имам следното питане , скоро си взех филипс които и ма вграден цифров тунер,промоционалните които са в техномаркет в момента.В родния град плащам аналогова и имам 220 канала ,явно тунера си я прави цифрова ,качеството в супер.В стара загора на близу имам бонус аналогова но като пусна да сканира намира само 57 канала.Въпроса ми е ,кодирано ли е при близу че не намира повече канали.Да добавя че тази аналогова на близу,качеството не може да се сравнява по никакъв начин с тази която ми е в родния град(нарочно не споменавам доставчика в родния град).Говоря за два абсолютно еднакви ТВ.
    Невъзможно да имаш 220 аналогови канала нещо си се объркал.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2012

Не използвам никакво устройство на оператора,просто си пуска кабела към тв и имам над 200 канала.

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Сам каза, че имаш цифров тунер. Това са цифрови канали. Нещо бъркаш понятията обаче. Аналоговата е с малкото канали и тя няма как да е кодирана. Цифровата е с повечето, с хубавото качество и при Близу е кодирана, при другия оператор може и да не е.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Тръгват нови акции за премахване на незаконните кабели по сградите

В цялата страна стартират нови акции за принудително премахване на незаконните кабели, висящи над главите на минувачите по улиците. Мярката ще бъде един от приоритетите в дейността на Дирекцията за национален строителен контрол за настоящата година, заяви регионалният министър Лиляна Павлова. Този проблем е изключително важен и е крайно време да бъде решен, коментира тя.

Срокът за премахването на такива кабели беше до 2005 г., след което бе удължен до 2007 г. 5 години по-късно голяма част от тях все още не са отстранени. Към момента са издадени 450 заповеди за премахване, а 258 вече са в сила. Някои от разпорежданията се отнасят за цели квартали. От днес започват да се изпълняват 255 заповеди.

Все още всички, които са в нарушение могат да избегнат принудителното деинсталиране като сами включат висящите кабели в подземна инфраструктура, обясни Павлова.

През миналата година и в началото на тази в някои райони на София имаше акции по премахване на въздушното окабеляване. Впоследствие се оказа, че част от фирмите – доставчици на интернет и телевизии ги поставят отново. Клиентите им пък недоволстват, тъй като заради акциите остават временно без интернет, телевизия или телефон.

Повече от 500 базови станции на мобилни оператори са незаконни, отчете още министър Павлова и призова операторите да разширяват присъствието си по законен ред.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

13. Тук е от
    Apr 2012

здравейте, първо да кажа че нищичко не разбирам от телевизори и тем подобни неща,имам следния проблем на тв самсунг LE-32c450 слагам му CA-модул (мисля че CA-модул се казваше тази карта която се вкарва в тв-то)но картината насича много а HD-каналите се виждат супер размазани слагам модула на LG-тв и там няма проблеми с картината какъв може да е проблема,преди това като бях с външния приемник нямах проблеми с картината благодаря предварително за отговорите и се извинявам ако темата не е за тук

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от franatic
    здравейте, първо да кажа че нищичко не разбирам от телевизори и тем подобни неща,имам следния проблем на тв самсунг LE-32c450 слагам му CA-модул (мисля че CA-модул се казваше тази карта която се вкарва в тв-то)но картината насича много а HD-каналите се виждат супер размазани слагам модула на LG-тв и там няма проблеми с картината какъв може да е проблема,преди това като бях с външния приемник нямах проблеми с картината благодаря предварително за отговорите и се извинявам ако темата не е за тук
    Провери си нивата на сигнала почти съм сигурен ,че щом си с 2 тв. имаш и сплитер и 2 трасета провери си кабела до проблемния тв. кабелния приемник има голям буфер на сигнала и за това не ти накъсва в смисъл работи със по ниски нива на сигнала.

16. Тук е от
    Apr 2012

не е от сигнала понеже и двата телевизора ги пробвах на един и същ кабел а и техника от кабелната ми мрежа ги замери и каза че сигналът си е добре

17. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от franatic
    не е от сигнала понеже и двата телевизора ги пробвах на един и същ кабел а и техника от кабелната ми мрежа ги замери и каза че сигналът си е добре
    Ми търси проблема в тв. на сервиз.

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

А може и да не работи добре с САМ-а .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 28 ПърваПърва ... 3111213141523 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. TV NET - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От citizen във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 3
    Последно: 10-08-17, 18:13
  2. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46
  3. NetWorx - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1
    Последно: 27-01-13, 23:45
  4. Мегалан - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От jabkata във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 43
    Последно: 09-06-12, 16:09
  5. Спектрум нет - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1
    Последно: 13-04-12, 12:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе