Виж сега, не може да сключиш договор за пакет (защото само при пакет цените на Близу са добри) и после да се радваш "абе то нета за нищо не става, ама поне телевизията е наред".Първоначално публикувано от splendor
Виж сега, не може да сключиш договор за пакет (защото само при пакет цените на Близу са добри) и после да се радваш "абе то нета за нищо не става, ама поне телевизията е наред".Първоначално публикувано от splendor
Не мисля, че цените на цифровата са толкова зле. За 1тв цифрова 130 програми + ХД и 3тв с аналогова плащам 25кинта. до преди няколко месеца бях на булсатком. Ако не си разбрал ситуацията с допълнителните им приемници може да се осведомиш в сайта им. За малките градове и села съм съгласен с интернета. Там просто нямаш избор. Ама да живееш в Сф и при такъв голям избор да се натресеш на 18месеца мъки трябва да си мазохист. За информация, тв и нета ми е 45кинта на месец. За 5-те лв повече(спрямо тройния пакет от 40кинта) дето не се циганя, ми позволява удобството да не пиша теми от сорта: "нямам нет" "никога повече близу" Повярвай ми, нета за мен е на първо място. Реално мога и без тв, (други гледат тв-то и турските сапунки у нас) но не върви на ЛСД-то да му забуча стайна антена(сърцето не ми го позволява)Първоначално публикувано от yotce
Тоест,ако искам пакетна услуга явно Близу не са моя оператор.
Имам Panasonic L42D25E. Полвам цифров тунер с КА модул. В последно време обаче моя кабелен оператор пак започна чести промени и отново започнаха да ми чезнат цели пакети с програми. Обаждам се и казвам какво е изчезнало, те казват че при тях всичко е наред (обаче полват сеттоп бокс), казвам ми честотата, отивам на ръчни настройки, въвеждам честотата, виждам че има някаквъм сигнал. но когато стартирам търсене, казва няма намерени програми. Това се е случвало и преди, но след няколко дневна разправия нещата се оправяха. като обаче те казваха, че нищо не били пипали, проблема бил при мен. Сега обаче нещата нещо се закучиха и от една седмица нямам Евроспорт 1 и 2 и няколко други програми. Преди време бях чел в този форум, че това се дължи на грешка при описание на параметрите на пакета с програми от кабелния оператор, които обаче не се отразяват на сеттоп бокса.
Някой може ли да каже какъв е проблема, грешката при кабелния оператор ли е или аз нещо не правя като хората.
Досега винаги телевизора е намирал всички програми на автоматични настройки и пълно търсене. Естествено с гореописаните изключения, които обаче се оправяха след няколко дни разправия.
Възможно е и причината да е в тях, но не пречи да хвърлиш едно око на кам модула. Не знам как е с панасоника(начина на сканиране), но аз имам лг и съм сканирал на страна Унгария. Пробвай да сканираш на различна държава от тази която си в момента(ако начина е подобен както при лг-то).Първоначално публикувано от Holmes
Няма да се оправи докато оператора не си оправи бакиите - припокриване на канали .
Изобщо не зависи от КА модула , все едно е дали ще го постави или не - работата му е друга .
Мога ли да сложа картата от цифрофия апарат на кабелната на сателитния приемник и какво ще гледам
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1319477469[/time]_________________________________________________
Имам сателитен комплекс-чиния,мотор Стронг,приемник Волтел но винаги излиза надпис...няма връзка с чинията...да не иска карта,при сканиране пише отключи...какво да натисна...
Аз също мисля, че КА модула няма нищо общо със случая, той е само за декодиране на канал, но как да го докажа, това припокриване на канали. Тези които ползват сеттоп бокс, нямат този проблем и това дава коз на оператора да твърди, че проблема е при мен.Първоначално публикувано от jonov
Съжалявам , но едва дали оператора ще ти обърне внимание както каза Ти .Първоначално публикувано от Holmes
Аз съм имал също проблем с 2 транспордера и на никой не му пукаше - на техния приемник - нямаше проблем . Така или иначе кабеларките се обединиха и преминахме на сигнал от Близу и проблема вече не съществува .
Я обясни по-подробно, че нищо не ти се разбира. Освен това въпросът ти е за друга тема.Първоначално публикувано от camogiv
https://forum.setcombg.com/index.php/topic,48770.0.html
Да се похваля, реших си проблем с липсващия пакет програми. Наложи се да сменя страната с Германия (досега беше Финландия) и да пусна наново пълно претърсване. Намери всичките програми. Очевидно цифровия тунер работи различно в зависимост от това коя държава е избрана и какви са настойките на кабелния оператор.
Ако си беше направил труда да прочетеш поста ми, още преди два дена щеше да си решиш проблема Аз съм на страна Унгария. Открива най много канали при нея.Първоначално публикувано от Holmes
Бях го прочел, но да си призная, не вярвах че това може да реши проблема. Имайки предвид предишен опит, когато нещата се оправяха без да сменям страната. Сега на страна Германия намери всичките канали, които се предлагат от кабелния оператор.Първоначално публикувано от splendor
Здравейте. Изчетох темата, но не намерих отговор на въпроса, който ме вълнува. На аналогова съм към СКАТ. Купувам си нов тв и смятам да мина на цифрова с CAM модул. Въпроса ми е мога ли по някакъв начин да вържа и 1-2 телевизора допълнително на аналогова? Екстра, която си ползвах досега.