Вижте резултатите от анкетата: По какъв способ приемате телевизионен сигнал ?

Гласували
568. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Цифрова кабелна с вграденият кабелен цифров тунер (DVB-C) + Cam modul

210 36.97%
  • Цифрова кабелна с вграденият кабелен цифров тунер (DVB-C) без Cam modul

130 22.89%
  • Цифрова кабелна с приемника на кабелният оператор (set-top-box)

152 26.76%
  • Аналогова кабелна телевизия с тунера на телевизора

76 13.38%
Страница 7 от 28 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 411
Like Tree29Одобрявам

Цифрова кабелна телевизия DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2010

Re:Кабелна телевизия и оператори DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения

Здравейте,
    Mоля за малко помощ с купения наскоро Samsung D6000 (made in Slovakia) и по-точно със СА модула...

Абонат съм на Центрум груп и ми дадоха СА модул (видимо НЕ нов м/у другото ) и карта...
    Погледнат отзад телевизорът CI слотът е отляво...
    Доколкото разбирам от първия пост, ако модула влиза отляво надясно в слота, то чипа на картата в модула трябва да сочи към мен (ако гледам телевизора отзад)/ респективно към стената ...
    Да, НО след като пускам Ауто тунинг с настройка на езиците Other (в списъка със страни има само източно европейски... няма Finland...) изписва съобщение "unable to display Common interface services. Check module is working properly"...!

Моля дайте съвет - бъркам ли някъде или модула е скапан???
    Благодаря предварително !

EIDT: забравих да спомена че БЕЗ картата и модула, телевизорът си лови всички ХД канали и чуждестранните цифрови... само от българския пакет са "scrambled channel"...

EDIT 2: Проблемът е отстранен - оказа се прецакан модул... . постът е за триене...

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от borki
    Здравейте,
    Mоля за малко помощ с купения наскоро Samsung D6000 (made in Slovakia) и по-точно със СА модула...
    Абонат съм на Центрум груп и ми дадоха СА модул (видимо НЕ нов м/у другото ) и карта...
    Браво..от Центрум груп пробутват стари ползвани модули при това дефектни...А ти как така се съгласи да го вземеш ?

4. Тук е от
    Sep 2007

На Михайлов TV - гр. Враца цифровите канали(свободните не платинити) дали могат да се гледат с вградения цифров тунер на ТВ-то и съответно някой знае ли честота,скорост,модулиране?

5. Тук е от
    Dec 2007

goiko при мен на приемника ми показва че са 131 канала SD и 90% от тях са заключени а другите могат да се гледат с DVB-C тунер и го пускаш на държава Германия.Имам познати които така ги гледат ako е за Home Digital TV.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Как се получава достъп до разширеното меню на приемник TOPFIELD TF 7700 ?
    Набирате последователно следните бутони на дистанционното
    1-2-3-4-5-6-7-8-9-0-1-2 и изчаквате 5-6 секунди

7. Io
    Io е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2003

Здравейте, изчетох цялата тема, но не можах да си отговоря на въпроса, който ме интересува. От скоро имам телевизор Philips 37PFL4606.
    http://technomarket.bg/products/0911...ips-37pfl4606h
    Живея в София, жк. Люлин 10 и се чудя кой оператор да избера да ми доставя цифрова телевизия DVB-C без сет-топ бокс, освен ако не ме убедите че си заслужава поради някаква причина. Засега май си мисля за Софийска Кабелна Компания или НЕТ1... Моля помогнете ми да разреша въпроса така, че хем бюджета да е ОК, хем да гледаме HD телевизии и други телевизии на новият екран Мерси предварително!

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Net1 ако още не са се кодирали ще можеш да ги гледаш без STB и без модул изобщо.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от Io
    Здравейте, изчетох цялата тема, но не можах да си отговоря на въпроса, който ме интересува. От скоро имам телевизор Philips 37PFL4606.
    http://technomarket.bg/products/0911...ips-37pfl4606h
    Живея в София, жк. Люлин 10 и се чудя кой оператор да избера да ми доставя цифрова телевизия DVB-C без сет-топ бокс, освен ако не ме убедите че си заслужава поради някаква причина. Засега май си мисля за Софийска Кабелна Компания или НЕТ1... Моля помогнете ми да разреша въпроса така, че хем бюджета да е ОК, хем да гледаме HD телевизии и други телевизии на новият екран Мерси предварително!
    Скк. Без договор са. Не са кодирани каналите и имат 2 пъти повече HD програми от НЕТ1. Тоест 4

11. Io
    Io е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2003

Цитат Първоначално публикувано от Under666
    Скк. Без договор са. Не са кодирани каналите и имат 2 пъти повече HD програми от НЕТ1. Тоест 4
    Един от най-близките ми приятели (също в Люлин10, със SONY 40" телевизор, за модела ще излъжа) получава сигнал от СКК през DVB-C тунера и каза че през последните няколко месеца много са занижили качеството на услугата си, може би защото някой ги бил придобил или нещо такова. Та затова моля да продължите да коментирате моята дилема

12. Тук е от
    Sep 2011

В момента обмислям към кой оператор да се включа. Досега бях към Спиди. Отначало бях свързал Сет топ бокса посредством scart кабел,но после го смених с HDMI и картината ОСЕЗАЕМО стана друга и то не само на HD каналите ... Сега съм се ориентирал към Булсат и се чудя дали пак ще имам лоша картина с тези чинчове и scart или да търся оператор,който предлага приемник с HDMI изход ?

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

С Булсат ще имаш лоша картина не само заради SCART или чинчове... Като си го излъчват намачкано, с какъвто и кабел да го подадеш, не можеш да го оправиш.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2011

Освен това предлагат "цифрова телевизия с безплатно оборудване ",ама друг път...А Виваком дори нямат приемник с HDMI ...

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от Io
    Един от най-близките ми приятели (също в Люлин10, със SONY 40" телевизор, за модела ще излъжа) получава сигнал от СКК през DVB-C тунера и каза че през последните няколко месеца много са занижили качеството на услугата си, може би защото някой ги бил придобил или нещо такова. Та затова моля да продължите да коментирате моята дилема
    Чесно казано приятеля ти е прав. Аз съм към тях от 1,5 година и от началото имахме ТВ+ и ЕПГ. Каналите са с добро качество. Аз съм към тях заради безплатните цифрови канали и около 80 аналогови за другия телевизор. Предимство е и цената от 16лв без договор , добрия съпорт и наличието на БГ Евроспорт 2 (единствената програма с много лошо качество - продполагам, че я стриимват от някоя Делта на Булсат). Сега изчаквам още малко преди да ги сменя в случай, че не се появи ЕПГто. ТВ + съм го преживял.

17. Io
    Io е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2003

Цитат Първоначално публикувано от Under666
    Чесно казано приятеля ти е прав. Аз съм към тях от 1,5 година и от началото имахме ТВ+ и ЕПГ. Каналите са с добро качество. Аз съм към тях заради безплатните цифрови канали и около 80 аналогови за другия телевизор. Предимство е и цената от 16лв без договор , добрия съпорт и наличието на БГ Евроспорт 2 (единствената програма с много лошо качество - продполагам, че я стриимват от някоя Делта на Булсат). Сега изчаквам още малко преди да ги сменя в случай, че не се появи ЕПГто. ТВ + съм го преживял.
    Добре де, освен лошото качество на Евроспорт-а, някакви други забележки имаш ли? ЕПГ-то работи ли си? И аз съм близък до твоят случай - един аналогов телевизор и един DVB-C, за който споменах по-горе, но все пак искам да избера някой оператор и да спра да го мисля, а и да си гледам HD каквото има възможно, така и така съм дал пари за HD телевизор

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Други забележки нямам - само ЕПГто което го няма ( за мен не е малко) и Евроспорта.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 28 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. TV NET - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От citizen във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 3
    Последно: 10-08-17, 18:13
  2. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46
  3. NetWorx - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1
    Последно: 27-01-13, 23:45
  4. Мегалан - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От jabkata във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 43
    Последно: 09-06-12, 16:09
  5. Спектрум нет - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1
    Последно: 13-04-12, 12:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе