Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 75

Булсатком или Виваком

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2009

Re:Булсатком или Виваком

Ясно, спирам се на Булсатком.
    Благодаря ви много за мненията!

2.  

3. Тук е от
    Jun 2009

Само за информация да ви кажа, ходих до офиса на Булсатком, тази промоция, която са дали от 5.80 лв за икономичен пакет е пълен блъф. За да се абонираш за нея, трябва да имаш ТЕЛК, тоест, да си инвалид (Защо не са го упоменали в сайта си, е друга тема). Освен това, трябва да си "закупиш" оборудването за 38 лв., както и да си го монтираш сам (последното ме изуми!?!!)
    Тоест, обикновен човек, който не е инвалид, не може да се включи на по-ниска цена от 12.80 лв. Тези коледни "промоции" са пълна измама.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Прехваленият Булсатком...

5. Member
    Тук е от
    Aug 2007

Цитат Първоначално публикувано от irenaiva
    Само за информация да ви кажа, ходих до офиса на Булсатком, тази промоция, която са дали от 5.80 лв за икономичен пакет е пълен блъф. За да се абонираш за нея, трябва да имаш ТЕЛК, тоест, да си инвалид (Защо не са го упоменали в сайта си, е друга тема). Освен това, трябва да си "закупиш" оборудването за 38 лв., както и да си го монтираш сам (последното ме изуми!?!!)
    Тоест, обикновен човек, който не е инвалид, не може да се включи на по-ниска цена от 12.80 лв. Тези коледни "промоции" са пълна измама.
    Е то пък на икономичен пакет какво ще гледаш? Само БТВ и НОВА, които ги има и ефирно. 12,80 не са пари. То не може хем да ти подарят оборудване което по пазарни цени струва 100-на лв.(и то за обикновен SD приемник + антена и конвертор) + поне 20лв нормална цена за монтаж, хем да си на тарифа 5,80. Като сметнеш 18 х 5,80 ми то все едно ти плащат да им ползваш услугите.

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

lokes питаше колко от 150-те програми гледаме и кои липсват при БСК.
    Говоря за обикновен потребител, неразбиращ от настройка на антена, шеринг и т.н.
    За да гледаш с Булсатком немски, френски, италиански, испански и т.н. канали, е нужна втора антена. Тя също струва пари, а трябва и място за монтаж. Отделно, че не е много красива гледка на всеки балкон по 2 тенекета като в циганска махала.
    Това за чуждите канали. Отделно, при Булсатком биха ми липсвали Viasat Nature, Extreme Sport, Da Vinci Learning, Zone Reality, да не говорим в какъв пакет са сложени канали като MGM, Travel Channel, History Channel.
    Аз обаче съм ценител на качеството на научнопопулярните канали и именно то най-много би ми липсвало при Булсатком. Там тези канали са доста компресирани спрямо оригинала.

7. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Само за информация да ви кажа, ходих до офиса на Булсатком, тази промоция, която са дали от 5.80 лв за икономичен пакет е пълен блъф. За да се абонираш за нея, трябва да имаш ТЕЛК, тоест, да си инвалид (Защо не са го упоменали в сайта си, е друга тема).
    Това не е вярно. Преди няколко месеца съседка мина на икономичен пакет без никакви подобни уговорки.
    А и е много странно да искаш най-евтиния пакет и да очакваш да ти се предложи безплатно оборудване с него. Това не го предлага никой и никъде...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Абе всичките оператори имат и добри и лоши страни. като заговорихме за научнопопулярни програми близуто така бяха компресирали NG в цифровата при последното ми гледане че се виждаха само квадрати! И то точни на програмата която гледам най-много. Наложи се да я гледам от аналоговата - убих се да п***ам съпорта им по телефона. И това при условие че точно те нямат проблем със честотния спектър понеже са на кабел. Именно заради тези простотии в момента съм на булсат. Не знам как са виваком ама тези кабелджии хич ги няма.
    По въпроса за тарифата 5.80лв - един познат върза баба си на тази тарифа. Нищо не му искаха - само си плати оборудването - мисля че 69лв даде. Или това е някакво ново условие - или са те излъгали нещо.

10. Тук е от
    Jun 2009

Можеш да минеш на икономичен пакет само ако ти е изтекъл 18-месечния договор, който е на минимум 12,80 лв/месечно.
    Тогава плащаш някакви абсурдни 4,80 лв за оборудването и минаваш на новия режим.

11. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

irenaiva... много си объркана.

Явно искаш да получиш оборудване без пари, за което естествено и логично трябва да подпишеш договор.
    От друга страна, искаш освен безплатното ободурдване да бъдеш и на възможно най-ниската тарифа

И по познатата женска логика, в която всъщност липсва логика заявяваш, че опонента ( в случая Булсат ) лъже, промоциите му са измама и блъф, защото напълно естествено не ти предлага подобни условия...

12. Тук е от
    Nov 2008

Можеш да минеш на икономичен пакет само ако ти е изтекъл 18-месечния договор, който е на минимум 12,80 лв/месечно.
    Тогава плащаш някакви абсурдни 4,80 лв за оборудването и минаваш на новия режим.
    Ти още малко ще им поискаш и пари, за да ги гледаш?!

13. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от KonanVarvarina
    Незнам какви са пакетите и цените на Виваком,но M-SAT за 17 лева ми пускат около 160 програми в които влизат 16 HD и една 3D...а и качеството им е идеално...
    И аз съм много доволен от Мсат. С тях съм от дете от 1993г. някъде, когато имаха 8 канала и 1 видеоканал, чиято програма за деня пускаха с 8 битов компютър.
    С БТК или Виваком не бих препоръчал, с тях ще се съдя, защото 20 дни нямах интернет поради деактитирана парола, нещо, което за 1 час се оправя. При тях при проблем няма шефове, няма нищо. Има само оператори от тел.123, които като цяло не могат да ти помогнат. Ако нямаш "късмета" да имаш проблеми, е ок.
    А иначе при Мсат за 19лв на месец имаш и HBO, HBO Comedy, и два Cinemax. За 2лв в повече.
    Въпреки, че са собственост на "групировка", подписваш 1 година договор, след 12 месеца се преподписва сам, но нямаш проблем да го прекратиш, докато при разните му други аламобилни операторни фирми няма бягане, искат си левчетата.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2009

Няколко човека ти написаха, че цените, които си цитирала не важат само за инвалиди, а за абсолютно всички!
    Това, че не можеш да схванеш как и кога могат да се ползват различните предложения на оператора не е претекст за да обвиняваш някой, че те мами...
    Всичко, написано на страницата на Булсат е вярно и важащо без допълнителни условия!
    Крис

16. Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от nikolayvarna
    И аз съм много доволен от Мсат. С тях съм от дете от 1993г. някъде, когато имаха 8 канала и 1 видеоканал, чиято програма за деня пускаха с 8 битов компютър.
    С БТК или Виваком не бих препоръчал, с тях ще се съдя, защото 20 дни нямах интернет поради деактитирана парола, нещо, което за 1 час се оправя. При тях при проблем няма шефове, няма нищо. Има само оператори от тел.123, които като цяло не могат да ти помогнат. Ако нямаш "късмета" да имаш проблеми, е ок.
    А иначе при Мсат за 19лв на месец имаш и HBO, HBO Comedy, и два Cinemax. За 2лв в повече.
    Въпреки, че са собственост на "групировка", подписваш 1 година договор, след 12 месеца се преподписва сам, но нямаш проблем да го прекратиш, докато при разните му други аламобилни операторни фирми няма бягане, искат си левчетата.
    За М-сат от много места чувам хубави неща, но в София няма как да порверя.

17. Тук е от
    Jun 2009

Няколко човека ти написаха, че цените, които си цитирала не важат само за инвалиди, а за абсолютно всички!
    Това, че не можеш да схванеш как и кога могат да се ползват различните предложения на оператора не е претекст за да обвиняваш някой, че те мами...
    Всичко, написано на страницата на Булсат е вярно и важащо без допълнителни условия!
    Крис

С какво право ми изтри мнението? Тези хора, които ми отговориха, не са от Булсатком. Ходих лично в офиса им и се информирах. И бих помолила да спазваш добрия тон, ако обичаш!

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от nicks1
    ..............................................(булсат) са единственият сат оператор, които не ти искат неустойка при изтекъл договор..........................
    Това също не е съвсем вярно. Баща ми си закупи оборудване от тях през лятото, като промоцията беше 6 месечни такси бонус към оборудването. Идеята беше след изтичане на 6те месеца да не се плаща, съответно гледа и следващото лято да се премести на вилата и да се ползва. С изненада установихме, че за месеците за които не желаем да ползваме услугата (забелжете - с нашето си оборудване) трябва да заплатим по 4.50 лв на месец!!! Представете си заминете за чужбина за една година, колко трябва да им платя като се върна.
    А относно качеството - моля Ви се. То не са светлинни години, то не са класи, и това само за три страници . Едни и същи "дървета" са с близу. Имам ги и двете паралелно, освен разликите в каналите други разлики нямат. Правя уточнение че близуто е с КАМ модул и може би това го подобрява леко. И пикселизиране си имат, и "квадрати" на някои канали. Предимството на Булсат е че не прекъсва и ТВ+ разбира се , това е факт. За Виваком нищо не мога да кажа, пък и не искам да знам . Това е, като ми изтече договора на Близу и ще ги махам и тях. Тъжното е че това фирми, които предоставят такава масова услуга не се борят за клиета и наистина не им пука дали той е доволен и дали ще остане при тях след изтичане на договора. Ако сега трябваше да избирам не знам кое е по-малкото зло . Поздрави.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Внимавайте с Виваком !!!!!
    От daudebardia във форум Черен списък
    Отговори: 291
    Последно: 02-12-13, 18:22
  2. iptv от Виваком
    От vortex1587 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 61
    Последно: 13-10-12, 02:45
  3. Антена на Булсатком - за приемане на Виваком ?
    От stelaartoa във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 7
    Последно: 17-08-12, 22:56
  4. Виваком + HDMI?
    От skumov във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 23
    Последно: 27-02-12, 09:07
  5. Шерване на виваком нет (мобилен)
    От zdravko във форум Мрежи
    Отговори: 13
    Последно: 03-06-11, 00:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе