Преди малко долетя SMS, НЕТ 1 ви уведомява за промени в ТВ схемата бла, бла... т.н., ...пресканирайте на 12.08. НЕТ 1 ПУБЛИКУВАЙТЕ ЧЕСТОТНИЯТ ПЛАН!!! Защо го махнахте? Как се редят сто и кусур програми? Пак ли да губя 40 мин за подредба? ЧЕСТОТНИЯТ ПЛАН НА САЙТА, КАЧЕТЕ ГО!
От 12.08.2013 г. каналите NOVA Sport HD, MTV Live HD, Deluxe Launge HD и детският Nickelodeon са част от телевизионната програмна схема на НЕТ1. Така каналите в цифров пакет стават 93, а излъчваните в HD качество увеличават броя си от 13 на 16.
Значи трябва да се направи пълен скан, защото всички предишни 105 канала са напълно разбъркани. Направен е опит да бъдат обособени групи от канали по тематика: например детски, музикални, информация и новини, филми, спорт и HD канали. При мен Панасоникът показа 111 канала. Това е, но това не означава, че честотното разпределение не трябва да бъде качено on-line с оглед по-нататъшна употреба (за локален скан при нужда). За съжаление още от м.януари тази година се опитвам да го издействам, но до сега греда!
При мен са 115 канала.Има и HBO и HBO Comedy, които излизат като кодирани.
При мен са 111 канала. Има и 2 те НВОта, за които спомена "Bivola", но на тези канали няма сигнал. Дано да проима в близко бъдеще. Лошото при НЕТ1 е, че няма как да обособят абонаментни планове. Аз бих си плащал дори двойно от сегашната такса (11.90 лв/месец) за няколко допълнителн HD канала, но ми отговориха, че скоро не се планира въвеждане на подобна система.
Deluxe Lounge HD - 402 Mhz
MTV Live HD - 850 Mhz
Nickelodeon - 850 Mhz
Nova Sport HD - 618 Mhz
Като не искат да качат честотният план, получават телефонен тормоз. Как пък няма да сканирам всичко и да редя после канали като луд.
Този пост е редактиран от wrathchild; 14-08-13 в 13:41.
Можело значи! Браво! Днес 14.08.2013 честотното планче е качено на сайта на Нет 1! Поздравления НЕТ 1, надявам се вече да не го сваляте! Още веднъж поздравления!
Хм... бързата работа, срам за майстора! НЕТ 1 това не са всичките Ви канали! Имате сумати HD-та дето ги няма. В плана имате 95 позиции в цифровата, а реално общо с HD са над 110 + 2 HBO които дори не съм ги търсил.
Айде пак да го качите, ама този път целият!
Този пост е редактиран от wrathchild; 14-08-13 в 13:49.
Е как да качат нещо на сайта ако не плащат за него айде стига сега - много нахално чак пък и на сайта да го качат - радвайте се че ги гледате .
Здравейте,
Въпрос до тези, които имат интернет към НЕТ 1:
Ако сте мерили периодично скоростта на нета, например на speedtest.net, вярно ли е това, че съотношение Download/Upload e 3 към 1?
В София съм и при мене е 1:1.Плащам 19.90 за кабелна и нет, мисля че се води най-ниския тарифен план.
Какво разбираш под скорост? Ако гледаш тестовете, всъщност какво значение имат едни тестове... До преди 2 месеца бях към Мегалан, минах към NET 1 и за интернет за един своеобразен тестов период от 6 месеца (имаше прИмоция). За тези 2 месеца, разлика между Мегалан и NET 1 аз не виждам. Ползвал съм услугите на Мегалан в продължение на 6-7 години и спокойно мога да кажа, че съм разглезен потребител и като такъв спокойно мога да заявя, че НЕТ 1 НЕ отстъпват по нищо на Мегалан. Колкото пише, толкова получаваш, нито повече, нито по-малко. На 50 Mbps съм, доунлоуда стига 5 МВ, ъпа е към 2-2.5 МВ. Ако имаш въпроси питай, за сега съм изключително доволен, чудесен оператор с отлична услуга като качество-цена-надеждност.
wrathchild, така е принципно. Аз съм заявил свързване към Нет1 от началото на септ. когато ми изтича договора с омразното близу.
Иначе питам, защото ме озадачи малко тази информация от сайта на Нет1 за съотношение в скоростта на нета Download/Upload e 3 към 1, Такава констатация не бях виждал по сайтовете на други оператори, всеки твърди, че или е симетрично 1:1 или макс 2:1 в полза на даунлоуда.
- - - - - - - - - -
Друго:
Ще пускам Нет1 ТВ и при нашите. Техния Самсунг ТВ е старичък, няма цифров тунер. Какво може да препоръчате като цена по-тънко за тунер? Тези които продават Нет1 ОК ли са? Може ли на пазара да се намери съвместимо нещо по-така?
Този пост е редактиран от ockac23; 17-08-13 в 01:05.
Аналоговата услуга на НЕТ 1 няма ли да им е достатъчна на хората? Не съм ползвал тяхна кутия, но колега има такова чудо, няма проблеми, мисля, че са унифицирани, но нека по-запознати да кажат.