Страница 14 от 99 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 1473

Re:Кабелна телевизия и оператори DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от GMIR
    кабелджите по този начин пестят усилватели
    По кой точно начин? Като оставиш сигнала на "перваза" ли? Така си гарантираш сигурни проблеми. Усилването на усилвателите е температурно зависимо, а те са по тавани и "гълъбарници". И какво? При всяко покачване на температурите да ми зачервят телефона от обаждания заради лош сигнал???

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2009

това е тъка когато има конкуренция от друг кабелен оператор а има градове дето са с 1 оператор и лошия некачествен сигнал е причината за масово отказване и насочване към сателитно приемане. Напълно съгласен съм за измененията от темературата но това е най-малкия проблем /какво да кажа за прегоряли 15 годишни кабели по покривите и некачествени връзки/ или цялостна загуба на определени канали от снеговалеж или силен дъжд! в случая визирам аналоговия сигнал на кейбалтел
    а е и възможно това да се прави с цел да се премини цялостно към сетопбокс приемане?

4. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от GMIR
    ......
    /какво да кажа за прегоряли 15 годишни кабели по покривите и некачествени връзки/ или цялостна загуба на определени канали от снеговалеж или силен дъжд! в случая визирам аналоговия сигнал на кейбалтел
    ........
    Кейбълтел и кабели по покривите? Това не е сериозно!

5. Member
    Тук е от
    Aug 2009

но факт!

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Охо, има, мога да ти изредя няколко града, където са така. Зависи какво са наследили с тия покупко-продажби

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

В темата за избор никой не ми отговори, но с надежда пускам и тук, въпреки, че знам, че четете наред.
    Всички модели нормално ли се справят с DVB субтитри и EPG на кирилица?
    Говоря за цифрова кабелна. На някои канали субтитрите са вградени в картината, но има и канали с DVB-субтитри (и възможност за избор на субтитри). Чете ли ги нормално ТВ-то? И EPG-то също ми е важно. Някой ако е срещал затруднения, да казва.

Моля хора, които имат цифрова кабелна и гледат с вградения тунер, ако имат канал, на който имат възможност за избор на БГ субтитри, да проверят.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Това което питаш зависи от оператора. Най - добре уточни оператор и модел телевизор. Иначе се чуват оплаквания но те зависят както от доставчика, така и от телевизора. Ако въпроса ти е дали може да имаш проблем - отговора е че има такава вероятност за съжаление.

10. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Има ли абонати на BBC Cable ? От няколко дни спряха 3-те HD-та и от офиса нищо не казват. Навред увеличават НД програмите, при нас ги спират. Ако има класация за некоректни доставчици на кабелна телевизия, нашите сигурно ще са на първо място. Не си спомням ден да няма нещо спряно или изместено.
    Възмутен съм, но няма избор. Монополисти.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Има и аз съм абонат, дано да ги пуснат и друг път са ги спирали един път ги питах и ми казаха че проблема не бил при тях а преди тях се губел сигнала,наистина без HD каналите си е бая постна кабелната , и още в предвид на това че се запаметяват само половината канали.

12. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Цитат Първоначално публикувано от ivan1
    Има и аз съм абонат, дано да ги пуснат и друг път са ги спирали един път ги питах и ми казаха че проблема не бил при тях а преди тях се губел сигнала,наистина без HD каналите си е бая постна кабелната , и още в предвид на това че се запаметяват само половината канали.
    Колега, ти още ли не си решил проблема с каналите. Аз се мъчих 20 дни с Филипса. До като в началото не можех да запаметя всички канали, сега станаха 17х и аз не знам колко. Появиха се на никого не нужни арабски програми и радиа. Освен това от българските радиа до вчера нито едно не работеше. Излиза картина с надпис "Радио", но няма звук. Арабските и 10-тина на ББС си работят.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Не съм го решил още, просто няма какво да се направи с панасоника, честотите на 314, 386,394,402 и 410 Mhz, мога да избирам само един от тези пакети, като основните са на 314, дори EPG -то което дава информация на 6 канала си остава същото дори да върви друг канал от тези ваимозаменяемите честоти, и това означава че тв-то въобще не разбира че върви друг канал.

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от abv
    Има ли абонати на BBC Cable ? От няколко дни спряха 3-те HD-та и от офиса нищо не казват. Навред увеличават НД програмите, при нас ги спират. Ако има класация за некоректни доставчици на кабелна телевизия, нашите сигурно ще са на първо място. Не си спомням ден да няма нещо спряно или изместено.
    Възмутен съм, но няма избор. Монополисти.
    А какво да кажем ние , абонатите на мега-гига-квази и т.н. к.т-я "Скат" ,дето изобщо не сме видели HD канал ,а и няма никакви изгледи да има скоро....

16. Member
    Тук е от
    Feb 2009

svetlio1, една от предпоставките да се развива вашата кабелна компания е интересът на потребителите: ето във Видин всеки месец питахме кога ще пуснат HD-канали и ето, вече пуснаха 4 . И какво от това - да седна да уча немски език ли?! Не знам защо толкова им се радвате, но на този етап HD каналите основно стават за една въздишка: "колко хубаво би било всички канали да изглеждат така".

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Atevio AV 7000 HD PVR mit HD-Twin-Tuner, WLAN und Linux
    http://www.marcush.de/2010/03/16/ate...lan-und-linux/

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 99 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Цифрова кабелна телевизия DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 410
    Последно: 14-12-24, 03:06
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Интерактивна телевизия и оператори IPTV / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 73
    Последно: 30-05-20, 19:03
  4. TV NET - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От citizen във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 3
    Последно: 10-08-17, 18:13
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе