Страница 17 от 99 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно
Резултати от 241 до 255 от общо 1473

Re:Кабелна телевизия и оператори DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте,

Имам един такъв проблем - на БСК съм и искам да ползвам неоператорски SD приемник (HDMI OPTIBOX PVR READY) заради цифровия изход, но вече никъде няма ирдето карти. Картата на Булсатския приемник била само ключ за самия него. Знае ли някой възможно решение?
    Предварително благодаря

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Намират се Ирдето карти, упорствай. Понаглеждай форумите за сателитна ТВ.

4. v.b.p.
    Guest

Здравейте.

Абонат съм на цифрова телевизия на Евроком. Проверих силата на сигнала на някои честоти и тя варира около 35-45%,като качеството му е почти 100% навсякъде. Въпросът ми е тези стойности за силата нормални ли са? Трябва ли да говоря с Евроком за увеличаване на тези проценти и ще окаже ли влияние върху качеството на картината?

Благодаря

5. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@v.b.p.
    Ако нямаш прекъсване на картината и загуба сигнал то приемането ти е нормално при положение, че имаш 100% качество. Като цяло не обръщай особенно внимание на показанията на приемника, те са относителни и варират за всеки приемник. Дали са нормални стойностите може да ти каже само някой от ЕК или да сравниш с тези на други потребители на услугата и да си направиш извод къде си.
    Качеството на картината не зависи от силата на сигнала при цифровото предаване.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от Alex1
    Здравейте,

Имам един такъв проблем - на БСК съм и искам да ползвам неоператорски SD приемник (HDMI OPTIBOX PVR READY) заради цифровия изход, но вече никъде няма ирдето карти. Картата на Булсатския приемник била само ключ за самия него. Знае ли някой възможно решение?
    Предварително благодаря
    Ами решението го знаеш - търси ирдето карта! Иначе операторския приемник със HDMI освен че е доста скъп - се чуват и много лоши отзиви за него. Правел много проблеми. Така че нямаш много варианти!

7. v.b.p.
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от zlatko
    @v.b.p.
    Ако нямаш прекъсване на картината и загуба сигнал то приемането ти е нормално при положение, че имаш 100% качество. Като цяло не обръщай особенно внимание на показанията на приемника, те са относителни и варират за всеки приемник. Дали са нормални стойностите може да ти каже само някой от ЕК или да сравниш с тези на други потребители на услугата и да си направиш извод къде си.
    Качеството на картината не зависи от силата на сигнала при цифровото предаване.
    Мерси за отговора

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

Някой знае ли от къде може да се купи в България (или линк към онлайн търговец,доставящ до БГ) CI-слота на NEOTION?
    http://www.neotion-pocket.com/pocket_conax.php
    И друг въпрос свързан с този слот:Задължително ли е да работи с карта на оператора за да преобразува МПЕГ-4 в МПЕГ-2.В смисъл че моята кабелна не е кодирана и няма карта.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Аз съм на МСАТ.
    Искам да си купя panasonic l32g10e http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052685 , но не можах да разбера дори и от разговора с продавачите ще мога ли да ползвам услугата "картина в картината" и трябва ли ми карта или допълнително устрйство за да гледма цифрова телевизия не него, защото доставчика е кодирал цифровия сигнал. Също и за full HD...
    С една дума, искам да си купя нов телевизор, но нещо добро и не супер скъпо, максимум 32 инча, че нямам място. Но ми е Х това с екстрите при доставчика - там ми казват трябва устройство, в един магазин казват не трябва, в друг казват карта.... а де?

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Щом е кодиран сигнала имаш 2 варианта. Или да ползваш техния външен приемник с карта, който ще ти дадат безплатно, или да си купиш Conax CI модул /~100 лв/, в който да поставиш картата. Втория вариант се води по-удобен и качествен, но изисква допълнителна инвестия в модул и при някои оператори има леки бъгове с тунера на телевизора и търсенето на канала, EPG, часовник и тн.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Щом е кодиран сигнала имаш 2 варианта. Или да ползваш техния външен приемник с карта, който ще ти дадат безплатно, ....
    Ама в този случай губя екстрата картина в картината и запис hd ready докато гледам друг канал? Пък и не го дават безплатно, а май искали към 70-80лв.

13. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от juliusceaser
    Някой знае ли от къде може да се купи в България (или линк към онлайн търговец,доставящ до БГ) CI-слота на NEOTION?
    http://www.neotion-pocket.com/pocket_conax.php
    И друг въпрос свързан с този слот:Задължително ли е да работи с карта на оператора за да преобразува МПЕГ-4 в МПЕГ-2.В смисъл че моята кабелна не е кодирана и няма карта.
    Логично е модула да си прави това преобразуване.Независимо дали има или няма карта. http://www.neotion-pocket.com/table.htm Иначе и аз съм заинтересуван дали се продава в БГ.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от nikolayvarna
    Ама в този случай губя екстрата картина в картината и запис hd ready докато гледам друг канал? Пък и не го дават безплатно, а май искали към 70-80лв.
    Сигурен ли си, че не може да се записва така? Аз мисля че пак трябва да може. Картина в картината не съм сигурен, че пак ще ти работи. Май е само на HDMI входа.
    Провери дали искат пари. Повечето оператори не искат пари за външния декодер.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Скай 3D стартира официално в събота, 3-ти април, 2010 год. в заведения и клубове в Англия, с футболен мач на Манчестър Юнайтед срещу Челси.
    Айде народе бегом за 3D TV .Сега се почна с истерията!!!!

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Не ми се отваря нова тема, та ще изръся едно питане малко встрани. Надуха ни главите за облака от Исландия, дето пречи на навигацията на самолетите, обаче дали исландската пепел пречи на сигнала от спътниците никой не казва или поне аз не съм прочел във форума. Аз съм на БСК и до днес не съм усетил нещо със сигнала, ако някой може да каже нещо ще съм му благодарен

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

И защо трябва да пречи на сигнала от сателита ? За самолета е ясно - кварцов пясък !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 99 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Цифрова кабелна телевизия DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 410
    Последно: 14-12-24, 03:06
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Интерактивна телевизия и оператори IPTV / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 73
    Последно: 30-05-20, 19:03
  4. TV NET - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От citizen във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 3
    Последно: 10-08-17, 18:13
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе