Какв ае идеята? Подобен приемник получаваш безплатно от всеки оператор.
Какв ае идеята? Подобен приемник получаваш безплатно от всеки оператор.
ами идеята е че в хола съм със шибания булсат, а в спалнята съм с кабеларка на м-сат и неми се занимава с тях за оборудване и такива работи и изках това чудо да го подкарам за спалнята да си гледам освен 40 аналогови и някои свободен цифров
ако някои може да ми каже как мога да си разклоня булсата на 2 телевизора,без да давам пари за 2-ри приемник,ще е екстра
Да не си се закачил незаконно към м-сат? Само така се обяснява нежеланието да си вземеш безплатен СТБПървоначално публикувано от nencho_ivanov
Първия ТВ го захранваш през видео изхода на приемника по скарт или композитен, втория през антенния вход може да го захраниш от RF изхода на делтата. Ше гледаш обаче същото като на първия.
Ако искаш и ХД каналите май Фергюсън Арива 100 е най-евтиния вариант/и без да си зависим от тях/,а иначе 5лв за допълнителен приемник /ако имат изобщо в наличност / и си готов.
Някой знае ли как е по добре да настроя Булсатскиа zhd100-на 720р или 1080i?
Остави го на автоматично. Телевизора ти ,ще се справи по-добре с ъпскелинга от него.Първоначално публикувано от sotneron
Няма опция автоматично,трябва да избера една от тези.Това е за изхода HDMI към тв-то.Тв. е s20-50" и през скарта със стария приемник се виждаха ясно назъбванията особено червения цвят.
Тогава го пусни на 720р.
По-добре пробвай и двата варианта -1-2 дена на 720р ,1-2 дена 1080 ,тъй като от булсат непускат стандартната за каналите резолюция /1920х1080/ ,а някава такава измислена от тях /1280х1080 /.Така че по-добре провай ТВ накое положение се справя по-добре ,при мен съм го оставил на 1080 ,но аз не съм с операторското дръвче.
Здравейте, от два дни съм с САМ модул от БЛИЗУ. Честно казано очаквах по-голяма разлика м/у аналоговата и цифровата им , което ме навежда на мисълта, че или аналоговата им при мен е с много добър сигнал, или цифровата им куца (залагам на второто). Направи ми впечатление, че от време на време не разкодира даден канал веднага, изписва no access и след секунда две зацепва. Другото странно е, че две или три програми от абонаментния пакет въобще не ги разкодира (VH1, другите не ги помня), а със дървения Сет Топ ги отваря. Картата която имам е доста стара - на нея пише Евротур САТ и Premium Digital. . Да ги карам ли да я сменят или няма смисъл? Мерси предварително.
М, може и да има смисъл... ако не се разбира нещо с CAM-a.
На мен ми се струва, че няма смисъл, защото при мен положението е същото.
Не ми харесва цифровата, но нямам нито знания, нито впечатления в тази област, затова и не съм повдигал въпроса, мислех че "толкова си може".
Отскоро забелязах обаче, че ми се е повишило нивото на сигнала, паднало е качестовото на цифровата и се е повишило качеството на аналоговата. Преди нивото на сигнала беше само една чертичка от скалата на телевизора, сега е докрай или най-много без една чертичка. VH1 също не виждам, но нямам представа дали трябва да я виждам, защото не ме интересува. Телевизор - на 2 месеца, CAM - на 1 месец, карта - на 6 месеца.
Смотани телевизии
Нова
Бтв
По-смотани телевизии
Канал 1
ТВ7
Най-смотаните телевизии в България
Диема Фемили
Евроком
Скат
VTV
Канал 0
Канал 2001
Фен Тв
БНТ Море
Балканика
Планета
СК ФОЛК
Бг тв
М сат
Латина Фиеста
Херос ТВ
Канал 3
ВТК
TV1
БКТВ
Травъл ТВ
Скат+
Тв Варна
София Кабел
С мюзик
Ако някой се сети за още някоя -да пише.
http://www.garb.bg/onlinebg/resources_top_40.htm