Забелязвам че си пропуснал Penthouse HD1Първоначално публикувано от hristoslav2
А има и едно нещо което са го кръстили "3DVPromo" - 3Д канал може би?
Забелязвам че си пропуснал Penthouse HD1Първоначално публикувано от hristoslav2
А има и едно нещо което са го кръстили "3DVPromo" - 3Д канал може би?
В мрежата на кой оператор могат да се гледат тези HD канали и съотщетно на каква цена ? За София ме интересува.Първоначално публикувано от hristoslav2
Да-пропуснал съм го. Също и 3D програмите- 3 са. /3DVPromo + Al Jassira Sport 3D + EXQI HD 3D/Първоначално публикувано от dsp
Става въпрос за М-сат Варна. Половината HD програми са кодирани и май са в платеният пакет/7-8лв/.Първоначално публикувано от mobiles
А за София дали има някой оператор, който да ги предлага или кой всъщност предлага най-много ХД канали и на каква цена ?
Повечето оператори предлагат поне по 4-5 HD канала. Специално Близуу /бившите Кейбълтел и Евроком/, предлагат 10 канала - Nat Geo HD, Eurosport HD, Discovery Showcase HD, BNT1 HD, Planeta HD, PPV HD, History HD, LUXE TV HD, Food Network HD.
Ако нещо от тия канали ти се струва интересно може да се включиш. Цената е 45 лв за цифрова + HD пакет.
М-сат - цената е 17лв + 8лв за платените програми /HBO, Sky Sport HD, Penthouse HD1...../Първоначално публикувано от lazarus18
![]()
Ехее, къде са 25 лв, къде 45 ... А каква е ситуацията при другите оператори - Центрум груп, СКК или Булсат, или при някои от интеренет доставчиците, който предлагат вече ХД канали. Има ли някакво инфо какви канали предлагат, понеже в сайтовете им няма актуален списък.
Всъщност са 30 лв. в момента цифрова без HD. Доплащаш 15 лв. за тези HD.
Не че е голяма разликата защото каналите са глупави в голямата си част.
15лева за 10 HD програми ???? Което прави по 1,50 лв на програма....Първоначално публикувано от lazarus18
Центрум груп - 22лв. аналогов+цифров пакет има и TV+ ,САМодула е безплатен, за 5 HD канала се доплаща 5лв. ето сайта:Първоначално публикувано от mobiles
http://www.centrum-group.com/television/2
Близу, TOPFIELD TF 6100 EMC
От няколко дена имам проблем и понеже техниците не идват, опитвам да си го реша сама.
На всички канали пишеше, че няма сигнал.
Изключихме машинката от захранването, след което тя съвсем се побърка - седи само в менюто и не може да се излезе оттам. Повечето точки от менюто са дизейбълнати.
Опитахме тези, които са активни. Възстановяване на дефолтните настройки не донесе никаква полза. Автоматично търсене на услуги не открива нито една програма.
Картата се разпознава. Извадихме я и пак я сложихме - без промяна.
Аналоговият сигнал напоследък е с ужасно качество (преди цифровозацията не беше така).
Разгледах кабелчетата - този, който влиза в устройството и другия, който води към телевизора. И на 4-те куплунга екраниращата намотка не контактува с куплунга. Поне на око така изглежда. Това нормално ли е? Не че се надявам това да подобри качеството, ама си питам.
Та, има ли нещо друго, което мога да направя?
На мен М-САТ са ми пуснали някаква промоция явноПървоначално публикувано от hristoslav2
щото плащам 20 лева - това е 17 лева + още 3 лева за втори телевизор и гледам всички HD канали - половината от тях (по-интересните) си искат CAM модул наитина, но си влизат в стандартния пакет
... вече допълнително платените HBО и Cinemax и т.н. не ми ги показват, разбира се. Така че при мен SD + HD каналите са 17 лева... единствено трябва да се ръсне човек за HD приемник или ако има по-нов телевизор за CAM + карта.
Натисни EXIT и после 1 . Понякога при преминаване през платен канал сет топ бокса забива на него и се оправя по този начин.Първоначално публикувано от Bibi
Не е нормално...Екраниращата намотка трябва да контактува с куплунга.Първоначално публикувано от Bibi
Това може да е причината -да не открива нито една програма.
при мен не помагаПървоначално публикувано от nkd
Рабирам.Първоначално публикувано от hristoslav2
От друга страна куплунзите са вързани така от самото начало, когато умееше да намира каналите.
Мерси и на двамата!