Няма начин да не знаят защото от утре ще носят фланелки с новото име на оператора. Приятел който работи там ми каза тази вечер.
Няма начин да не знаят защото от утре ще носят фланелки с новото име на оператора. Приятел който работи там ми каза тази вечер.
Абе в офисите висят балони с новото лого и разни други материали , обаче както се казва нов бардак със стари ***** не става.
Хах....45 лева !!!???
Марсиянци са тези от КТ май. Лошото е, че в Добрич няма подходяща алтернатива
Аз ли съм сляп ,че не виждам какви канали БЛИЗОО предлагат в пакетите? Какво предлагат-виждам само рекламни картинки и високи цени. Къде са им договори да ги прегледаме? Не виждам добри промоции /камо ли период за тестване/
Писах им тези и други забележки , а те отговарят с "Благодаря ТИ".
И мен ме интересуваше дала мога да пусна HD пакета за 1-2 месеца да го пробвам /колкото да мине Ролан Гарос и световното/.
M-sat му е майката
20лв абонамент на месец /от тях 3лева са за HD-то/ + 8 лева /за пакета с платените програми HBO.../
144 цифрови програми от които 12 HD програми
Sky Sport HD
Sky Super Calcio HD
Sky Cinema+1HD
MTV HD
National Geographic HD
Euro Sport HD
History HD
ZDF HD
Das Erste HD
Arte HD
Luxe tv HD
Penthouse HD1
и 2 3D програми
HD1-3D
3DV http://www.3dsg.it/
При толкова огромен HD материял от всякакъв жанр в мрежата с какъв акъл някой ще плати такава цена за да чака да му пуснат нещо интересно?
Всяко едно световно, спортно и какво ли още не събитие (филми, концерти, сериали, документалистика) се появява часове след проявата в HD. Мисля, че ако искат да привикнат хората и да почувстват яростна нужда от всеобщо гледане и преминаване към HD телевизия, то всеки канал трябва минимум 1 година да върви СВОБОДНО в ефир, кабел и ... особенно в България. Която телевизия от нашите тръгне FREE само тя ще спечели в тая паянтова духовна и парична криза.
Преди малко бях до офиса им(бивш ЕКК) за да си пусна отново HD каналите. Няма проблем да си платиш за колкото искаш, поне при мен е така, аз поисках до края на май и целия юни и ми взеха 20 лева и стотинки.Първоначално публикувано от lazarus18
Kaloman,значи мога да си доплатя само за световното за HD пакета,така ли???
Явно да. Това звучи добре. То и без това след световното този "канал" няма да просъществува.
Гледам от днес кодираха свободните HD канали ,до тук с авантата. Ето как формират тези 45лв : 25 лв. -кабелна +5 за цифрова + 15 HD пакет = 45лв., ако искаш НВО +3лв. още. Някой да знае какво е положението при Центрум груп?
Да, нали това казвам. В касата където плащам стана без проблем. Като се прибрах HD каналите вече бяха пуснати. Общо са ми взели 20.86 лв. до края на юни.Първоначално публикувано от Bivola
Най-много ме изненада програмата PPV HD. Привечер даваха Ice Age: Dawn of the Dinosaurs с бг. аудио и сина ми се размаза(за кой ли път ). После пуснаха Inglourious Basterds със субтитри.
Здравейте.
Така и така съм на Евроком абонат и аз се абонирах за новия hdtv пакет. Тъй като съм с модул,не съм плащал за приемник.
Като за начало има 3 канала,които не са hd- бнт 1, фоод хд и планета. Последните два ми казаха,че ще ги пуснат хд към края на май,а бнт само за световното.
Очаровам съм от ppv hd канала. Вчера даваха копилетата,днес сутринта хари потър. Засега съм доволен.
Здравейте,
От вчера съм с Conax CAM и предишната карта на Кейбълтел (смениха ги преди около месец). След появяването на blizoo и невъзможността за достъп до стария форум с честотите на цифровите пакети, би ли помогнал някой с честотите на цифровите пакети (София) и съответните QAM за да ги сканирам ръчно.
Благодаря.
Заповядай, колега.
1 RTM Maroc 458.00
2 Rai Uno 466.00
3 PPV1 546.00
4 SAT 1 594.00
5 Perviy Kanal 742.00
6 France 24 750.00
7 BBC 758.00
8 ВТК 766.00
9 Планета 774.00
10 MTV Hits 782.00
11 Fashion 790.00
12 Baby TV 798.00
13 BNT1 806.00
14 Канал3 814.00
15 ESPN America 822.00
16 Hallmark 830.00
17 HBO 838.00
18 Animal Planet 846.00
19 History 854.00
20 HD 170.00
Всички пакети са с SR=6875, QAM=64 с изключение на HD пакета който е с модулация QAM=256