Така ще стане още днес ще си купя от Конрад едно , цяла седмица ги чакам , на всичкото отгоре от мен взимат ток за да захранят уличния усилвател...Първоначално публикувано от Lupus
Така ще стане още днес ще си купя от Конрад едно , цяла седмица ги чакам , на всичкото отгоре от мен взимат ток за да захранят уличния усилвател...Първоначално публикувано от Lupus
Не се набутвай с усилвател със съмнително качество. Викни ги да си оправят нивата! Длъжни са.
Да, наистина форум повече явно няма да има. Всички неудобни мнения изчезнаха.
Иначе HD каналите са:
BNT1 HD
Planeta HD
Discovery HD,
Eurosport HD,
National Geographic HD,
History HD,
Luxe tv HD,
Food Network HD,
Fashion TV HD,
Premium Digital HD /PPV HD/
45 лв/месец е 150 SD канала + тия 10 HD канала на 1 телевизор. Абсурдно много според мен.
Евроком/Кейбълтел от днес са със ново име http://www.blizoo.bg/
Blizoo е новото име на обединените кабелни оператори Евроком Кабел и КейбълTел. Двете компании бяха придобити от европейския фонд за дялово инвестиране EQT V. Новият собственик има дългосрочни инвестиционни планове в България. EQT V е създаден през 2006 г. и инвестира основно в Северна Европа. Неговият капитал възлиза на 4.25 млрд. евро.
Целта на новата компания е да бъде безапелационен лидер в налагането на новаторски продукти и услуги и да гарантира изключително ниво на обслужване за вас – нашите потребители - заяви Ищван Полони, изпълнителен директор на компанията.
Според анализатори blizoo държи общо 25% от пазара. Освен на пазара на кабелна телевизия, blizoo e доставчик на интернет и стационарна телефония.
От утре 17 Май 2010г. ще откриете нов, прекрасен свят на забавления и всеки ще може да избере това, което ще му бъде по-удобно, по-изгодно и още по-близо до него. Ново име, нов бранд, нов сайт, нови оферти, ново отношение...разберете повече на www.blizoo.bg
И накрая като за последно една информация в аванс, очаквайте от утре уникалния, революционен HD пакет на компанията от 10 канала, пакет който никой друг няма да Ви предложи:
Ексклузивно и само при нас Световното първенство по футбол в ЮАР 2010 с уникалния канал на Българската национална телевизия - BNT 1 Full HD!
За първи път с висока резолюция и ексклузивно съдържание и отново само при нас - Planeta HD /веднага след старта на канала/!
И още: Discovery HD, Eurosport HD, National Geographic HD, History HD, Luxe tv HD, Food Network HD, Fashion Channel HD и Premium Digital Full HD с най-новите блокбъстъри на Холивуд!
Как пък ексклузивно само при тях BNT1 HD? Това не е ли национална телевизия, която трябва да стига до всеки данъкоплатец?
В момента плащам 20лв абонамент на M-sat /Варна/ + 8 лева /за пакета с платените програми HBO.../
Гледам 144 цифрови програми от които 12 HD програми
Sky Sport HD
Sky Super Calcio HD
Sky Cinema+1HD
MTV HD
National Geographic HD
Euro Sport HD
History HD
ZDF HD
Das Erste HD
Arte HD
Luxe tv HD
Penthouse HD1
и 2 3D програми
HD1-3D
3DV http://www.3dsg.it/
Това е интересен казус, но от БНТ реално нямат никакъв пръст в HD излъчването. Всичко ще се прави от КТ-ЕКК. БНТ нямат техническата готовност да излъчват HD сигнал. Реално такъв канал не съществува, не знам СЕМ какво мислят по въпроса.
Леле, Христославеее... тия са големи карибски
И това с техния HD приемник ? Или с нещо друго и с тяхна карта ?
С техният HD приемник- Topfield TF7700HCCFПървоначално публикувано от civica
Във Варна сте супер, в София ни дерат живи!
Извън София пиратлъка е жив с пълна сила. Кеф ти HD, кеф ти HBO и Premiere.
Имайте в предвид ,че 3D програмите се гледат ,като две еднакви картини- на екран разделен на две /по вертикала/.
За да ги гледате триизмерно трябва да имате 3D телевизор и комплекта очила с инфрачервен предавател.
http://www.3dsg.it/
http://www.hd-1.tv/
първата върти по цял ден само клипове докато втората си има пълноценни предавания и концерти
При мен HBO вече не върви ! Върнах им картата , понеже не са се били договорили за финансовите условия , така ми обясниха !
hristoslav2 , това с HDприемника - купува ли се или вече има и друга схема ?
И аз се чудих защо ми спряха HBO-то през март за 3 седмици ,а то какво било. Имало е ново предоговаряне. После следващият месец ми го пуснаха безплатно като компенсация.Първоначално публикувано от civica
Полската Комисия за защита на конкуренцията и правата на потребителя разреши на HBO Acquisitions да изкупи звете трети от HBO Central Europe, които досега принадлежаха на Компанията "Уолт Дисни" и "Сони Пикчърс". По този начин HBO Acquisitions, която досега се е занимавала предимно с разпространение на други канали (Cartoon Network, CNN International), вече ще има пълен контрол над тази фирма, която излъчва платени ТВ канали (HBO, Cinemax).
http://www.broadbandtvnews.com/2010/...deal-approval/
Единствената причина да нямаме HBO HD са кабелните оператори.
Аз моя го закупих за 229лева през декември 2009г. Тогава върнах картата от старият приемник.Първоначално публикувано от civica
HD приемника си работи без карта-има си софтуер.
Като гледам, единствената причина твоят кабелен оператор да няма HBO HD е, че не е поискал