Затова сме се събрали
Затова сме се събрали
Жив и здрав да си и ти, и екипа, пък по-натам като събера кинти за добро LCD ще намина да коментираме. Лека вечер и всичко добро
Пак да питам?Първоначално публикувано от vancho20
За телевизия донякъде Близу е по-добре, за Интернет... трети доставчик. Булсат според мен са твърде зелени още в Интернет предлагането.
Хм...май не е точно така. Политика на Булсат по отношение на интернет-доставките (поне както я виждам аз) - има бъдеще в тази дейност (и как ли да е обратното ); за сега върви добре телевизията, но след няколко годинки (за съжаление станаха поне 5 ) не е много ясно; криза е - ако предложим добра цена на местни интернет-доставчици (добри и с развита мрежа) те ще продават; колкото по-големи - толкова по-богати и независими...Първоначално публикувано от deian
Булсат изкупуват подобни мрежи и освен ако не са глупаци - в което се съмнявам - са оставили персонала на тези фирми по местата им. Тоест - доставчика е същият, само че се казва Булсатком. Не е лоша стратегия, ако имаш пари
Искам да ви пипитам нещо. Включих си цифрова на БЛИЗУ, икономичния пакет - 40 програми за 10 лв. Вчера ми го включиха. Но виждам, че имам всички програми - не са само 40. Имам и нова спорт, евроспорт, всички музикални и т,н, а от спортните трябва да имам само Диема. Попрочетох тук там и разбирам, че трябва да имам и аналогова, вярно ли е това. В момента съм с 1 тв(кинескоп), в другата стая имам кабел, и правилно ли мисля, че имам сигнал по него(аналогов), ако е така съм си на много изгодна тарифка. Да не е станала някдъе грешка?? Пияните техници да не са ми сложили чип карта за повече телевизии или ?? Защото какво ще се окаже, че гледам пълния пакет за 10 лева???? Не само това, а имам и аналогова, при все, че уж минавайки към цифрова подписах декларация за отказване от аналоговата!??
За цифровата - първия месец гледаш безплатно пълния пакет доколкото знам. После ще те ограничат.
А аналогова... ами сигурно имаш
Деяне, парадокса е, че никой от служителите не ме информира за това, нито на касата, нито пияните техници, абе мани...но съм доволен при всички случаи, образът е добър.
дайте идея от къде може да се намери таа сгода.
http://translate.googleusercontent.c...TuIwkycZRzJCOw
Какво точно искаш да направиш?
изхождам от идеята за по-добра хардуерна съвместимост,а от там и по-високо качество,но
за тази цена в евро ,не си заслужава експеримента.в БГ би следвало цената да е значително
по приемлива.,ако ги внасяха разбира се.
п.с.и още нещо с тази джаджа PFS0001,200-теHz , биха оказали положително влияние на забързаните кадри при футболните мачове(live TS).
Ами изглежда са глупаци, защото където са купили мрежа (добра), хората са пропищяли.Първоначално публикувано от ciel
Асеновград.НЕТ направо ги съсипаха за отрицателно време:
http://forum.bulsat.com/viewtopic.ph...=13222&start=0
Нова М-Тел комбинация: светкавичен интернет за дома и цифрова телевизия
06.12.2010 13:59
В навечерието на Коледа М-Тел ще зарадва своите клиенти с нова пакетна услуга за светкавичен интернет за дома и цифрова телевизия, съобщиха от пресцентъра на мобилния оператор. Офертата е разработена от телекома съвместно със Spectrum Net и Мегалан Нетуърк и от днес се предлага в София, Варна и Бургас само срещу 29.40 лева на месец при двугодишен абонамент. Новото предложение осигурява високоскоростен интернет (30 мегабита в секунда) през фиксирана мрежа, a също така и телевизия с над 100 канала с отлично цифрово качество. При желание за използване на още по-висока интернет скорост, пакетът се предлага и със скорости от 40, 50 и 100 мегабита в секунда. Заедно с цифровата телевизия клиентите получават безплатен медиен център без да заплащат депозит, включвайки втори и трети телевизионен приемник само срещу 3.50 лева на месец. Към предложението могат да бъдат добавени и пакети с HD (High Definition) канали с кристална картина и звук, както и канали за възрастни със специалната функция "родителски контрол", чрез която те могат да контролират съдържанието, което гледат техните деца. При избор на допълнителните пакети, абонатите получават 30% отстъпка от месечната си такса. За допълнителна информация относно интернет услугите и пакетните предложения М-Тел откри специален безплатен телефон 0800 20 011, достъпен от всички мобилни и фиксирани мрежи в страната. Информация и включване може да се заяви и на www.mtel.bg, магазините на М-Тел, Мегалан Нетуърк и Spectrum Net.
/БГНЕС /
Бе то хубаво ама тези двугодишни договори на МТЕЛ със сума ти клаузи с малки букви, трябва човек да е много внимателен!
да не стане като мръсните измекяри от БТК които преподписват договорите като изтекът без да те оведомяват.цяла България реве от тях всеки иска да се махне а не може щото като му е изтекъл договора имало такава клауза в договора със ситни букви те го преподписват.и ако искаш да се махнеш трябва да заплатиш таксите до края на изтичане на договора иначе те съдят.аз им теглих едни маини и квото искат да правят.не мога да им давам по 40,50лв само за домашен телефон и интернет при положение че в момента за 18 лева имам домашен телефон,интернет 10 мегабита и цифрова и аналогова на която пък мога да вържа напълно безплатно ако искам и 20телевизора.това е икономичният пъкет на близоо а имат пъкет които е с 50мегабита интернет.