Имам само ей това:
http://www.net1.bg/tv/programs/
Имам само ей това:
http://www.net1.bg/tv/programs/
Обади се и ги питай или направо ги викни. Затова им плащаш.
Оправих се. Трябвало е да се избере под-регион Turku за Финландия.
попадна ми един приемник Topfield TF-6100DCC (вероятно пловдив дсс) ,но в менюто Инсталаци ми е активно само "Заводски настроки''Menu > "Инсталация" > 359889055555 > отключват се заключените подменюта. Внимавайте дист.управление да е насочено към приемника!
опитах поне с 4-5 кода но нестават някои знели как да го отключа мерс
Опитай с 159 357 147 369 - при мен работеше няколко месеца, преди да го сменят с нов.
не стават но открих начин само ми трябва за TF6100dcc -firmware ,но най чудното
че на сайта го няма този модел ако някой има firmware моля да ми го изпрати .мерси
359 889 055 555 - използваше се преди да го сменят с дадения от neznaiko.
50PK550 ако не е досадно DVB-T/C + Conax (SMIT) + карта Blizoo, страна -- ръчно сканиране (малко е пипкаво).Първоначално публикувано от hristoslav2
Работи чудесно, има разлика в качеството SD 576i (достатъчно очевидна), например между К1 и ARD/ZDF/BBC Entertainment/RAI Storia и т.н. За да няма двусмислие естествено е в полза на последните, което е и разбираемо.
Мислех си и за HD пакета (Планета ), но случайно попаднах на Diva, и с pirate bay проблема бе разрешен навсегда. Встрани от темата Diva кара освен mkv, и FLAC с което нещата напълно се нареждат в полза на качеството.
Ето нови щрихи около БЛИЗУ-УУУУ- София кв. Дружба . Моя позната поради това ,че ще отсъства 2-3 месеца от дома пуска молба за временно спиране на пакета ТВ+интернет с цел да спести таксите. При връщането си заявява , че иска включване отново и тук Близу се намесва с пълната си сила - 10 дена никой не идва да включи/ кабела е срязан до кутията ,която е заключена/ телефони по пет на ден ,писмена жалба , псувни, закани -нищо и нищо ....Явно я наказват за това ,че е използвала такава услуга.
Не просто хората нямат време от глобални повреди и от естествено приоритетни нови абонати а останалите чакат . Аз два месеца рева от тези боклуци че се ебава интернета а те ми одговарят че виждат пинг и че би трябвало да нямам проблем и щели да пратят техници но до днес не са пратили никой , а нета се оправи . Сключих през август нов договор и след два дни ми спряха интернета заради неплатени сметки за септември а август не е истекъл ? отивам до офиса и се оплаках а мацката ми вика - то системата е такава - сложи една чавка и интернета тръгна но за два дни и пак спря . Тогава побеснях и беха обаждания няколко пъти , псувни и след два часа го пуснаха и ми се обади IT специалист да провери .
Казвам го на всеки - ИМА ЛИ ДРУГА ВЪЗМОЖНОСТ ОТ БЛИЗУ БЯГАЙ НАДАЛЕЧЕ - кабелната ползвам на Виваком 10 пъти по добра от тяхната - не пикселизира - а приемника на близу ще го дам на някой приятел на 14 инча да му се кефи колко е добър .
И аз имам странен проблем с цифровата телевизия на NET1 - по-точно с EurosportHD. TV-то ми е Sony 32S3010, открива си всички цифрови канали, вкл. и EurosportHD. Всички се виждат идеално, само на EurosportHD ми дава Service not available.Първоначално публикувано от imarh
В моя ТВ ли е проблема?
И аз да споделя горчив опит с Близу от времето когато бяха Кейбълтел.
Та бях абонат на кабелна и 12 Мб интернет.
15 дни в месеца нета го нямаше изобщо , в останалото време стигаше да 2 Мб.Всеки ден обаждания , молби, псувни.Пусках жалбаи.
Веднъж се измъкна 1 техник , на който му обяснявах как да ми измери скоростта.С помощ на оператора я вдигнаха до 6 Мб.
Каза готово.
-Абе как ще е готово бе аланколу-аз плащам за 12 Мб.
Глас в пустиня.
Зънях на защита на потребителя - не било в тяхната компетенция.Препратиха ме към комисия по далекосъобщенията-пак греда - и в тяхната компетенция не било.
Накрая минах на друг оператор.Мисля ,че договора беше безсрочен.Обажда ми се онзи ден 1 от фирма за събиране на вземанията - Дължал съм 43 лв. - таксите за 2 месеца.Казах му , че няма да платя , ако ще турско да става.Щели да ме вкарат в някакъв списък с длъжници който банките гледали и т.н.
Нямам думи - сигурен съм ,че толкова смотана фирма няма в нито 1 бранш в цяла България.
Да отпарвя и аз 1 призив - БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ТЕЗИ ИДИОТИ - ПОБЕЛЯ МИ КОСАТА С ТЯХ-В ТАКАВА ЯРОСТ НЕ БЯХ ИЗПАДАЛ НИКОГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ.
Този модел е от 2007 година. Какъв тунер има по спесификации? Има ли MPEG4 AVC ?Първоначално публикувано от kamaz
https://forum.setcombg.com/index.php?topic=39161.0
Телевизора ти явно има тунер само MPEG2, а кодировката на HD каналите е MPEG4.Първоначално публикувано от kamaz
Discovery Travel&Living променя името си на TLC
От м. Октомври TLC ще бъде достъпен в България, която ще бъде една от първите страни в Европа получаваща най-добрият женски канал от семeйството на Discovery.
Каналът е насочен към женската аудитория на възраст между 25 и 49 години и ще предлага най-доброто от "лайфстайл" и "риалити" продукциите по света. Преобладаващите теми са: сватби, мода, храна, семейство, пътувания и стил на живот.
От 1-ви Октомври TLC ще наследи Discovery Travel&Living, предлагайки една негова подобрена версия с ново име. Много от познатите и любими на всички жени у нас предавания ще продължат излъчването си по TLC: "Черешката на тортата", "Мечтаната сватба", "L.A. Ink" и др.
Стартиращият TLC ще предложи много висококачествени забавни предавания, отражение на живота и привичките на съвременните жени.
http://www.capital.bg/biznes/media_i..._shum_v_efira/
Между другото от няколко дена спряха по М-сат измислената PRO BG HD направо си беше гавра със зрителите - да сложиш лого HD а да пускаш SD сигнал.
http://www.moreto.net/novini.php?n=100788&p=6