ха добрутро на мегалан феновете:
http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/09...a_83_mln_evro/
ха добрутро на мегалан феновете:
http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/09...a_83_mln_evro/
Както и на Спектрум Нет аудиторията. Не е добра тази новина.Първоначално публикувано от dvdo
И мен не ми харесва тази новина. Клиент съм на Спектрум PON. За мен най-добрата услуга от този тип предлагана в БГ. Моля се дане се "осерат" както Близууу.
п.с. кавичките май не трябваше да ги слагам, щото те така са се омазали чак до ушите.
Тестват DVB-T с по няколко часа на ден в Русе с 5КВ предавател.
За Пловдив имат вече монтирани DVB-T антени и предаватели - били на Копривките и до месец щели да заработят.
Във Варна е стартирал тест на Towercom излъчват се 20 канала 1 Про Бг и 19 БТВ.Тестовите сигнали са пуснати на 22 и 29 UHF.
Днес плащайки таксата към blizoo/cabletel София ми предложиха прИмоция валидна от днес. 130 цифрови+3 HD = 25 лв/мес за първите 6 месеца от 18 месечен договор. Не стана ясно кои HD са включени, какви ще са таксите/програмите след 6-я месец, нито служителите нито сайтът им са в час. Тъй като старият договор изтече отдавна и съм "свободен абонат" с такса 30 лв. вече без свободни HD програми се навих. Дано е за добро
Не успяха да разпечатат договор от системата и за да не ме изпуснат попълниха на ръка готова бланка, в която никъде не пише за промяна на таксите или програмите след 6-я месец.
Между другото някакви девойки обикалят апартаментите по списък, но от всички "изгодни" предложения не знам защо това го пропускат.
Ами тази проблема с 10 HD, стоеше на дневен ред преди няколко месеца, и докато умувах с какво би ме привлекла Планета , та чак и HD, взех че открих Diva плейъра и pirate bay и нещата се наредиха, май.Първоначално публикувано от ppbgbg
Е това вече не го разбирам.... Да подписваш нещо ,което въобще не е ясно какво е и какви ще са последствиятаПървоначално публикувано от ppbgbg
Тия пък не се спряха, все промени.
http://www.blizoo.bg/news/new_bundles_2010_09
Нови пакети, изчезна пак списъка с предлаганите канали от сайта, изчезнаха и промоциите. Цена само за кабелна ТВ не се намира, има я само с дребен шрифт в новината в края на текста.
Май маркетингът им върви от врата на врата и зарибява заблудени възрастни хора единствено.
Това което подписах е доста ясно и ме устройва като цена, тъй като за същото в момента плащам 30 лв. Ако променят условията след 6-я месец, аз имам договор, в който ясно е отбелязано какво трябва да получавам и на каква цена, мога да се откажа, да ги съдя или каквото ми хрумне, но едва ли ще е по-зле от сега.Първоначално публикувано от hristoslav2
В момента Близу са луднали да си подменят промоциите (отново), като най-забавното е че са пуснали последните без да си направят труда да обяснят на служителите си какво точно да предлагат и на какви цени. Всеки който се чуди какво да прави нека да изчака малко - в противен случай рискува след месец да се окаже с променени условия по договора.Първоначално публикувано от deian
П.С. И не се навиквайте на служителите в офисите - те нямат никакво участие в глупостите на Близу. Обикновено тези, дето "мъдрят" простотиите не са виждали клиент, а управляват компанията по таблички и статистика. И никога не си дават телефона за "feedback" дори и на служителите си.
Те са фронта и лицето на фирмата и като са застанали там ще понасят негативите от идиотското управление на компанията . Освен това изобщо не са толкова невинни , защото част от задълженията им е да лъжат и мотаят клиента ,по-правилно е да се каже "жертвата".Първоначално публикувано от Shienar
Не е точно така - работил съм го и в повечето случаи дори не знаеш за какво започват да ти викат. Най-унизителното беше когато научаваш за някоя новост или проблем от клиент, а шефовете ти дори не са наясно за какво става дума или просто са "забравили" да ти кажат. Естествено хората не знаят за това и смятат, че ги лъжеш, че им се подиграваш и т.н. Който не е работил във фронт офис с клиенти той не знае за какво иде реч.Първоначално публикувано от nkd
М да, напълно съм съгласен. Аз съм работил подръжка в интернет доставчик и са ми крещяли за какво ли не, каде от некопетентност, каде по причини независещи от мен. Дори имаше случай в който ме обвиняваха, че съм заразил компютъра с вирус А най-доброто изказване беше, когато един клиент навъртя 10Гб трафик за 1 ден: "А то като гледам филмчетата, нали не се брои за сваляне?", така де човека само го гледа не си го записалПървоначално публикувано от Shienar
Playhouse Disney Channel стъпва на българска територия.
На 1 септември 2010 год., каналът започна излъчване в страните Полша и Турция, като до края на месеца ще увеличи броя на регионите и ще обхване цяла Централна и Източна Европа (включително България), Близкия Изток и Африка Playhouse Disney е детски анимационен канал, създаден със забавно-образователна цел за деца в предучилищна възраст – от 2 до 7 години. Със своята програма, детският канал показва на децата различни свои герои и техните приключения, като в същото време запознава зрителите си с различни предмети от ежедневието ни и тяхната употреба.
Новият 24-часов детски анимационен канал ще разкрие на най-малката аудитория света, в който живеят, ще ги срещнат с различни животни, ще ги запознаят с класическата музика и изкуството, герои като Мики Маус и патока Доналд, ще им помагат да се научат да броят, да разпознават цветовете – и това са само част от уменията, които малчуганите ще могат да владеят с героите на Дисни.
Медийното пространство на Балканите, скоро ще получи още една нова специализирана в информацията телевизия "Al Jazeera Balkans". Програмата ще се излъчва на босненски език, който трябва да бъде един от ключовите елементи, които са необходими за неговото популяризиране и разширяване по кабел, IPTV и DTH платформи в Хърватия, Сърбия и Черна гора.
Каналът трябва да заработи в началото на 2011.
http://www.dnes.bg/world/2010/09/18/...alkanite.99148
Някой има ли представа и знае ли дали при Булсатком може да бъде сменен приемника ? Т.е. вместо стандартния, който ти дават да вземеш от тях такъв, който има HDMI изход, без обаче да минаваш на HD пакета ? Т.е. оставаш си на съответния пакет, но просто взимаш друг приемник с цел по-добра картина ...