Страница 56 от 99 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследноПоследно
Резултати от 826 до 840 от общо 1473

Re:Кабелна телевизия и оператори DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2010

ха добрутро на мегалан феновете:
    http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/09...a_83_mln_evro/

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от dvdo
    ха добрутро на мегалан феновете:
    http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/09...a_83_mln_evro/
    Както и на Спектрум Нет аудиторията. Не е добра тази новина.

4. Тук е от
    Dec 2009

И мен не ми харесва тази новина. Клиент съм на Спектрум PON. За мен най-добрата услуга от този тип предлагана в БГ. Моля се дане се "осерат" както Близууу.
    п.с. кавичките май не трябваше да ги слагам, щото те така са се омазали чак до ушите.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Тестват DVB-T с по няколко часа на ден в Русе с 5КВ предавател.

За Пловдив имат вече монтирани DVB-T антени и предаватели - били на Копривките и до месец щели да заработят.

Във Варна е стартирал тест на Towercom излъчват се 20 канала 1 Про Бг и 19 БТВ.Тестовите сигнали са пуснати на 22 и 29 UHF.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Живее в
    София - Младост

Днес плащайки таксата към blizoo/cabletel София ми предложиха прИмоция валидна от днес. 130 цифрови+3 HD = 25 лв/мес за първите 6 месеца от 18 месечен договор. Не стана ясно кои HD са включени, какви ще са таксите/програмите след 6-я месец, нито служителите нито сайтът им са в час. Тъй като старият договор изтече отдавна и съм "свободен абонат" с такса 30 лв. вече без свободни HD програми се навих. Дано е за добро

Не успяха да разпечатат договор от системата и за да не ме изпуснат попълниха на ръка готова бланка, в която никъде не пише за промяна на таксите или програмите след 6-я месец.

Между другото някакви девойки обикалят апартаментите по списък, но от всички "изгодни" предложения не знам защо това го пропускат.

7. Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от ppbgbg
    Днес плащайки таксата към blizoo/cabletel София ми предложиха прИмоция валидна от днес. 130 цифрови+3 HD = 25 лв/мес за първите 6 месеца от 18 месечен договор. Не стана ясно кои HD са включени,
    Ами тази проблема с 10 HD, стоеше на дневен ред преди няколко месеца, и докато умувах с какво би ме привлекла Планета , та чак и HD, взех че открих Diva плейъра и pirate bay и нещата се наредиха, май.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ppbgbg
    Не успяха да разпечатат договор от системата и за да не ме изпуснат попълниха на ръка готова бланка, в която никъде не пише за промяна на таксите или програмите след 6-я месец.
    Е това вече не го разбирам.... Да подписваш нещо ,което въобще не е ясно какво е и какви ще са последствията

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Тия пък не се спряха, все промени.
    http://www.blizoo.bg/news/new_bundles_2010_09
    Нови пакети, изчезна пак списъка с предлаганите канали от сайта, изчезнаха и промоциите. Цена само за кабелна ТВ не се намира, има я само с дребен шрифт в новината в края на текста.
    Май маркетингът им върви от врата на врата и зарибява заблудени възрастни хора единствено.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Живее в
    София - Младост

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Е това вече не го разбирам.... Да подписваш нещо ,което въобще не е ясно какво е и какви ще са последствията
    Това което подписах е доста ясно и ме устройва като цена, тъй като за същото в момента плащам 30 лв. Ако променят условията след 6-я месец, аз имам договор, в който ясно е отбелязано какво трябва да получавам и на каква цена, мога да се откажа, да ги съдя или каквото ми хрумне, но едва ли ще е по-зле от сега.

12. Member Аватара на Shienar
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Тия пък не се спряха, все промени.
    В момента Близу са луднали да си подменят промоциите (отново), като най-забавното е че са пуснали последните без да си направят труда да обяснят на служителите си какво точно да предлагат и на какви цени. Всеки който се чуди какво да прави нека да изчака малко - в противен случай рискува след месец да се окаже с променени условия по договора.

П.С. И не се навиквайте на служителите в офисите - те нямат никакво участие в глупостите на Близу. Обикновено тези, дето "мъдрят" простотиите не са виждали клиент, а управляват компанията по таблички и статистика. И никога не си дават телефона за "feedback" дори и на служителите си.

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Shienar

П.С. И не се навиквайте на служителите в офисите - те нямат никакво участие в глупостите на Близу. Обикновено тези, дето "мъдрят" простотиите не са виждали клиент, а управляват компанията по таблички и статистика. И никога не си дават телефона за "feedback" дори и на служителите си.
    Те са фронта и лицето на фирмата и като са застанали там ще понасят негативите от идиотското управление на компанията . Освен това изобщо не са толкова невинни , защото част от задълженията им е да лъжат и мотаят клиента ,по-правилно е да се каже "жертвата".

14.  

15. Member Аватара на Shienar
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Те са фронта и лицето на фирмата и като са застанали там ще понасят негативите от идиотското управление на компанията . Освен това изобщо не са толкова невинни , защото част от задълженията им е да лъжат и мотаят клиента ,по-правилно е да се каже "жертвата".
    Не е точно така - работил съм го и в повечето случаи дори не знаеш за какво започват да ти викат. Най-унизителното беше когато научаваш за някоя новост или проблем от клиент, а шефовете ти дори не са наясно за какво става дума или просто са "забравили" да ти кажат. Естествено хората не знаят за това и смятат, че ги лъжеш, че им се подиграваш и т.н. Който не е работил във фронт офис с клиенти той не знае за какво иде реч.

16. Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от Shienar
    Не е точно така - работил съм го и в повечето случаи дори не знаеш за какво започват да ти викат. Най-унизителното беше когато научаваш за някоя новост или проблем от клиент, а шефовете ти дори не са наясно за какво става дума или просто са "забравили" да ти кажат. Естествено хората не знаят за това и смятат, че ги лъжеш, че им се подиграваш и т.н. Който не е работил във фронт офис с клиенти той не знае за какво иде реч.
    М да, напълно съм съгласен. Аз съм работил подръжка в интернет доставчик и са ми крещяли за какво ли не, каде от некопетентност, каде по причини независещи от мен. Дори имаше случай в който ме обвиняваха, че съм заразил компютъра с вирус А най-доброто изказване беше, когато един клиент навъртя 10Гб трафик за 1 ден: "А то като гледам филмчетата, нали не се брои за сваляне?", така де човека само го гледа не си го записал

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Playhouse Disney Channel стъпва на българска територия.
    На 1 септември 2010 год., каналът започна излъчване в страните Полша и Турция, като до края на месеца ще увеличи броя на регионите и ще обхване цяла Централна и Източна Европа (включително България), Близкия Изток и Африка Playhouse Disney е детски анимационен канал, създаден със забавно-образователна цел за деца в предучилищна възраст – от 2 до 7 години. Със своята програма, детският канал показва на децата различни свои герои и техните приключения, като в същото време запознава зрителите си с различни предмети от ежедневието ни и тяхната употреба.
    Новият 24-часов детски анимационен канал ще разкрие на най-малката аудитория света, в който живеят, ще ги срещнат с различни животни, ще ги запознаят с класическата музика и изкуството, герои като Мики Маус и патока Доналд, ще им помагат да се научат да броят, да разпознават цветовете – и това са само част от уменията, които малчуганите ще могат да владеят с героите на Дисни.

Медийното пространство на Балканите, скоро ще получи още една нова специализирана в информацията телевизия "Al Jazeera Balkans". Програмата ще се излъчва на босненски език, който трябва да бъде един от ключовите елементи, които са необходими за неговото популяризиране и разширяване по кабел, IPTV и DTH платформи в Хърватия, Сърбия и Черна гора.
    Каналът трябва да заработи в началото на 2011.
    http://www.dnes.bg/world/2010/09/18/...alkanite.99148

18. Тук е от
    Sep 2010

Някой има ли представа и знае ли дали при Булсатком може да бъде сменен приемника ? Т.е. вместо стандартния, който ти дават да вземеш от тях такъв, който има HDMI изход, без обаче да минаваш на HD пакета ? Т.е. оставаш си на съответния пакет, но просто взимаш друг приемник с цел по-добра картина ...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 56 от 99 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Цифрова кабелна телевизия DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 410
    Последно: 14-12-24, 03:06
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Интерактивна телевизия и оператори IPTV / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 73
    Последно: 30-05-20, 19:03
  4. TV NET - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От citizen във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 3
    Последно: 10-08-17, 18:13
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе