Явно интернет от Булсат не е добра алтернатива. Ще си оставам на ВИЗИОНЕТ май, като гледам за сега освен тях и N3 друго нищо не става в Пловдив. Лошото е че само нет предлагат , ако имаше и цифрова щеше да е добре.Първоначално публикувано от deian
Явно интернет от Булсат не е добра алтернатива. Ще си оставам на ВИЗИОНЕТ май, като гледам за сега освен тях и N3 друго нищо не става в Пловдив. Лошото е че само нет предлагат , ако имаше и цифрова щеше да е добре.Първоначално публикувано от deian
Че това си е класика при договорите на Ментел, ти откъде мислиш, че гледат БТК?Първоначално публикувано от venci79
С точен препис на рекламното представяне за пакет "телевизия+интернет" не разбирам посланието или рекламата която искаш да направиш.Първоначално публикувано от MONI56
Да не се получи пак проблемния казус ".... нямате телевизия защото имате проблем със интернета....", т.е. М-Тел прехвърляха проблема на интернет доставчика!!!
Редно е да дадеш и мнение относно тази нова/стара услуга.
Не съм специалист.Просто публикувах актуална информация , за мнения от разбирачи.Първоначално публикувано от kall
Телевизията на М-Тел, Мегалан и Спектър Нет е IPTV с всичките следващи от това позитиви и негативи. На някои започва да им сече щом пуснат торент клиента.
някой може ли да сподели мнение за хд приемника на булсат, знам че не е много цветущ, но нямам друг избор (всички цифрови кабеларки ме режат като им кажа, че блока няма номер). ТВ-то е lg 42ld750. Днес ходих до булсат и ми казаха, че за 4.80 ще дадат ХД и няма ограничение на кой план (всичко над икономичен).
Иване, освен, че ZHD-то е нефункционално и с него можеш да гледаш само Булсат (че и без MAD), бонусът към това е, че забива. Сам преценявай дали да се впуснеш в тази авантюра.
Ами доколкото разбрах спират ирдето , така че едва ли мога да си купя друг приемник. Ще се ослушам за още варианти
А какъв ще е този нов STB на Blizoo, който ще се доставя от 2011? Мен принципно ме интересува PVR възможности и HDMI 1080p.
близу дават кам модул (срещу 80лв)
Имат и нов приемник. Видях го в офиса им. Малък черен с HDMI изход.
Който се оказа, че единствения му плюс е HDMI. По-бавен е от Topfield-а.
Въпрос
Ако сменя кабела от Булсат с този http://www.monoprice.com/products/pr...seq=1&format=2 или с 24AWG ще е по-добре ли / 24AWG по-добро качество ли ще ми даде/?
Единственият начин да подобриш сигнала на Булсат е да намалиш размера на TV.Имам HDMI Сони за 100-на лева ,Хама хоме театър за около 40 и нонейм за 10лв.За мое огорчение всички предават еднакво и колкото да се напъвам не виждам разлика.Посочените от теб кабели на Монопрайс са същото качество като тези на Булсатком.ъпрос
Ако сменя кабела от Булсат с този http://www.monoprice.com/products/pr...seq=1&format=2 или с 24AWG ще е по-добре ли / 24AWG по-добро качество ли ще ми даде/?
PS.Братовчед ми е в Барселона и беше сменил чинията с някаква 180см и е доста доволен.
Размера на чинията няма никакво отношение към качеството на картината. Ако не ти накъсва с 60 см и гледаш всичко нормално, и 3 метра да сложиш положението ще е същото откъм качество на изображението.