Страница 77 от 99 ПърваПърва ... 2767757677787987 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,141 до 1,155 от общо 1473

Re:Кабелна телевизия и оператори DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Не съм сигурен дали тук е мястото да попитам, а и търсачката не помага много, тъй като на всяка страница почти има реклама за дограма...

Въпросът - колебая се за телевизия на Виваком, което означава че най-вероятно трябва да се пробива PVC дограмата, която не ми се дупчи много. Някой има ли идея добре ли се уплътнява от техниците на Виваком, или клиента трябва да се оправя индивидуално.
    Благодаря.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2006

А примерно MONSTER или някаква друга марка ? А и тия от Булсат няма ли най-после да си оправят малко качеството ?

Размера на чинията няма никакво отношение към качеството на картината. Ако не ти накъсва с 60 см и гледаш всичко нормално, и 3 метра да сложиш положението ще е същото откъм качество на изображението.

Някъде бях чел и зависи от Db.

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

От dB зависи доколко имаш запас да не ти накъсва при лошо време и да гледаш нормално. Качеството не се променя обаче.

rsync - не дупчи дограмата, дупчи стената. От Виваком не очаквай нищо повече от монтаж на антената, ако и това изобщо направят както трябва.

5. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от deian
    rsync - не дупчи дограмата, дупчи стената. От Виваком не очаквай нищо повече от монтаж на антената, ако и това изобщо направят както трябва.
    Благодаря за отговора. Ами няма да е Виваком значи, доста дебела е стената, за следващата дограма ще знам като се слага да предвидя евентуално някакъв отвор за кабел в пяната преди замазването, не знам дали е глупава идея де, не ми се смейте много

Ivanpet и elkos и на вас благодаря за помощта.

6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010

Има си 30-40-50 см бургии, въобще не е страшно, малко гипс, евентуално гофрирано маркуче и си бомба. Аз така си правя кабелите, даже сега дупчих наскоро на нивото на первазите на ламината, така няма видими дупки, а кабела върви през первазите, играчка е, но пък става красиво. Като дупчиш стените няма какво да стане, най-много един гипс и латекс да трябва да удариш, за да запушиш дупката, а дограмата зор ще я оправиш.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Аз пък си сложих плосък коаксиален кабел за преход през дограма и нищо не съм дупчил!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от ivanpet
    Ами доколкото разбрах спират ирдето , така че едва ли мога да си купя друг приемник. Ще се ослушам за още варианти
    Засега не го спират, но дори и да го спрат едва ли ще останат само с булкрипт така че не трябва това да те спира.

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Булсат трябва да са луди в момент когато започва масово слагане на сат. тунери в телевизорите да останат само на това куцо криптиране булкрипт без възможност за КАмодул.

11. Тук е от
    Nov 2010

Абсолютно. Ако досега не им е светнало колко клиенти губят, че няма възможност за работа без STB ....
    При мен лично основния критерии за избор на оператор бе липсата на STB т.е. едно дистанционно и едно тъпо устройство по-малко, както и второ липсата на антена на терасата, поради което Булсат тотално отпадна (не отговарят и на двете, и допълнително ме изнервиха с бруталното налагане с купуване на мачове и излъчването САМО по техните скапани канали), Мегалан също (въпреки че от години ползвам техен нет, и нямам никакви намерения да ги сменям), та така стигнах до близууууу .... Засега съм повече от доволен от качеството на цифровата с СА модул, явно в нашия квартал мрежата е читава и няма пропадане и бонус аналогова на останалите телевизори вкъщи, което не е никак малко за мен.

12. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Може би след известно време ,когато окончателно обединят мрежите , това ще освободи време на техниците и прослувутия съпорт на Близууу ще се подобри. Иначе сигнала им е на добро ниво, когато мрежата няма проблем разбира се.

13. Member Аватара на Shienar
    Тук е от
    Jan 2010

До колкото познавам нагласите на Булсат скоро няма и да имат CAM модули. Оператор, който набляга предимно на клиенти, намиращи се в затънтени места и които нямат никаква възможност за друг избор не е особено загрижен за тях.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2007

Цитат Първоначално публикувано от Shienar
    До колкото познавам нагласите на Булсат скоро няма и да имат CAM модули. Оператор, който набляга предимно на клиенти, намиращи се в затънтени места и които нямат никаква възможност за друг избор не е особено загрижен за тях.
    Защо държиш да си купиш CAM модула точно от Булсат? Ето ти модули и то на нормални цени:
    http://www.sattvshop.com/index.php?m...9711009fb86720
    http://satshop.bg/product.php?id_product=87

Освен това дистанционните на повечето нови сателитни приемници управляват без проблеми всякакви марки телевизори. Аз съм с IPBox 910HD и с неговото дистанционно управлявам LG 42LD750.

16. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Имат и нов приемник. Видях го в офиса им. Малък черен с HDMI изход.
    Цитат Първоначално публикувано от deian
    Който се оказа, че единствения му плюс е HDMI. По-бавен е от Topfield-а.
    За Topfield TF7700HCCF, с който се гледат HD програмите ли става въпрос или за друга марка тунер, защото този не е много малък. Иначе качеството на картината с този тунер е много добро според мен в сравнение с другия само за цифровите канали, който е сив на цвят, но му забравих модела.

17. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Някой пуснал ли си е TV от промоционалния пакет с Internet 30-40-50 MBps на Mtel? Да сподели впечатления за STB (същото ли е като при Quarto) и качеството на картина и звук, ако е възможно...
    Днес питах в единия от магазините какъв е преноса до дома и ми отговориха, че е с оптика от мрежата на SpectrumNet. Колко е вярно не знам!

18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от DigiPro
    Освен това дистанционните на повечето нови сателитни приемници управляват без проблеми всякакви марки телевизори. Аз съм с IPBox 910HD и с неговото дистанционно управлявам LG 42LD750.
    тоест грубата сметка показва - 600лв за стб, 100-200 (чиния, кабели и тн), 80лв на булсат за ирдето ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 77 от 99 ПърваПърва ... 2767757677787987 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Цифрова кабелна телевизия DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 410
    Последно: 14-12-24, 03:06
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Интерактивна телевизия и оператори IPTV / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 73
    Последно: 30-05-20, 19:03
  4. TV NET - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От citizen във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 3
    Последно: 10-08-17, 18:13
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе