При Скат си върви всичко /и TV+/.
При Скат си върви всичко /и TV+/.
С какъв телевизор си чувал сам ,че някой модели на самсунг разкодират на скат цифровите.При мен тв пюс не баца.
Сега видях ,че отговаряш на колегата.
Разгледах почти всичко свързано с публикацийте за CONAX на телевизора(samsung ue46c5000)но тв-то отказва да приеме мадула.От Blizoo техниците го бориха три часа за да тръгне и след първото спиране на телевизора вече не става нищо.Ако друг е имал същия проблем и е успял да го реши моля да сподели ще съм много благодарен
Какъв точно беше модулът? Искай Conax SMIT.
Той питаше за VH1 и някои други ,които повечето кабеларки ги свалят от Булсат.Иначе TV+ не е от свободните при Скат ,от по-основните БГ канали свободни са БТВ ,Диема, Диема 2,БТВ синема и БТВ комеди, Ринг.бг и Фокс крайм .Първоначално публикувано от naumovi
С тези Грифин явно проблемите са големи. С LG 42LE5300, произведен август 2010 има адски проблеми... Не знам каква е кодировката и какво се случва, но повече от месец не могат да накарат Cl модула да работи с телевизора, като преди това стана 100% ясно, че ТВ-то е наред. Да уточня - кабелната е Корес нет - София.
Корес Нет предлагат IP телевизия ако не се лъжа.
Да... 3 различни екипа изпращаха. Силата на сигнала бе 60%, направиха я 99%. Качеството също. Аз ходих до офиса им няколко пъти. Слагаха други Cl модули, какво ли не. Решение няма. Идваха от LG, тестваха телевизора и се оказа, че при него всичко е наред, а проблемът е в кодировката. Иначе в Корес се опитват да решат проблема (след като редовно ги търся по телефона и мейли), но... засега без никакъв успех.
Техникът от LG каза, че скоро са имали подобен проблем, но с Близу. Решили са го с промяна в стъпката на търсене.
И как точно ще гледаш IP телевизия без техния тунер? Струва ми се невъзможно с какъвто и да е модул.
Те предлагат и IPTV, и DVB-C. Той по всичко личи, че е на второто - т.е. с коаксиален кабел до телевизора.
Благодаря на всички отзовали се-реших проблема като пуснах ъпдейт на фърмуера и всичко си дойде на място.Специални благодарности на hristoslav2 използвах неговите линкове за да намеря ъпдейта
СКК - same same, but the same - няма VH1. ХБО и Синемакс - показва, че има сигнал, но не съм абониран за да потвърдя. ТВ+ така или иначе нямаме. HD-тата са си тук - НГ, Дискавъри, Планета и Евроспорт.Първоначално публикувано от deian
Тия от Скат май имат шпионин тука ,след като вчера написах това и днес вече Диемите и БТВ синема /+МТВ денс ,Вива Германи и VH1 класик ,които вървяха на същия транспондер /са кодирани.Първоначално публикувано от svetlio1
Напиши какви промени си забелязал в новият фирмуер в темата за телевизори LG.Първоначално публикувано от rvidelov
При мен тази сутрин нямаше HBO - на М-сат Варна съм. Вечерта ,като се прибера ще проверя пак ,дали има някаква промяна.
Възможно е. Няколко кабелни техници от различни оператори са ми писали във форума. Когато обаче им поискам техническа информация -отказват или се правят на ударени...Първоначално публикувано от svetlio1
hristoslav2 HBO-то го има. Просто МСАТ за пореден път разместиха честотите.