Благодаря за бързия отговор Hristoslav2. А няма ли вариант със конакс модул и карта?
Благодаря за бързия отговор Hristoslav2. А няма ли вариант със конакс модул и карта?
Не знам-позвъни на Мегалан и ги попитай.
казват че може, но не си заслужавало, но пък тук пише че картината през този модул е по добра. Ти какво мислиш?
Свържи се с тях и се договори, да вземеш модул с карта за тестов период. Примерно за 3 дни - да прецениш качеството на картината и броя програми.
Благодаря много за съветите hristoslav2, ще пробвам как е и ще пиша!!!
Няма не използват тазитехнология. Само техен сет топ.Първоначално публикувано от hristoslav2
Megalan предлагат IPTV!!!
Вградения тунер можеш да го ползваш с доставчици като Blizoo, Net 1 и др.
Всичките ми канали пак са разбъркани. Позлзвам модул и карта на МСАТ. Май е от опциите "актуализиране на програми" - включено. Нямам нерви пак 155 канала..... отврат.
М-сат вече имат 25 HD програми
Travel Channel HD
Luxe TV HD
Eurosport HD
myZen.TV
National Geographic HD
Nat Geo Wild HD
History HD
Arte HD
Das Erste HD
Servus TV HD
dance TV HD
Discоvery HD
ZDF HD
The Food Network HD
BBC HD
HD Спорт
MTVN HD
Anixe HD
Test HD
m2 HD
Fashion One HD
Test Footbol HD
Duna HD
Test HD2 /Sky calcio HD/
Planeta HD
Tiankov TV HD
а на NET1 изчезна цифровата MTV (
Здравейте,
Скоро ще си взимам Samsung 32C650 и ще сменям квартирата, та кой оператор бихте ми препоръчали за района на Младост 4 в София? Мислех си на Мегалан - нямам никакви оплаквания за интернета им и има много добър support. Но не знам как им е телевизията.
Кой според вас е най-добре? По принцип "гледам" музикални канали (VH1, The voice) и Discovery/Nat Geo и каквито още има
Благодаря Ви.
Здравейте,ще пуснат ли отново HD програмите на BBC Cable.
Ако мислиш да ползваш вградения тунер на телевизора изборът не е голям -> Net1 или Blizoo. Мегалан са със LAN Set-top (дистанционно на телевизора, дистанционно на set-top-а ...) Аз лично съм на Net1 - доволен съм от качеството и поддръжката както на интернет така и на цифровата TV, сигнала не е кодиран (нямаш допълнителни допълнителни главоболия и инвестиции за декодер за TV), недостатък е че няма много HD канали, както и разни "премиум" пакети с HBO, Cinemax ... но каналите които гледаш ги има От Blizoo май доста реват ... но аз нищо не мога да кажа - не съм им бил клиент никога
Бих казал да избягваш Близу, макар че зависи в кой район, може в Младост да са добре. Както казаха колегите преди мен - нямаш много варианти ако искаш да си ползваш вградения тунер
Здравейте, имам същия проблем с коя кабелна в Бургас ще мога да ползвам вградения тунер на телевизора от подписа ми благодаря предварително.