Страница 94 от 99 ПърваПърва ... 44849293949596 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,396 до 1,410 от общо 1473

Re:Кабелна телевизия и оператори DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2010

Здравейте. Някой знае ли Формула 1 по тв 7 в какъв формат се излъчва официално 16x9 или 4x3, защото сутринта се изненадах като гледах квалификацията и беше 4/3. На blizoo съм. Тв-то ми е Тошиба xv733. Като разпъна на Super Live се реже малко. Одеве гледам качения торент в замунда и виждам, че е 16/9. Моля за пояснения, защото е доста тъпо 4/3 , ако е.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

@brisko, проблемът е в кабеларката, не в телевизора.

@Hypnosia, TV7 излъчва формулата в 4:3 формат, в който е вкаран 16:9 сигнал. Реално телевизорът ти обаче го разпознава като 4:3, защото не се подава нужната съпътстваща информация. За телевизорът ти каналът е 4:3 и той наистина си е такъв.

4. Тук е от
    Oct 2010

Deian, благодаря ти за поясненията. Баси идиотите. Хубав ден.

5. Тук е от
    May 2010

Здравейте,на BBC Cable съм и аз имам същият проблем.При сканиране на цифрови програми ми припокрива четири пакета 386Mhz,394Mhz,402Mhz,410Mhz.От тези пакети ми инсталира само един.Всичките са с по-осем програми.Моят tv e Samsung C650.Ако някой се е справил с такъв проблем моля да пише.При LG няма такъв проблем всички програми се запаметяват и то не по азбучен ред,а по пакети от 314Mhz до 418Mhz.Поздрави!

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Здрасти,
    повечето телевизори са капризни към канали с еднакви sid-ове, пък били те и на различни честоти. Вината е в оператора. Примерно на 386 Mhz имаш канал със SID 24. Но на 402 Mhz имаш различен канал, който обаче пак е пуснат със SID 24. Това води до конфликт и телевизорът не знае кой канал да възпроизведе и дори запомни.

7. Тук е от
    Oct 2010

Миналата година излъчваха ф1 в 16/9, сега защо е 4/3, тяхната..... Другото, което е, къде е Иван Тенчев!????

8.  

9. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Цитат Първоначално публикувано от emog
    Здравейте,на BBC Cable съм и аз имам същият проблем.При сканиране на цифрови програми ми припокрива четири пакета 386Mhz,394Mhz,402Mhz,410Mhz.От тези пакети ми инсталира само един.Всичките са с по-осем програми.Моят tv e Samsung C650.Ако някой се е справил с такъв проблем моля да пише.При LG няма такъв проблем всички програми се запаметяват и то не по азбучен ред,а по пакети от 314Mhz до 418Mhz.Поздрави!
    Почти всички абонати на ББС Кейбъл в гр. Казанлък имат подобни проблеми с оператора. Лошото е, че няма как да се доберем до достоверна информация. На телефона се обажда някаква полу-грамотна кака, която работи с един единствен отговор "ще предам на колегите" и всичко свършва. Мой познат ми каза, че чакали някаква нова техника с която щели да решат всичките ни проблеми, но никой не знае кога. Трябва или постоянно да ги притесняваме или да се махаме.

10. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Цитат Първоначално публикувано от abv
    Почти всички абонати на ББС Кейбъл в гр. Казанлък имат подобни проблеми с оператора. Лошото е, че няма как да се доберем до достоверна информация. На телефона се обажда някаква полу-грамотна кака, която работи с един единствен отговор "ще предам на колегите" и всичко свършва. Мой познат ми каза, че чакали някаква нова техника с която щели да решат всичките ни проблеми, но никой не знае кога. Трябва или постоянно да ги притесняваме или да се махаме.
    Ще се реши когато ги купят ония дървари от Близу аз вече на близу нямам тоя проблем , а от предишния оператор го имах същия .

11. Тук е от
    Oct 2010

Колеги, имам някакви смущения със звука на телевизията, пръщи гадно. На близооо съм и връзката с тв-то ми е посредством скарт, дали е от него? Приемника има и hdmi, ако го вържа с него дали ще се оправи, има и някакви черти, в смисъл, като превклювам каналите и виждам в черното по време на превключването черти. Това сигурно е от кабела?

12. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Скарт кабелите са трагедия - защо не използваш цифровия изход на приемника ?

13. Тук е от
    Oct 2010

jonov, благодаря за вниманието, били ми дал линк какъв кабел да си взема и да не е много скъп, а да върши работа. А с hdmi, няма ли да стане ?

Утре или вдруги ден, ще си взема hdmi 1,5м и ще видя как ще е.

14.  

15. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Да де - за него става въпрос , там сигнала е цифров
    Прикачени изображения Прикачени изображения

16. Тук е от
    Oct 2010

Ясно, мерси jonov.

17. Тук е от
    Jan 2010

Моля някой който е на ВВС-кейбъл Казанлък, нека да си погледне EPG-то на пакета програми където е и К1,БТВ и да провери правилно ли е времето на текущите предавания и това което изписва EPG,защото при мен се изписва текущото време,а срещу него името на предаване което трябва да започне след 1 час. Това несъответствие от излъчването ли е или аз нещо в ТВ-то ли съм разцентровал? Благодаря за вниманието.

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

КТ "Скат" откриха EPG -вече има на някои програми /освен това ,което си го имаше на немските програми и така го сваляха от сателит/ .На В750 ми излиза ,но на Тошиба-та нещо пак не се получава ,може би ще трябва пълно сканиране -ужас ,2-3часа. На операторските Делти разбира се само "текущо" и "следващо" все още ,може би ще има ъпдейт.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 94 от 99 ПърваПърва ... 44849293949596 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Цифрова кабелна телевизия DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 410
    Последно: 14-12-24, 03:06
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Интерактивна телевизия и оператори IPTV / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 73
    Последно: 30-05-20, 19:03
  4. TV NET - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От citizen във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 3
    Последно: 10-08-17, 18:13
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе