Светлио сега като го съобщи да не вземат да го спрат кат миналиа път с програмите.
Светлио сега като го съобщи да не вземат да го спрат кат миналиа път с програмите.
Те явно сега тестват ,защото трябва да мине и ъпдейт на Делтите ,подобен на този на Булсат ,за да може да го показват .Дано да вкарат и авто формат с ъпдейта ,че сега се налага постоянно превключване 4/3 - 16/9 . При теб на ЛГ излиза ли /на Дискавъри ,НВО ,CN ,Романтика и др./ ,защото при мен на Тошиба-та не ще /а немските си излизат / а на Самсунг-а -да?
Не баца ЕПГ-то на лг-то ама да ти споделя чувал сам от скатажии ,че някои модели на самсунг и панасоник отключват почти всички канали но незнам кои щото не ми споделиха.
Забравих да ти кажа немските си им работи даже някои немски имат долби дижитъл.
Това от край време е така и при мен е същото с панасоник, къде обаче се загубиха HD каналите и кога ще се появят, защото без тях си е бая постна работа.Първоначално публикувано от brisko
На Близу съм и днес приятел ми даде един Конакс и реших да прегледам за какво става дума и какво да видя , един по един отключи всички канали / пише кодиран канал и след малко тръгва/ без HD и HBO/Cinemax . На пакет 80 канала съм но не знам възможно ли е самия модул да е хакнат ? А телевизора ми е Панасоник 2009 г .
Да не би да е имало карта вътре?
Как да е имало? - сложил съм моята от приемника .
Е така де, сложил си модул, сложил си и карта. Нормално е да ги разкодира, но само тези според пакета ти - 80 канала.Първоначално публикувано от jonov
Близу -то нещо пак барат - разместват канали, някой спират, други тръгват - почвам леко да се дразня!
Няма как да стане това без карта ,отварят се само некодираните и тези ,които не са припокрити от други .Наистина на Самсунг-а на един и същи кабел се гледат повече програми от Тошиба-та ,но това се дължи по-скоро на настройките на тунера -при Тошиба явно е настроен за идеални мрежи.Първоначално публикувано от naumovi
Чакай , чакай , не си прочел първия ми пост , аз съм на пакет 80 канала и приемника на бъзльовците толкова си хваща , другите са кодирани . Тук става въпрос че с този модул разкодира всичките - не че имам нещо противПървоначално публикувано от katlak
И при мен се получи същото.Абонат съм на Близо-пакет 80 програми с приемник Топфийлд и ТВ LG 550,без КА модул.От седмища,откакто бърникаха програмите и спираше телевизията изведнъж взе да показва 130 програми.Не зная от какво е ?Първоначално публикувано от jonov
И преди това се е получавало - обикновено когато настройват нещо по честотите на каналите. Преди време имаше момент с проблем в партидите CONAX карти - докато се изчисти всички канали стояха отключени. Ползвайте докато можете - обикновено не трае повече от седмица-две.
Проблема не е във твоя телевизор, а във кабелния оператор. Не са си оправили някои пидове в цифровата мрежа. Ако цифровите боксове четат EPG а телевизорите не , това означава че има несъответствие във EIT, NID и SID на съответните канали. Някои боксове четат EIT без да се интересуват от останалите параметри (напр. Topfield) и затова им излиза EPG. Повечето LCD като например LG използват трите параметъра и ако няма съответствие , няма и EPG.Първоначално публикувано от naumovi
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1302867619[/time]_________________________________________________
Отговарям на brisko по проблема със запомнянето на каналите. Отново е от кабелния оператор. Има дублиране на SID. Когато на различни честоти има един и същи SID някои телевизори запомнят програмите от първата набрана честота а на останалите само имената на каналите. При мен проблема съм го виждал на някои модели на TOSHIBA и SONY.
popalavnik
Благодаря за инфото-поставено е във FAQ