Страница 95 от 99 ПърваПърва ... 45859394959697 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,411 до 1,425 от общо 1473

Re:Кабелна телевизия и оператори DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Светлио сега като го съобщи да не вземат да го спрат кат миналиа път с програмите.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Те явно сега тестват ,защото трябва да мине и ъпдейт на Делтите ,подобен на този на Булсат ,за да може да го показват .Дано да вкарат и авто формат с ъпдейта ,че сега се налага постоянно превключване 4/3 - 16/9 . При теб на ЛГ излиза ли /на Дискавъри ,НВО ,CN ,Романтика и др./ ,защото при мен на Тошиба-та не ще /а немските си излизат / а на Самсунг-а -да?

4. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Не баца ЕПГ-то на лг-то ама да ти споделя чувал сам от скатажии ,че някои модели на самсунг и панасоник отключват почти всички канали но незнам кои щото не ми споделиха.

Забравих да ти кажа немските си им работи даже някои немски имат долби дижитъл.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от brisko
    Имам проблем със запаметяването на отделните цифрови пакети с програми в паметта на ТВ. Ползвам единствената кабелна телевизия в района - ВВС кейбъл гр.КАЗАНЛЪК.До преди няколко дена поне първия пакет на 314Мхц си стоеше на мястото, сега се добави и към другите 386,394,402 и 410Мхц, които се припокриваха и вече станаха 5 пакета от които ТВ запаметява само 1 и това е направо меко казано изнервящо.Реално едновременно мога да запаметя програмите само от един от петте пакета, така губя едва ли не половината от излъчваните програми. Какво да направя за да реша този проблем? Тв-то ми е SAMSUNG LE-32B650. Дали ще има скоро някакво решение на проблема защото това си е истинско мъчение?
    Това от край време е така и при мен е същото с панасоник, къде обаче се загубиха HD каналите и кога ще се появят, защото без тях си е бая постна работа.

6. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

На Близу съм и днес приятел ми даде един Конакс и реших да прегледам за какво става дума и какво да видя , един по един отключи всички канали / пише кодиран канал и след малко тръгва/ без HD и HBO/Cinemax . На пакет 80 канала съм но не знам възможно ли е самия модул да е хакнат ? А телевизора ми е Панасоник 2009 г .

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Да не би да е имало карта вътре?

8.  

9. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Как да е имало? - сложил съм моята от приемника .

10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от jonov
    Как да е имало? - сложил съм моята от приемника .
    Е така де, сложил си модул, сложил си и карта. Нормално е да ги разкодира, но само тези според пакета ти - 80 канала.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Близу -то нещо пак барат - разместват канали, някой спират, други тръгват - почвам леко да се дразня!

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от naumovi
    Не баца ЕПГ-то на лг-то ама да ти споделя чувал сам от скатажии ,че някои модели на самсунг и панасоник отключват почти всички канали но незнам кои щото не ми споделиха.

Няма как да стане това без карта ,отварят се само некодираните и тези ,които не са припокрити от други .Наистина на Самсунг-а на един и същи кабел се гледат повече програми от Тошиба-та ,но това се дължи по-скоро на настройките на тунера -при Тошиба явно е настроен за идеални мрежи.

13. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Цитат Първоначално публикувано от katlak
    Е така де, сложил си модул, сложил си и карта. Нормално е да ги разкодира, но само тези според пакета ти - 80 канала.
    Чакай , чакай , не си прочел първия ми пост , аз съм на пакет 80 канала и приемника на бъзльовците толкова си хваща , другите са кодирани . Тук става въпрос че с този модул разкодира всичките - не че имам нещо против

14.  

15. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от jonov
    Чакай , чакай , не си прочел първия ми пост , аз съм на пакет 80 канала и приемника на бъзльовците толкова си хваща , другите са кодирани . Тук става въпрос че с този модул разкодира всичките - не че имам нещо против
    И при мен се получи същото.Абонат съм на Близо-пакет 80 програми с приемник Топфийлд и ТВ LG 550,без КА модул.От седмища,откакто бърникаха програмите и спираше телевизията изведнъж взе да показва 130 програми.Не зная от какво е ?

16. Member Аватара на Shienar
    Тук е от
    Jan 2010

И преди това се е получавало - обикновено когато настройват нещо по честотите на каналите. Преди време имаше момент с проблем в партидите CONAX карти - докато се изчисти всички канали стояха отключени. Ползвайте докато можете - обикновено не трае повече от седмица-две.

17. Тук е от
    Apr 2011

Цитат Първоначално публикувано от naumovi

Проблема не е във твоя телевизор, а във кабелния оператор. Не са си оправили някои пидове в цифровата мрежа. Ако цифровите боксове четат EPG а телевизорите не , това означава че има несъответствие във EIT, NID и SID на съответните канали. Някои боксове четат EIT без да се интересуват от останалите параметри (напр. Topfield) и затова им излиза EPG. Повечето LCD като например LG използват трите параметъра и ако няма съответствие , няма и EPG.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1302867619[/time]_________________________________________________

Отговарям на brisko по проблема със запомнянето на каналите. Отново е от кабелния оператор. Има дублиране на SID. Когато на различни честоти има един и същи SID някои телевизори запомнят програмите от първата набрана честота а на останалите само имената на каналите. При мен проблема съм го виждал на някои модели на TOSHIBA и SONY.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

popalavnik
    Благодаря за инфото-поставено е във FAQ

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 95 от 99 ПърваПърва ... 45859394959697 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Цифрова кабелна телевизия DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 410
    Последно: 14-12-24, 03:06
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Интерактивна телевизия и оператори IPTV / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 73
    Последно: 30-05-20, 19:03
  4. TV NET - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От citizen във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 3
    Последно: 10-08-17, 18:13
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе