Като гледам какви странни изисквания ( да не кажа друга дума ) имат някои хора, се убеждавам, че никога няма да се появи оператор, задоволяващ нуждите на 100% от потребителите.
Класически / аналогов Телефонен Модем
Цифрова телефонна линия / Ай Ес Ди Ен (ISDN)
Широколентов достъп през телефонна линия Ей Ди Ес Ел (ADSL)
Широколентов достъп през кабел за телевизионна връзка
Широколентов достъп през сателит
Широколентов достъп през мобилен телефон
Широколентов достъп през мобилно устройство (USB/Ю Ес Би)
Локална мрежа (LAN)
Друго
Като гледам какви странни изисквания ( да не кажа друга дума ) имат някои хора, се убеждавам, че никога няма да се появи оператор, задоволяващ нуждите на 100% от потребителите.
Ти нали си доволен ? Вземи посочи странните изисквания на някои хора, според теб за да могат и те да се убедят в правотата ти и да се коригират.
Аз даже не ползвам услугите на Виваком. Просто обобщих наблюденията си от различните теми и изискванията на някои хора - с шанс за осъществяване, клонящ към 0% от финансова гледна за операторите. Няма оператор / не само тук, но и по света /, който да инвестира в нещо, което го гледат или искат по-малко 0.005% от зрителите. Като не си доволен знаеш какво се прави - местиш се, а в краен случай ти пускаш такава услуга, за да видим заедно как се задоволяват безсмислени изисквания.
П.С. При моят оператор също има неща, които не харесвам и бих искал да има и то далеч "по-нормални", но не съм тръгнал да се оплаквам.
Аз имам 2 прости изисквания към тия дебили - първо ДА МОГА СПОКОЙНО да гледам телевизия, а не почти всеки път като си включа телевизора и да се налага хард рестарт на приемника заради нащърбената картина забиваща вероятно на 320х240 резолюция, както и ДА СПРАТ С ЛЪЖИТЕ, по няколко параграфа ме излъгаха зимата, когато се включиш към тях. А именно това че като си на 100mbps, колкото повече телевизори имаш, толкова е по-ниска скоростта, това че не ме включиха с оптика до дома, както ми бе обещано, това че нямат никаква поддръжка и не удовлетворяват желанията на клиента, ето например, АЗ ИМАМ И СЪМ КУПИЛ качествен кабел за връзка от оптичното устройство в мазето до апартамента ми, искам да бъде подменен тънкия UTP кабел, който поглъща смущенията и деградира качеството, заради мазалото от кабели, между които минава... многократно съм се обаждал и само с оправдания ми излизат насреща, затова че ги мързи да пратят 1-2ма техници да отключат шкафа и да сменят кабела, за което дори съм ГОТОВ ДА СИ ПЛАТЯ...
Дали има вариант да си прекратя предсрочно договора за тв и интернет.
Ми има, "само" трябва да си платиш всички оставащи такси до края му...
Гледам,има програма тв предавания за Примера по каналите на Булсат,което,разбира се е много неприятно.Интересното е,че мачовете на Барса и Реал са по ф+хд,програма която липсва в пакета на Виваком.Булсат като стари тарикати им пробутаха 2 програми,а мачовете на лидерите по трета.Какво мислят от Вива,били ли са изиграни и можеха ли да сключат договор в който да си гарантират съдържанието.Въпроси на които вероятно няма да получим отговор.Жалко,за зрителите,които за да гледат Примера трябва да плащат на Була в едно с всичките им помии.Няма такава държава!Просто няма.
Има ли и какви са варинтите за гледане на 6 телевизора с един абонамент (по скоро на една чиния, да не се търси място за втора)? Става върос за едно и също място. В момента са максимума 4 и два телевизора увисват.
Този пост е редактиран от yanko78; 21-10-15 в 08:58.
омръзна ми да ми забива тъпия им рутер и скапания пишман оптичен нет с коаксиалните кабели.
И кой те излъга,че нета ти е оптипен ?