Вижте резултатите от анкетата: По какъв начин получавате връзка с Интернет?

Гласували
92. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Класически / аналогов Телефонен Модем

2 2.17%
  • Цифрова телефонна линия / Ай Ес Ди Ен (ISDN)

2 2.17%
  • Широколентов достъп през телефонна линия Ей Ди Ес Ел (ADSL)

9 9.78%
  • Широколентов достъп през кабел за телевизионна връзка

16 17.39%
  • Широколентов достъп през сателит

1 1.09%
  • Широколентов достъп през мобилен телефон

8 8.70%
  • Широколентов достъп през мобилно устройство (USB/Ю Ес Би)

4 4.35%
  • Локална мрежа (LAN)

49 53.26%
  • Друго

15 16.30%
Отговори на анкетата
Страница 25 от 50 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 738
Like Tree110Одобрявам

Vivacom - IPTV, DVB-S телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2012

Отговор: Vivacom - IPTV, DVB-S телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения

моя що пък досега веднъж не е зажил ?
    sevastaki одобрява това.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2014

При мен услугата е без грешка. Влиза оптика -суич -моя рутер, от суича няколко фтп-та съм дръпнал за телевизорите, никога не съм имал драми. Техния рутер (тъплинк - ако може да се нарече рутер (: ) го фърлих в мазето, след време може да си го искат.

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015

Здравейте, интересува ме дали има разлика в картината и сигнала от това как съм свързан, дали с КА Модул или с приемник?! Тъй като искам да премахна приемника, за да мога да боравя само с едно дистанционно.

5. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Vivacom - IPTV, DVB-S телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения

Не, няма разлика.
    А за едното дистанционно - телевизорът&приемникът спокойно могат да се командват само с едно. В общия случай с СА модул(в телевизор!) се губи функционалността на операторския приемник, така че не е най-добрия вариант според мен.
    nanook одобрява това.

6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015

Какво точно имаш в предвид под 'губи се функционалността на операторският приемник'?! Познати твърдят, че ако използвам CA модул, може да изгубя част от каналите, което наистина ще е голям минус.

7. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Подобно нещо имам предвид и аз - например ако Виваком пусне нов канал или промени параметри на вече съществуващ, то телевизора ти няма сам да го намери. А операторския приемник прави това.
    Или - няма никаква гаранция, че телевизорът ти ще поддържа всички стандарти и функционалностите на услугата. Например може да се окаже, че няма да ти показва субтитри на някой канал. И т.н.
    Ако си нормален потребител - купи си едно универсално дистанционно и не се вкарвай в непознати води
    nanook одобрява това.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re: Vivacom - IPTV, DVB-S телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от zlatko Виж публикацията
    Подобно нещо имам предвид и аз - например ако Виваком пусне нов канал или промени параметри на вече съществуващ, то телевизора ти няма сам да го намери. А операторския приемник прави това.
    Или - няма никаква гаранция, че телевизорът ти ще поддържа всички стандарти и функционалностите на услугата. Например може да се окаже, че няма да ти показва субтитри на някой канал.
    Я си смени телевизора и тогава пиши...В менюто има опция - задаване на час за автоматично опресняване на списъка с програми.
    Няма да показва субтитри??? И по каква причина?

Някои модели телевизори поддържат
    http://www.satip.info/
    https://en.wikipedia.org/wiki/Sat-IP
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 09-12-15 в 22:10.
    nanook одобрява това.

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015

Сега последно, какви са минусите?!

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Зависи от типа.
    При IPTV няма възможност да ползваш вграденият в телевизора тунер.

При DVB-C, минусът е, че телевизорът при сканиране няма да подрежда програмите както е на приемника и ще се налага да ги подреждаш ръчно от дистанционното или на компа - след експорт на флашка.

При някои оператори, приемникът има опция за HDD PVR и ако моделът телевизор не я поддържа няма да я имаш (при ползване на вграденият тунер).

12. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@hristoslav2
    Знаеш, че имам достъп до последните модели телевизори, няма какво да сменям.
    Опресняването на списъка с канали работи (донякъде)коректно почти винаги само при DVB-C.
    Субтитри - отново бързаш и не четеш написаното! - "Например може да се окаже, че няма да ти показва субтитри на някой канал". Това може да се случи по ред причини. И се случва, дори на специализирани приемници. Но операторът си носи отговорността да го оправи на приемника си, а SONY/LG/Samsung ще ти кажат "Опрявяй се"

TLDR;
    Обобщено - телевизорите не са добра опция за приемане на платена телевизия в сравнение с повечето операторски приемници. Производителите на ТВ трябва да забравят за всичките си SMART функции, и да насочат усилията си в производството на "най-добрия монитор". Особено във високия клас.
    rozovata pantera и nevian харесват това.

13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015

Не могат да ми сменят приемниците с CA модули, тъй като на двата ми телевизора входовете, или не знам как да ги нарека, не са такива, каквито ползват виваком, Трябвало да бъдат на винт, ако ползвам услугата на други оператори - Близо, Мтел, щяло до стане, но на Виваком били с винт.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2012

Хммм , откога пък Виваком предлагат СА модули ?!

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015

Цитат Първоначално публикувано от nanook Виж публикацията
    Не могат да ми сменят приемниците с CA модули, тъй като на двата ми телевизора входовете, или не знам как да ги нарека, не са такива, каквито ползват виваком, Трябвало да бъдат на винт, ако ползвам услугата на други оператори - Близо, Мтел, щяло до стане, но на Виваком били с винт.
    Е, откога не мога да кажа, но предлагат - https://www.vivacom.bg/bg/tv/vivacom...tna-vivacom-tv

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nanook Виж публикацията
    Има ли са в предвид антенните входове. Само този на сателитният тунер е на винт.
    А явно твоят телевизор няма вграден сателитен тунер.

Остава ти варианта с техен външен приемник.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2012

Ама вие за сателитни приемници сте говорили,моя грешка

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 50 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1515
    Последно: Вчера, 16:47
  2. Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От Nasko Hristov във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 615
    Последно: 23-09-24, 02:00
  3. Булсатком ТВ - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 787
    Последно: 11-07-24, 13:23
  4. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  5. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе