Нямам накъсване и забавяне на звука. Усеща се само през аналоговия и оптичен изходи на STB леко избързване на звука (1s), през изходите на телевизора си е ок. Предполагам дефекта идва от куц телевизор и калпав HDMI. Кутията е EC2108V5.
Класически / аналогов Телефонен Модем
Цифрова телефонна линия / Ай Ес Ди Ен (ISDN)
Широколентов достъп през телефонна линия Ей Ди Ес Ел (ADSL)
Широколентов достъп през кабел за телевизионна връзка
Широколентов достъп през сателит
Широколентов достъп през мобилен телефон
Широколентов достъп през мобилно устройство (USB/Ю Ес Би)
Локална мрежа (LAN)
Друго
Нямам накъсване и забавяне на звука. Усеща се само през аналоговия и оптичен изходи на STB леко избързване на звука (1s), през изходите на телевизора си е ок. Предполагам дефекта идва от куц телевизор и калпав HDMI. Кутията е EC2108V5.
На ТВ-то в кухнята ползвам външни РС колонки, които са аналогово вързани директно към приемника, може и това да е проблема, както казваш, остава да тествам HDMI-те и ако има подобрение ще пиша пак.
Абонат съм на виваком иптв от месец.Проблемът ми е качеството на хд каналите.Някой даже не ми се струва че са хд,няма е онази плътност и рязкос на изображението.А качеството на филмите във видеотеката е зле.Може би мнението ми се базира на минали мои впечатления ,от времето когато гледах сат телевизия на булсата и скай германия и пр.
По германските и австрийски кабеларки качеството е прилично. В белия свят качеството на SD каналите доста се доближава до нашите представи за HD.
и на каква цена ? като при нас ли за 25 лева 200 канала и 100 мегабита нет и 1000 безплатни минути .
Според стандарта!
Значи според стандарта , тук трябва горивата да са със нашия стандарт , храната и всичко което си помислиш . Трябва да сме доволни че имаме най бързия интернет , може би най много нелелегални програми , можеш да сваляш торенти - а в германия какво става ?
Извинявам се за офтопика. Така е , да цените на храните и горивата са доста различни според стандарта. Каквото е тук в лв, там е в евра... За интернета - съгласен, при АлмусНет си беше доволно. Българина не е свикнал да плаща за софтуер и медия, не се гордея с това. Не сме мръднали от каменната ера.
Ако сравняваш със сд приемника /делтата/ е така,но с zhd нещата бяха по различни.Истинско хд ,с виваком иптв няма да се гледа.
здравейте, видах че са пуснали CA модул и искам да попитам дали ще мога да го използвам с моя модел ТВ, Panasonic 55AS640
Не - този модел няма сателитен тунер!
Здравейте, може ли някой да провери, дали субтитрите на 76 канал - VOX, могат да се махнат?Трябва да върви филм.
Тази вечер имах много неприятен разговор с оператор, който на въпроса ми за субтитрите, че на МСАТ могат да се махат, а при тях не, сподели "субтитрите са вградени".В съседният ми апартамент имам МСАТ и това става и имат и телетекст.Имам запис.
Много съм глупав да се вържа за Виваком.Ей сега посред нощ ще си налей 1... ракия 47% - от грозде каберне совиньон, реколта 2013.
Да питам ползващите IPTV на виваком - махнаха ли ви архива,тайм шифтинга на FOX ? И на още няколко канала изчезна. А дори едно съобщение не са пратили за предупреждение.
Защо да пращат съобщение ? Да ти стане по-добре ? "Оператор" преди 2 дни ми обясни, че на дублиран на немски филм субтитрите са вградени.МСАТ могат да ги изключват, защото били със специален софт както ми обясни ехидно келеша.Това конкретно за 76к.-VOX.В България електронните услуги са пълна трагедия.Мое мнение.