Класически / аналогов Телефонен Модем
Цифрова телефонна линия / Ай Ес Ди Ен (ISDN)
Широколентов достъп през телефонна линия Ей Ди Ес Ел (ADSL)
Широколентов достъп през кабел за телевизионна връзка
Широколентов достъп през сателит
Широколентов достъп през мобилен телефон
Широколентов достъп през мобилно устройство (USB/Ю Ес Би)
Локална мрежа (LAN)
Друго
Рутера какъв е? Ако е ZTE от Виваком - не работи cast-а. Не съм проучвал проблема в дълбочина, сложих собствен рутер и тръгна.
Sent from my DN2103 using Tapatalk
Здравей, сигурно ли е че Лан кабелите на ЕОН приемника задължително трябва да са към Нокията при ЕОН. На мен ми е важно да използвам моя рутер за Лан - тест приемниците да са зад моя рутер, заради Adblock, Samba, QoS ...
Гледам, че Еон приемницте дори могат да се използват във външна мрежа, за това съм озадачен, защо трябва да са свързани зад Никоята.
Бих им станал клиент ако мога да си ползвам моя рутер за ЛАН.
Мерси
Поздрави
ЕОН приемника ще работи с интернет и с втория рутър, но IPTV телевизията няма да тръгне. Ако можеше, нямаше да връзват кутииките към Нокията с кабел, а щяха да ползват безжичната мрежа на Нокията. Затова аз съм оставил кутийките вързани с кабел за Нокията, като съм и изключил безжичната мрежа, а от нея с кабел съм закачил Асуса, а той раздава по LAN и WiFI на всичко, което е закачено за интернет у дома. Това е най-простото решение. Не ме бърка, че е така. Даже и DDNS на Асуса ми работи през локално IP, така че VPN и всичко останало си работи без проблем. Не съм пробвал със switch, защото не съм си вкъщи и няма как да се занимавам с играчките. По-нататък обезателно ще пробвам.
Благодаря за отговора, но не съм запознат с телевизията на Виваком. Ако мога да валидирам казаното от теб. ЕОН телевизията/приемниците би работила след 2рия рутер, но "старата" ИПТВ на Виваком не би работила ако приемниците са свързани след 2рия рутер?
Този пост е редактиран от Under666; 04-10-21 в 20:21.
Този пост е редактиран от redchampions; 19-10-21 в 15:12.
Здравейте. С EON Premium съм и на телевизора виждам, че съществува и опцията Tidan. До колкото знам, това е музикална платформа с качествени аудио и видео изпълнения. Въпросите ми са следните: 1. Платформата допълнително ли се заплаща, ако искам да гледам или абонамента влиза в месечната цена на EON Premium. 2. Тя само за мобилната мрежа на Виваком ли е предназначена или може да се гледа и на телевизора директно. От Виваком не можаха да ми отговорят конкретно на въпросите, а може и аз да не съм ги разбрал правилно. Ще бъда благодарен за по-подробна информация.
Може ли в ЕОН да се поставят отметки на предавания гледани на запис, или от предишни дни...не го откривам това. В старата платформа при изход, автоматично те пита и слагаш отметка. После когато решиш продължаваш да гледаш от същото място на което си спрял.
Засега я няма тази опция, но се очаква да я добавят както добавиха превъртането на кадър например. Услугата ще се подобрява с времето.
Изпратено от моят BE2029 с помощта на Tapatalk
Както и цената й!
Wait horse for the green grass.
https://www.vivacom.bg/bg/xmas
Изпратено от моят BE2029 с помощта на Tapatalk
Хайде честито новото левче към плановете от 02.2022
Прослушайте си го на 123
Това е обявеното на всеослушание увеличение. А иначе мобилен план Unlimited 50 във фактурата за Ноември ми е 27,49лв, а във фактурата за декември 27.97. Ей така тихичко с 50ст. нагоре... +ДДС
За много години!
DVB-S TV
Днес ме изненада надпис на екрана на телевизора "Този канал не е включен във вашия абонаментен план....". Това на всички канали, за да е щастието пълно. Има и съобщение, че ще вдигат цените от февруари, но не обърнах внимание на датата му.
С операторски приемник съм.
Откога са ми спрели каналите не знам, защото ни нямаше по Нова година.
Фактурата ми излиза чак след седмица и всичко си е платено.
Явно ще се разправям пак, но искам да знам дали някой друг има такъв проблем.
Този пост е редактиран от Gena_bs; 02-01-22 в 21:26.