Добавено е българско аудио на Viasat Explorer. Но все още малко предавания са дублирани.
Добавено е българско аудио на Viasat Explorer. Но все още малко предавания са дублирани.
И все пак пснаха 2 транспондера на 1 W -въпреки твърденията на запознати,че няма такова нещо.
@dlob
Бъркаш - няма такова нещо. SatelliteBG не е активирал никакви транспондери на Thor 0.8W. Виж поста ми по-горе.
Отвори този линк и сам ще се убедиш http://flysat.com/1west-hd.php .Ако не ме мързи може да завъртя тавата на 1 запад и да пробвам транспондера с вашата карта.Първоначално публикувано от zlatko
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1346845740[/time]_________________________________________________
Има-във Враца,Михаилов тв.Първоначално публикувано от wlad
@dlob
Не схващаш какво пиша: тези канали НЕ СЕ излъчват от SatelliteBG. Всичко това са тестове на Telenor, за които даже не бяха предупредили и поискали разрешение. А това, че ще ти работи картата е нормално. Щеше да ти е ясно ако четеше внимателно.
Не съм чел внимателно всички постове,но и двата транспондера са брандирани като SateliteBG.Първоначално публикувано от zlatko
И да четеш и да не четеш, няма смисъл, те и хората не знаят какво става с каналите им, камоли ние... то ако е толкова лесно някой да ти вземе и излъчва пакета без да знаеш, казвай да правя фирма и да пускам SKY.ukПървоначално публикувано от dlob
![]()
Първоначално публикувано от dlob
Вече не, сега пише че са на, Тест Сат каналите. Но качеството е отвратително.
Аз искам да попитам, за какъв е Бнт 1 ХД, след като не е ХД.
@didomh
Недей да пишеш врели-некипели. Съвсем не схаващаш за какво става въпрос.
Чудя се защо когато някой не разбира нещо, не си мълчи!? Определено тогава шансовете да се изложи и да покаже колко е некомпетентен са значително по-малки...
@zlatko
Разбра ли се кой тества с вашия поток? И защо не са Ви информирали и не са искали разрешение? Или не са длъжни да го правят?
@SG1
Да, както написах - Telenor. Има ли са разговори със SPI, направили тестове на своя глава. Няма "длъжни", но е глупаво да не предупредят.
@zlatko
Каква е възможността да се пусне ХД версията на Travel TV и съответно да се спре СД ? Каналът е български мисля, ако има значение...
Има ли вече яснота кога ще стартират bTV ХД и останалите от групата?
@SG1
SatelliteBG има в пакета си Travel Channel - SD и HD. Не излъчваме никакъв български канал Travel. Лично мнение - имаме достатъчно канали с подобна тематика. За момента е безсмислено да се добавят още.
Колкото за bTV - няма нищо ново.
@zlatko
Моя е грешката за travel channel - знам, че излъчвате двата канала, сгреших за СД версията... Има български канал Travel HD, но по отговора ти съдя, че няма никакъв смисъл да продължавам да питам за него...
@zlatko
Няма ли вече да преведат History HD ,ако знаеш нещо де!