@Anixe78
Не.
Мерси Златко.
А изобщо, ще ги пуснете ли, тръгна слух че тези канали са само за Близу.
@Anixe78
Каналите се предлагат от bTV на всички оператори, няма ексклузивност. Дали ще ги пуснем - да, ако постигнем приемливи условия с bTV.
Благодаря ти още веднъж.
Дано ги пуснете и вие.
ПС: Златко, само още един въпрос.
Знаеш ли кога ще тръгнат Бтв ХД каналите официално.
Защо ли ми се струва, че скоро пак няма да се гледа никой от каналите на Бтв при Сателайт БГ?![]()
@zlatko
Говори се, че скоро може би ще има втори български оператор на 23.5. Знаеш ли нещо по въпроса?
@SG1
Къде се говори?
Няма да кометирам, но наистина в следващите 1-1.5 години ще настъпят доста промени на сателитния ТВ пазар у нас.
@zlatko
Ами мои познати работещи за предполагамия Ви съсед:D ми бяха споменали преди време за тази възможност, и разбира се аз не повярвах, но сега чета из други форуми, че това може да се окаже истина.
А и с наближаването на края на ресурса на Hellas, промените за които говориш, се очертават да бъдат доста бурни.
ПП: Какво се случва с бТВ-тата-ще ги има ли при Вас или не. И кога най-после SPI ще си отстранят проблема - това, че продължава толкова дълго време мен лично ме кара да се съмнявам в кадърността на хората от SPI...
@SG1
No comment
За bTV HD: казал съм вече и нищо не се е променило - ако се разберем с bTV ще пуснем тези канали. Както винаги условията на bTV са първоначално неприемливи.
Колкото до SPI - те са голяма организация, не може така да се обобщава. Видео сървъра пък е произведен от българска фирма.Наистина много дълго не могат да се справят с този проблем, но ще трябва - каналите в момента се приемат и от абонатите на SkyLink(1.5 милиона), така че е в техен интерес да действат бързо.
@zlatko
"No comment"
Ясно... Дано от цялата тази работа се случи нещо хубаво.
А гледам, че AMS вече е достъпен и за Canal Digitaal, което може би е добре за Вас.
Само се чудя за нас, абонатите, кога ще се случи нещо добро, кога ще се появи нещо ново и най-важното качествено? Аз лично ще почакам още малко, пък ще видим...
@SG1
Какво общо има SatelliteBG с AMS HD? Дали ще го симулкриптират още 20 оператора или ще е само за нас няма никакво значение.
Златко, силно се надявам преговорите ви с Бтв, да не трят месеци.
И каналите да ги пуснете, когато мачовете от ШЛ свършат.
Защото, това е силата на тези канали, мачове от ШЛ, на ХД.
ПС: Тайно все още се надявам, до оперетните канали, да видя и такъв за Бг народна музичка.
А защо не и новинарски канал, на Български.
@SG1
За нас абонатите едвали на някой от Сателайт БГ му пука, за да се случи нещо добро и качествено (както сам пишеш). Ако беше така, то отдавна "хубавото и качественото" да се беше случило. Проблемът е, че броят на абонатите сме стряскащо малка цифра, която прогресивно намалява. А явно и парите вече са на свършване и за нови канали ще трябва да се бърка на друго място, което би било пълна набутвация. Никой не би наливал вода в бездънна каца! Единствено двете карти (разбирай-подялба на абонамента с някой), са причината за все още активни (плащащти) абонати. Така, че за хубави и качестевени ХД канали (Бтв ХД не спада към тях!) може да си почакаме.
Може и да се случи чудото, ама няма да е скоро...
Не трябва да забравяме, че нито един сателитен оператор не би оцелял в днешно време без качествен спортен пакет.
Този пост е редактиран от wlad; 23-09-12 в 16:48.
@zlatko
Явно AMS не се излъчва от Вас...
@wlad
Определено си прав. Още повече, че ако искаха да се развиват, от СатБг щяха да направят всичко възможно да пуснат това, което за момента е достъпно, а именно Евроспорт 2 и Бундеслига. Да не говорим за ХБО и Синемакс ХД. Не знам дали парите са свършили, но определено се държат сякаш е точно така! И скоро може би ще имат нов собственик -желаещи не липсват. Но ще поживеем, ще видим. Но аз определено искам да гледам ХБО и спорт в ХД и ако те не могат да ми го предложат, на пазара има други, които могат, с доста по-добро качество и на по-ниска цена...Все пак след като доставчика на услугата не мисли за клиентите си, те също спират да мислят за него, лоялността е до време!
Този пост е редактиран от SG1; 23-09-12 в 19:49.