Страница 10 от 74 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 1108
Like Tree59Одобрявам

М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2012

Re:М-сат кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения

Проверих ги и двете букси, всичко е ОК. В интерес на истината имаше известно подобрение след дозатягането на буксата, влизаща в телевизора, но не е достатъчно. Има ли по-хубави букси? Може ли от Мсат да ми кажат "Ами слаб е сигнала, имате много телевизори и това е"? Има ли някакви усилватели за сигнала?

2.  

3. Тук е от
    May 2012

Няма да ти кажат така,ако са ти редовни телевизорите.Обади с за рекаламация и като дойдат,ще ти опрвят проблема.

4. Тук е от
    Jun 2012

Редовни са ми, те са прекарвали всичко и плащам такси точно заради такива случаи.

5. Тук е от
    Jul 2012

Здравейте, случайно някой да знае дали Мсат пак ще пускат промоция 2 месеца без такса, защото договорът ми с Булсат е някъде до ноември обаче едвам ги трая вече и ми се иска да сменя с Мсат но да не застъпвам месечни такси

6. Junior Member
    Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от azsamtoi
    Здравейте, случайно някой да знае дали Мсат пак ще пускат промоция 2 месеца без такса, защото договорът ми с Булсат е някъде до ноември обаче едвам ги трая вече и ми се иска да сменя с Мсат но да не застъпвам месечни такси
    Те реално никога не са имали, мен така ме прекараха, оказа се, че трябва да сключа договор за HBO но забележи за 8 лв/месец, а не за 2 за цяла година за да ползвам 2 безплатни месеца за ТВ, това ти говоря предното лято. Така, че не разчитай на тяхните измислени промоции...

Мога само да ти кажа, че имат отстъпки ако си предплатиш таксата:

3 месеца : 5%
    6 месеца :7.5%
    12 месеца : 10%

Общо взето това е, ако си платиш таксата за 1 година предварително вместо 17лв/ месец ще ти излезе 15,30лв.

7. Тук е от
    May 2012

Не са те прекарали,а ти явно не си разбрал.Промоцията беше 3 месеца по 7 лв. за едногодишен договор+2 лв за HBO и 6 месеца по 7 лв. за двугодишен договор.Или поне аз незнам за договор без месечни такси.И другото хубаво е че при МСАТ като си платиш едно HBO ти го пускат на всичките цифрови приемници,които са ти по договора.Отдавна избягах от Булсатком-предпочитам по 17 лв. на месец но всичко ми е ок.Пуснаха вече BNT 1-HD за олимпиадата.

8.  

9. Тук е от
    Jul 2012

Когато си купувах 42'' - ката авера ми викаше пусни Мсат, аз не го послушах.... отдавна съжелявам. Понякога се чудя тези 4-5 HD канала на Булсат дали наистина са HD . Съседа е пак с 42'' но с Мсат и разликата е ОЧЕВАДНА.

10. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@azsamtoi
    И при Bulsatcom са HD, но с понижена резолюция на част каналите, нормално е да виждаш разлика. МСат са може би най-доброто предложение за канали с висока резолюция в момента на нашия пазар. Докато не започне да се преследва и наказва пиратството...

11. Тук е от
    Jul 2012

А дали ще върнат ESPN, защото последно като гледах го нямаше?

12. Тук е от
    Dec 2011

Направо се размазвам. Дават Олимпиадата на 5-6 Ал Джазири, на всеки канал различен спорт и почти винаги на английски. Ако нещо ми е скучно на БНТ и Евроспорт имам безбройни опции.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Vivacom Arena - 650 MHz. /Излиза под Ar sport 3/
    Film+HD (в SD)- 738 MHz. /Излиза под Ar sport 1/

Boomerang e преименуван на Cartonito

14.  

15. NAA
    NAA е офлайн

Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Varna, BG

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Boomerang e преименуван на Cartonito
    Boomerang всеки ден имат по няколко часа Cartonito. Явно не си го засичал

16. Member Аватара на Daxy
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна - Траката

И аз искам да се отърва от булшитком...но си чудя какво на направя да ми е по-евтино вързването на два тв. на м сат за хд пакета им.
    Много скъпи тея приемници - два броя 200 лв....конакс смит модулите с активиране пък 150 лв. два броя...ужасни цени за старт и като се добави и мес.такса 19 лв. за хд каналите +3 лв. за един доп. станаха поне 185 лв. или 222 лв.! Страшно много пари.
    В крайна сметка иптв на виваком идва 10 пъти по-евтино. И реших да чакам октомври когато ще дойдат в моя кв. файбър нет + иптв 25 хд канала за 13.80 лв....уникалнно предложение и няма модули за 150 лв. и приемници за 200 лв.

17. Тук е от
    Jun 2012

Цитат Първоначално публикувано от didomh
    Вероятно проблема е в сигнала, модула не променя сигнала, така, че не прави асоциация с него.
    За сега, защо не опиташ да позатегнеш буксата, която влиза в телевизора или да я завиеш наново, провери и ф-конектора (буксата) която излиза от сплитера също, може просто да имаш слаба връзка.
    Оказа се, че тези новите безкартови модули, които предлагат Мсат, нещо не са съвместими с моя телевизор (Samsung LE 37 C530). Смених си модула с Conax от старите с карта и няма проблем. Удивително качество и 50 HD канала!!! Много съм доволен!

18. NAA
    NAA е офлайн

Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Varna, BG

Цитат Първоначално публикувано от Daxy
    И аз искам да се отърва от булшитком...но си чудя какво на направя да ми е по-евтино вързването на два тв. на м сат за хд пакета им.
    Много скъпи тея приемници - два броя 200 лв....конакс смит модулите с активиране пък 150 лв. два броя...ужасни цени за старт и като се добави и мес.такса 19 лв. за хд каналите +3 лв. за един доп. станаха поне 185 лв. или 222 лв.! Страшно много пари.
    В крайна сметка иптв на виваком идва 10 пъти по-евтино. И реших да чакам октомври когато ще дойдат в моя кв. файбър нет + иптв 25 хд канала за 13.80 лв....уникалнно предложение и няма модули за 150 лв. и приемници за 200 лв.
    В 19-те лв имаш HBO MaxPack, активиран на двата тв приемника. Хайде провери колко е HBO-то на Vivacom и посмятай
    +това никой не те задължава да си купиш модул от MSat, има и други начини да се снабдиш с такива, потърси из нет-а.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 74 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1512
    Последно: Вчера, 22:43
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12
  4. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе