Страница 8 от 74 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 1108
Like Tree59Одобрявам

М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2012

Re:М-сат кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от collapse
    Трябва ли да пусна ново сканиране за бнт хд? Че нещо не го откривам...?

едит: открих го - пуснах 1 рескан и се намери. Звука обаче е отврат... прекъсва...
    Спокойно-МСАТ винаги се една крачка напред-мисля че ще го оправят и всичко ще е ок.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от Gorski86
    Да се надяваме, че до края на лятото ще потръгнат и каналите на които имам само звук
    Няма да стане, ако става въпрос за Скай Калчо и испанския спортен канал, погледни първия постинг в темата - аз също не ги виждам, това е проблем при Панасониците.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

БНТ (HD) го свалят от Виваком. Вчера видях по едно време, как си играят с менюто на приемника.
    По стара БНТ традиция - коментара явно идва по телефона. Няма резултат и часовник.

5. Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    БНТ (HD) го свалят от Виваком. Вчера видях по едно време, как си играят с менюто на приемника.
    По стара БНТ традиция - коментара явно идва по телефона. Няма резултат и часовник.
    Не е от Vivakom защото само МСАТ имат телетекс на БНТ HD-незнам на булсат дали има-там не съм гледал.Мисля че само сравняват качеството с другите оператори.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Днес на мястото на Anixe HD пуснаха Sport1 DE http://mediencenter.sport1.de/de/sen...icle_4486.html

7. Тук е от
    May 2012

Днес въстановиха ZDF HD.

8.  

9. Тук е от
    Apr 2012

Здравейте,
    С този Philips 42PFL3606H съм и имам следното питане- от време на време ми се губят първите 4-5 канала(а може би и повече незнам) на кабелната (Мсат+CAModul)-Channel not istalled-това e съобщението което изписва, съответно давам му Re-Install Channels да ги сканира и ги намира отново но ми се губи подребата на каналите която съм си направил различна от МСат-ската. Има ли начин с някаква програмка или настройка на тв да се запомни подребата която съм му дал след като реинстална каналите?

10. Тук е от
    May 2012

Fhilips-а го настрой на държава Финландия и ще ти ги подрефи,а за загубата на 1-вите програми се обади в офиса за слаб сигнал.

11. Junior Member
    Тук е от
    May 2012

Re:М-сат кейбъл - цифрова кабелна телевизия / о

Цитат Първоначално публикувано от dlob
    Fhilips-а го настрой на държава Финландия и ще ти ги подрефи,а за загубата на 1-вите програми се обади в офиса за слаб сигнал.
    При някои филипси имаше загуба на пакети от Мсат, единствения чалъм е да се направи ъпдейт... не е съврзано със сигнала, а с калпава версия на софта на телевизорите и разбира се "добре направената" кабелна която ползваме...

Изтегли си от сайта на филипс последната версия на софта и ъпдейтвай през флашката, ако нямаш успех, тогава търси причината в сигнала...

12. Тук е от
    Jun 2012

Здравейте!
    Абонат съм на МСАТ за един приемник за цифрова телевизия и още два допълнителни за аналогова (легално). Искам да си купя САМ модул и карта, а приемника да го преместя на някой от другите два телевизора (за тях плащам по 3 лв на месец допълнително). Дали ще ми се промени месечната такса по някакъв начин - сега плащам 19 лв за HBO-тата и Cinemax-ите и още 6 лв за другите два телевизора?

13. Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от armaniexchange
    Здравейте!
    Абонат съм на МСАТ за един приемник за цифрова телевизия и още два допълнителни за аналогова (легално). Искам да си купя САМ модул и карта, а приемника да го преместя на някой от другите два телевизора (за тях плащам по 3 лв на месец допълнително). Дали ще ми се промени месечната такса по някакъв начин - сега плащам 19 лв за HBO-тата и Cinemax-ите и още 6 лв за другите два телевизора?
    За аналоговата телевизия на МСАТ нама такса-или нещо се бъркаш,или ти вземат по погрешка такса за аналогова.3лв. е за всеки 2,3 и т.н цифров приемник.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2012

Със сигурност плащам по 3 лева за втори и трети телевизор, но на тях нямам цифров приемник. Мога ли да си взема?
    И в крайна сметка ако си купя и модул+карта променя ли се таксата за другите телевизори?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1339754162[/time]_________________________________________________

Мога ли да получа безплатно цифров приемник за втори, трети телевизор?
    Да, но срещу договор за ползване и заплащане на месечна такса от 17 лв. за всеки цифров приемник.
    На единия въпрос си отговорих сам. Остава другия - ако си купя модул и карта, дали трябва да плащам нови 17 лв/мес за ползването и на цифровия приемник. Знам,че мога да им се обадя и да ги питам тях и ще го направя, но бих искал от тук да събера малко инфо първо, за да знам как да си формулирам въпроса към МСАТ

16. Тук е от
    May 2012

Със сигурност плащам по 3 лева за втори и трети телевизор, но на тях нямам цифров приемник. Мога ли да си взема?
    И в крайна сметка ако си купя и модул+карта променя ли се таксата за другите телевизори?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1339761360[/time]_________________________________________________
    На единия въпрос си отговорих сам. Остава другия - ако си купя модул и карта, дали трябва да плащам нови 17 лв/мес за ползването и на цифровия приемник. Знам,че мога да им се обадя и да ги питам тях и ще го направя, но бих искал от тук да събера малко инфо първо, за да знам как да си формулирам въпроса към МСАТ
    Отговорих ти-всеки 2,3 4 и колкото искаш цифрови приемника-всеки е с по 3 лв. такса.Аз съм със 3 цифрови приемника и плащам 23 лв./17+3+3/ Ако платиш една такса за HBO ти се оторизира на всичките цифрови приемници които са ти към договора.

17. Тук е от
    Jun 2012

Допълнителните приемници купуваш ли си ги, или са ти ги дали трите наведнъж безплатно?

18. Тук е от
    May 2012

Допълнителните приемници купуваш ли си ги, или са ти ги дали трите наведнъж безплатно?
    Купих си ги.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 74 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1529
    Последно: 24-02-25, 01:07
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12
  4. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе