Спокойно-МСАТ винаги се една крачка напред-мисля че ще го оправят и всичко ще е ок.Първоначално публикувано от collapse
Спокойно-МСАТ винаги се една крачка напред-мисля че ще го оправят и всичко ще е ок.Първоначално публикувано от collapse
Няма да стане, ако става въпрос за Скай Калчо и испанския спортен канал, погледни първия постинг в темата - аз също не ги виждам, това е проблем при Панасониците.Първоначално публикувано от Gorski86
БНТ (HD) го свалят от Виваком. Вчера видях по едно време, как си играят с менюто на приемника.
По стара БНТ традиция - коментара явно идва по телефона. Няма резултат и часовник.
Не е от Vivakom защото само МСАТ имат телетекс на БНТ HD-незнам на булсат дали има-там не съм гледал.Мисля че само сравняват качеството с другите оператори.Първоначално публикувано от hristoslav2
Днес на мястото на Anixe HD пуснаха Sport1 DE http://mediencenter.sport1.de/de/sen...icle_4486.html
Днес въстановиха ZDF HD.
Здравейте,
С този Philips 42PFL3606H съм и имам следното питане- от време на време ми се губят първите 4-5 канала(а може би и повече незнам) на кабелната (Мсат+CAModul)-Channel not istalled-това e съобщението което изписва, съответно давам му Re-Install Channels да ги сканира и ги намира отново но ми се губи подребата на каналите която съм си направил различна от МСат-ската. Има ли начин с някаква програмка или настройка на тв да се запомни подребата която съм му дал след като реинстална каналите?
Fhilips-а го настрой на държава Финландия и ще ти ги подрефи,а за загубата на 1-вите програми се обади в офиса за слаб сигнал.
При някои филипси имаше загуба на пакети от Мсат, единствения чалъм е да се направи ъпдейт... не е съврзано със сигнала, а с калпава версия на софта на телевизорите и разбира се "добре направената" кабелна която ползваме...Първоначално публикувано от dlob
Изтегли си от сайта на филипс последната версия на софта и ъпдейтвай през флашката, ако нямаш успех, тогава търси причината в сигнала...
Здравейте!
Абонат съм на МСАТ за един приемник за цифрова телевизия и още два допълнителни за аналогова (легално). Искам да си купя САМ модул и карта, а приемника да го преместя на някой от другите два телевизора (за тях плащам по 3 лв на месец допълнително). Дали ще ми се промени месечната такса по някакъв начин - сега плащам 19 лв за HBO-тата и Cinemax-ите и още 6 лв за другите два телевизора?
За аналоговата телевизия на МСАТ нама такса-или нещо се бъркаш,или ти вземат по погрешка такса за аналогова.3лв. е за всеки 2,3 и т.н цифров приемник.Първоначално публикувано от armaniexchange
Със сигурност плащам по 3 лева за втори и трети телевизор, но на тях нямам цифров приемник. Мога ли да си взема?
И в крайна сметка ако си купя и модул+карта променя ли се таксата за другите телевизори?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1339754162[/time]_________________________________________________
На единия въпрос си отговорих сам. Остава другия - ако си купя модул и карта, дали трябва да плащам нови 17 лв/мес за ползването и на цифровия приемник. Знам,че мога да им се обадя и да ги питам тях и ще го направя, но бих искал от тук да събера малко инфо първо, за да знам как да си формулирам въпроса към МСАТМога ли да получа безплатно цифров приемник за втори, трети телевизор?
Да, но срещу договор за ползване и заплащане на месечна такса от 17 лв. за всеки цифров приемник.![]()
Отговорих ти-всеки 2,3 4 и колкото искаш цифрови приемника-всеки е с по 3 лв. такса.Аз съм със 3 цифрови приемника и плащам 23 лв./17+3+3/ Ако платиш една такса за HBO ти се оторизира на всичките цифрови приемници които са ти към договора.Първоначално публикувано от armaniexchange
Допълнителните приемници купуваш ли си ги, или са ти ги дали трите наведнъж безплатно?
Купих си ги.Първоначално публикувано от armaniexchange