Еммм защото не мога ди си го позволя, много са скъпи - студент съм все пак разберете ме :rolleyes:
Еммм защото не мога ди си го позволя, много са скъпи - студент съм все пак разберете ме :rolleyes:
Значи сивия приемник-topfild на МСАТ на скарта/долния/ има компонентен изход,който е активен.Трябва само да си намериш или направиш кабел/скарт към компонент 3-те цвята отделно+ 2 за аудио/ Има схемата в нета и аз съм по този начин.Има разлика към по добра картина от скарта.А-функцията трябва да се активира от менюто на приемника.
Разбирам те, но просто разликата в картината ще е много голяма, а все пак е грехота да купиш по-съвременен тв и да не се възползваш от възможностите му. При първа възможност си вземи модул.![]()
Vanio_93, аз кабели пазарувам от www.stbbg.com | Начало, предполагам, че става дума за Варна - магазинът им се намира на ул.Баба Тонка, между зимно кино Тракия и Колхозния, преди 10тина дни си взех пълен скарт-скарт 3,5 метра, за 3 и нещо лева с ДДС.
А за CI-модула - прави са колегите, няма какво да ползваш SD приемника на оператора. Разликата е очевидна, и имаш още 50тина HD канала, (по-голямата част от) които в момента пропускаш.
Ем то и аз за толкова си взех кабела - сега като за начало ще съм така пък после ще му мисля за модул иначе да за Варна става на въпрос!А защо като питах дали могам да гледам телевизия директно като свържа кабела през телевизора ми казаха че не може?И трябва задълително да имам техния приемник или модул - така ми казаха.А тук във форуми ми казаха че може директно мушкам кабела към твто сканирам и си гледам?
Потърси си модела на телевизора в интернет и виж дали имаш цифров тунер - DVB-C. Ако да, просто си сложи кабела от кабелната в телевизора, пусни TV конектора (където е TV/AV) и направи пълно сканиране. Ще имаш към 100 канала и 40 HD свободни. На празници отключват всички. Може да ти хареса повече отколкото през цифровото устройство.
Този пост е редактиран от crowbury; 24-09-12 в 18:22.
Дааа телевизора ми казах че е от новите и има DVB_C тунер, та затова доста зе позачудих за това че в офиса ми казаха че без техния приемник не мога да хвана цифровите канали а би трябвало да е така и с това се обесмисля използването на техния приемник който ми го дадоха!
Ами действай! Това е единственото условие, да имаш цифров тунер. Като видиш HD каналите ще започнеш да събираш за кам модул от закуски, ще видиш!
е тука във форума ми казаха че има свободни HD канали?На предната страница христослав ми беше написал 101 свободни SD програми + 31 свободни радиостанции
41 свободни HD програми
да разбудя темата хбо комеди синемакс 1-2 хд варянт много много скоро иииии още нещо може би![]()
Здравейте днеска станах абонат - мушнах си кабела в тивито сканирах и намерих 217 програми със HD тата и 18 радиа.Обе искам да попитам има канали като бнт бтв, евроспорт vh1 fox life fox crime и още други които съм ги намерил но не ми се отварят.Някой има ли този проблем - предполагам проблема е в мрежата понеже страници назад разбрах че постоянно бъзикат каналите да слагат и махат
Тези канали са кодирани трябва ти карта и модул за да ги гледаш
Моляяя искате да ми кажете че бтв, бнт , бтв комеди, бтв синема, нова тв, диема, кино нова, бтв екшън са кодирани? Това не е за вярване
HBO COMEDY HD, CINEMAX HD и CINEMAX 2 HD са на линия @ 642 MHz и 722 MHz
Защо да не е за вярване. По-скоро не е за вярване че HD-тата са НЕкодирани :rolleyes:. Така или иначе като станеш абонат ти дават безплатно приемник, с който да ги гледаш. Ако не се лъжа може и КАМ-модул да ти дават вместо приемник безплатно, но не съм сигурен. Ако искаш БТВ - има го при аналоговите програми, които излъчват МСАТ.