Ами сега?!Делемата модул или външен ХД приемник за Panasonic 50ST50?
Знам,че с модул е по-удобно с едно дистанционо и е по-високо качеството,но на този рамер ще видя,ли разликата?
Ами сега?!Делемата модул или външен ХД приемник за Panasonic 50ST50?
Знам,че с модул е по-удобно с едно дистанционо и е по-високо качеството,но на този рамер ще видя,ли разликата?
Място за дилема няма. Вграденият тунер на телевизора е в пъти по добър и качествен от приемника им.
Здравейте.Имам следната идея: разполагам с телевизор LG с двата тунера DVB_C / T .Та решил съм да мина на мсат, пускам си само аналоговата там за 17 лева на месец мисля че беше.После след сканиране каналите от цифповата доклкото четох коментарите са към 200 и нещо дали след сканиране ще мога да си ги гледам свободно или са защитени, понеже не ми се дават пари за кам модули карти и всякакви такива щуротии, а просто ми се иска да си плащам за аналоговата по 17 лева на месец и да си гледам цифровите канали.
Няма да можеш заключени са каналите ще можеш да гледаш свобоените те са малко и не особено качествени и по празниците тогава отключват всички канали.
еххх жалко... амии в аналоговата кои канали са включени - някой може ли да ми предостави списък?
40 канала са включени може да се свържеш с кол центъра им и да видиш дали немогат да ти ги пратят по мейл или да ти ги кажат
Добре а ако реша нещо за цифрова какво точно трябва да плащам относно кам модула и картата.А при първо включване само за един телевизор не са ли беплатни?
Модула си го закупуваш а картата мисля за първо тв е безплатна последно имаше промоция на модулите 59 лв даже и някои спомена в сони центар попринцип такава им била цената.
За 17лв. получаваш цифровия пакет барабар със сетбокс-а на Мсат!Първоначално публикувано от vanio_93
п.п. Защо просто не звъннеш в офис на Мсат ами тук събираш информация от 2-ра ръка...
Каква е цената на новите кам модули на М САТ?
Да, ще можеш да гледаш около 100-тина канала свободно. БТВ и БНТ HD например. Други свободни са: Планета HD, FilmBox Action HD, Canal + HD, TiankoV HD, Box Music HD, MTV Live HD, MooZ HD, SuperTennis HD, Sky Sport HD IT, Sport 1 HD, EuroSport 2 HD, Deluxe HD, Fashion HD, Luxe HD, BBC HD, The Food HD, DocuBox HD, Travel HD, Discovery HD Showcase, TF1 HD, France 2 HD, M6 HD, Das Erste HD, ZDF HD. Има и много SD канали които са free. А по празници MSat пускат всчиките канали free.Първоначално публикувано от vanio_93
Гледам на сайта за 19 лв. се включва и HBO Pack - НВО + НВО Комеди + Синемакс. Не се разбира НВО ХД отделно ли се плаща и може ли да се гледа само с тунера на телевизора ако се плати?
HBO HD - се заплаща отделно /отделен договор/. Може да го гледаш само ако имаш кам модул.
Пуснаха ли пак ESPN и дали ще я пускат?