Какво имаш предвид ?Първоначално публикувано от iihtiandar
Какво имаш предвид ?Първоначално публикувано от iihtiandar
Понякога като включа на бтв,устройството се рестартира,търси наново и подрежда програмите по ред на честотите.
Получава нов ченъл-лист. Получава се, когато има промени в програмната схема. При повечетo телевизори с САМ-модул не става така, защото е много трудно да се направи ченъл-лист за всички марки и модели на пазара. Затова те не обновяват списъка с програмите сами.Първоначално публикувано от iihtiandar
Пуснаха Финала на шампионската в ХД - само че звука е отвратителен... Някой да им се обади да си го настроят...
Къде са го пускали ? На BTV Action ли ? /аз го гледах на Sky Sport 2 HD/Първоначално публикувано от collapse
Даваха го и в 3D по SKY 3D на мястото на Sky Sport HD2.
Ами, бяха взели на заем BTV Action HD на мястото на Travel Channel HD , като за име на канала пишеше "Bayern - Chelsea" :DПървоначално публикувано от hristoslav2
Здравейте,има ли някой представа дали HD каналите се засичат от обикновен CRT телевизор с кинескоп?
Питам защото имам мсат вързан към стар самсунг29 инча и не виждам HD каналите в списъка.
Съжалявам за тъпия въпрос,но съм абсолютен лаик на тая тема![]()
Не може, трябва да имаш цифров кабелен тунер DVB-C , даже някои по-стари LCD телевизори го нямат, какво остава за кинескопите.Първоначално публикувано от mato
![]()
Ако е с ХД СТБ на оператора /и си е платил ХД пакет/ може да ги гледа - всички СТБ имат СД изход -какъв е смисъла е друг въпрос.
Благодаря за поясненията,не знам дали оператора има друго устройство за HD,аз поне не видях а не ми и предложиха избор.
Естествено то смисъл няма от HD канали на обикновен телевизор,но месец,два ще е така докато съберем за нов тв![]()
Видях го. Предаваха БНТ1 скалирано до 1080i - в момента са го прекръстили на HD.Първоначално публикувано от didomh
SKY 3D продължава да си върви.
МСАТ продават HD приемник за 100 лв.,който има usb изход за запис на флашка или хард диск.Аз си купих такъв.Сега си записвам предавания като не съм в къщи.Първоначално публикувано от mato
А плащаш ли допълнително за записа, защото от Близу - пари правят от товаПървоначално публикувано от dlob
![]()
Възможно ли е да взема Карта, да потърся и инсталирам каналите на тв-то и след това като махна картата те да излизат отново? Да не са кодирани и т.н.?
Не плащаш за записа-нали сам си записваш,на твой носител.Първоначално публикувано от jonov