Страница 27 от 74 ПърваПърва ... 17252627282937 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 1108
Like Tree59Одобрявам

М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2012

Отговор: М-сат кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения

Все пак бих посъветвал да се извикат техници, защото тяхно задължение е да гледате коректно и без проблеми кабелна. Просто им кажете, че имате повреда и искате да дойдат. При мен всичко при кабелната винаги е било точно и коректно, включително НЕ трябва всеки път да пускате субтитри и да оправяте резолюция, примерно, при смяна на канал, при едни правилни настройки на телевизора преди това. Единствено на субтитрите на Reality трябваше да се нагласят някои неща, но това е минало, защото те са стандартни вече.

2.  

3. Тук е от
    Mar 2013

Благодаря на отговорилите! Преди да ви прочета си направих експеримент и смених държавата на Финландия и изненадващо за мен субтитрите се появиха, но трябваше ръчно да се избира от менюто на всеки канал. За съжаление обаче, ги нарежда като започва от номер 1000 и можеш само да им разменяш местата. После прочетох за STTL бутона. Върнах си обратно на Германия и ооооо чудо! Субтитрите се появиха! Понеже малката е голяма телеманка освен, че започна да си пуска сама телевизора, явно с щракане по копчетата ги е спряла, а аз ровя като гламава из менютата и не се сещам за бутона. Много благодаря crowbury!
    crowbury одобрява това.

4. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Просто като информация за проблемите с каналите - първа страница на темата за панасоник .
    При избор на страна Финландия - след сканиране по някаква причина телевизора подрежда програмите от 1000 нагоре и 3000+ радиата.
    Ako искате програмите да ви започват от 1 нагоре ,а не от 1000- имате три варианта:
    1. Да въстановете фабричните настройки /меню-настройка-системно меню-начални настройки/ и да изберете за страна Германия-тогава подрежда програмите от 1 нагоре
    2. Да влезете в меню-настройки- DVB-C настройки - списък с канали - и с помоща на зеленият бутон да променяте номера на всяка програма така както ги искате да са подредени
    3. Да влезте в менюто Настройки /DVB-C тунер/Фаворити и си добавете програми към списъка с Фаворити. Така вече ще ви ги подреди от 1-ви канал нагоре.
    Става и като откажете от самото начало на сканиране ефирния и аналоговия тунер.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2008

От известно време на 10-ти канал на една от диемите все излиза да се пише пин код. Това на два телевизора, няма как да е от дадена настройка случайно пипната. Някаква идея как да го разкарам, че на първо четене не успях. А и защо се е появило де.

6. Тук е от
    Dec 2011

От няколко дни и при мен има проблем, не е много дразнещ но се забелязва. ЕПГ-то на голям брой от каналите се бави и зарежда прекалено бавно. Говоря за време до минута, за да зареди предаванията. Прегледах връзката с дадените канали и какво ми дава като информация - не се различава особено от останалите? Някой да знае на какво се дължи това и как мога да го оправя... ?

7. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от collapse Виж публикацията
    От няколко дни и при мен има проблем, не е много дразнещ но се забелязва. ЕПГ-то на голям брой от каналите се бави и зарежда прекалено бавно. Говоря за време до минута, за да зареди предаванията. Прегледах връзката с дадените канали и какво ми дава като информация - не се различава особено от останалите? Някой да знае на какво се дължи това и как мога да го оправя... ?
    И аз имам подобен проблем и го решавам по следния начин. От меню бутона се избира "Инсталация" - "Заводски настройки" - "Да", след което започва сканиране на програмите и радиата за около 10 мин. Лошото е, че после всички програми са в оригиналния си ред и трябва да се подреждат. Другото е, че се трябва да се прави веднъж месечно, когато пак започнат същите проблеми. Интересното е, че се виждат всички програми на мсат, дори и тези, които са тестови.
    Забележка:цифровият ми приемник е Томсън от първите модели.

8.  

9. Тук е от
    Apr 2013

Привет на всички! Дойде време да пробвам да махна дъртия декодер и да мушна кабела директно в тунера на телевизора, който разбира се поддържа DVB Terrestrial, DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG-4
    TV-то е Philips 7605-H
    ВЪПРОСЪТ:
    Към днешна дата кой е най правилният начин за настройка на тунера, така че да излизат всички канали както е редно, да работят субтитри, звук и т.н.?
    Коя страна да избера, България или Грмания?
    Честота, отстояние между честотите- 1 или 8 мегахерца?
    Кое да сложа на автоматична настройка кое на ръчна? Ваобще всички подрожности са ми нужни.
    Мерси предварително.

- - - - - - - - - -

Забравих: символната скорост колко трябва да бъде?

10. Тук е от
    Sep 2012

Задай всичките си въпроси на 0700 42 142

Ще ти трябва кам модул за да ти излизат всичките канали. Имат нови, безкартови модули, които отварят каналите по-бързо.

11. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Днес сключих договор и аз и си взех за 75 лв безкартовия модул и първата ми питанка е модулът с коя страна се поставя.Имам познат, който работи в сервиза в техномаркет и той ми беше споменал да ги гледам монтажниците да не объркат като поставят модула в телевизора.Но забравих какво ме предупреди дали надписа бесткас да бъде към стената(демек назад да гледа) или обратно.Другата ми питанка - предстои ми закупуване на още един телевизор за спалнята ми и със сигурност ще е отново LG и има ли варианти да се купи още един кам модул с който да не плащам допълнителните 3 лв за 2-ри телевизор, а един вид със сплитер да разделя коаксиала и да си гледам на двата телевизора без да плащам допълнителните 3 лв(не че са много, но защо пък да не си ги спестя ако има вариант) и много моля не ме критикувайте много понеже не съм мамино синче и парите си ги вадя с пот на челото

12. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Аз съм така,като у-вото е на обикн. тв,а тв-то с цифров тунер хваща бнт1,бтв,тв7 .Доста бг програми са кодирани,но ф1 се гледа на ASTRA DEMO RAI.

13. Member
    Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от competition Виж публикацията
    Днес сключих договор и аз и си взех за 75 лв безкартовия модул и първата ми питанка е модулът с коя страна се поставя.Имам познат, който работи в сервиза в техномаркет и той ми беше споменал да ги гледам монтажниците да не объркат като поставят модула в телевизора.Но забравих какво ме предупреди дали надписа бесткас да бъде към стената(демек назад да гледа) или обратно.Другата ми питанка - предстои ми закупуване на още един телевизор за спалнята ми и със сигурност ще е отново LG и има ли варианти да се купи още един кам модул с който да не плащам допълнителните 3 лв за 2-ри телевизор, а един вид със сплитер да разделя коаксиала и да си гледам на двата телевизора без да плащам допълнителните 3 лв(не че са много, но защо пък да не си ги спестя ако има вариант) и много моля не ме критикувайте много понеже не съм мамино синче и парите си ги вадя с пот на челото
    По принцип модула се слага с надписа назад,т.е. към стената, а относно дали можеш да гледаш на друг телевизор без да плащаш 3 лв. отговорът е - НЕ.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

competition@
    Ние също не сме мамини синковци и изкарваме с труд парите си...е балами ли сме, че плащаме по 3лв. такса за цифрова телевизия на допълнителен телевизор!? Не те критикувам, ама замисли се малко...

А, дали може да гледаш цифрова телевизия на друг телевизор без такса, не може. Безкартовият модул, като го купиш те питат за къде е? А, за картовият ти трябва декодираща карта на МСАТ. Аналоговата е без такса за допълнителен тв.

16. Тук е от
    Sep 2012

Таксата при МСАТ е повече от народна - месечна сметка, допълнителен телевизор, HBO пакет. Това не е blizoo да те дере. Там таксата за втори телевизор е 5 лева.

17. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    competition@
    Ние също не сме мамини синковци и изкарваме с труд парите си...е балами ли сме, че плащаме по 3лв. такса за цифрова телевизия на допълнителен телевизор!? Не те критикувам, ама замисли се малко...

А, дали може да гледаш цифрова телевизия на друг телевизор без такса, не може. Безкартовият модул, като го купиш те питат за къде е? А, за картовият ти трябва декодираща карта на МСАТ. Аналоговата е без такса за допълнителен тв.
    Thank you pilot не става въпрос за кой е балама и кой не е, просто исках да знам и да 3 лв не са пари, но пък при условие, че си купуваш декодера или модула(с карта или без) си е малко баламско за нас потребителите.
    Peace

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от competition Виж публикацията
    Thank you pilot не става въпрос за кой е балама и кой не е, просто исках да знам и да 3 лв не са пари, но пък при условие, че си купуваш декодера или модула(с карта или без) си е малко баламско за нас потребителите.
    Peace
    То, при повечето оператори си купуваш HD оборудването и има такса за допълнителен тв. Ама не знам, дали за 17лв. получаваш над 200 канала, от които 50 HD. A, за 3.90 лв. гледам и HBO HD пакета. Че имаше и промо с 1 или 2 месеца без такса. Без да звучи, като реклама, ама аз не се чувствам въобще балама, че им плащам и 3 лв. за допълнителен тв...
    jonov одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 74 ПърваПърва ... 17252627282937 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1515
    Последно: Вчера, 16:47
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12
  4. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе